Trillingmamma och sjubarnsmor

Direktlänk till inlägg 31 maj 2010

Isac - killen med det häftiga humöret

Av Trillingmamman - 31 maj 2010 10:45

Isac är en av trillingarna som kom ut som nummer två. Och det märks ganska tydligt i hans humör. Han skriker högre för att få uppmärksamhet och har bra mycket kortare stubin än dom andra. Är det för att han är just mellanbarn eller bara hans personlighet?

Han skiljde sig också när han föddes då han var den enda av dom som var blond från början. Han var också den som hade minst hår på huvudet. Ju äldre han blev desto tjockare hår fick han, och även lockigt.


Isac låg längst på golvet och gjorde mest ryggresningar medan de andra satt tidigt för att sedan ställa sig upp mot möbler. Men ganska otippat så bestämde han sig snabbt för att lära sig gå istället och var den som blev först med det. Började redan när han var 11 månader. Och de andra går inte helt än även om de tar sina stapplande steg.


Isac är väldigt envis och tar för sig mycket. Kan ibland ge upp väldigt lätt om saker går honom emot. Där är hans humör en nackdel för han har enormt kort stubin. Men är han på bra humör så är hans envishet en fördel. Och gillar han inte det han utsätts för så hör man det tydligt i en arg harang eller klagan. Han kan skälla på en.


För övrigt så älskar den här killen bollar. Är helt tokig i bollar. Kanske en fotbollskille? Vem vet...


Isac föddes med reflux men det har vuxit bort. Under en period så kom det mesta upp och länge var han känslig för mat med bitar i. Nu har han dock inga problem och mular in maten precis som dom andra. Missar man maten med fem minuter så skriker han mellan varje tugga tills han ar förstått att han är mätt. Men det leds enkelt bort genom att ge honom något att plocka med under tiden själva matandet. Och förmodligen så försvinner det helt när han kan äta helt själv. Alla tre äter delvis själva men vissa måltider som gröt matar vi hellre än att de gräver med fingrarna och tapetserar omgivningen med.


Isac är i övrigt en riktigt go kille som också gärna kramas mycket. Ska bli riktigt roligt och se vad det blir av honom.


  


Här är Isac inte så glad då han just har slagit i och ramlat. Har precis fått tröst av pappa. Men lika go är han ändå.




Tack för att ni läser! Vid tangenterna/Eva


 
 
Ingen bild

Mysgos

1 juni 2010 08:23

Tack för att jag fick kika in här också!
KRAM

 
Ingen bild

kerra

4 maj 2011 04:01

Hallo igen, har skummat igenom din blogg, jobbar inatt så har haft tiden :) vi är lika till mycket, kaffetokiga och jag ska också på iron maiden i sommar :) Jag e född i aug fast jag e 3 år äldre än dig, min dotter är född 08 i januari, din son var född jan 08 också va? Samt vi båda är från söder. Blev så full i skratt när jag läste massa saker som stämde in på mig, gillar din blogg och glad jag hittade den. Kramis Kerra, jobbar på kss.

Trillingmamman

4 maj 2011 08:01

Nej men åh vad kul :-)... du gillar också hårdrock!! Då måste vi sammanstråla eller vad säger du?

Och du jobbar på KSS också :-), med vad får man fråga det? Om du vill kan vi fortsätta diskussionen över mail eva.silverlantz@gmail.com.

Tack för dina fina ord!


Kramar Eva

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Trillingmamman - 29 augusti 2016 08:29


Sitter och njuter på balkongen. Det är över 20 grader. Ska verkligen njuta nu av sista dagen. Sola lite till, handla lite och bara vara. Det är så fridfullt. Saknar de små barnen och på ett sätt ska det bli skönt och komma hem till det normala ...

Av Trillingmamman - 26 augusti 2016 19:32

Ja det blev semester i år, kanske inte flera veckor men ack så skönt. Det bar i alla fall mot varmare breddgrader. Hej igen Zakynthos. Tredje gången jag är här. Älskar detta ställe, så fridfullt. Tog med mig min äldsta dotter denna gång. Har bestämt...

Av Trillingmamman - 22 augusti 2016 15:54


Så kom den här dagen man sett fram mot på mycket länge. En liten minisemester med min äldsta dotter. Nu sitter vi och tar en gofika på stationen. Vi ska snart bege oss till Göteborg och Landvetter. I morgon bitti tidigt bär det av mot varmare br...

Av Trillingmamman - 12 augusti 2016 20:34

Det är nästan så jag har glömt hur det är att blogga, har inte haft tid eller lust. Det har varit många nya intryck. Kan tala om att jag klarade mig. Fick mitt legitimation och är nu sjuksköterska. Är också anställd på kliniskt basår som man nu m...

Av Trillingmamman - 22 januari 2016 21:34

Hoppsan, nu har det gått ett tag igen sen jag skrev. Inte meningen, har haft fullt upp bara. Allt flyter på kan man säga. Känner mig stark. Och glad. Det var länge sen jag kände så här faktiskt. Nu finns det många orsaker till varför men en stor a...

Mamman i FamiljenXL


Trillingmamma och sjubarnsmor. Studerande. Välkommen hit!

/Eva S

Datum och månad

Ti On To Fr
         
1
2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17
18 19 20 21 22
23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<<
Maj 2010 >>>

Vill du söka?

Är du nyfiken på mer?

169 besvarade frågor

Tidigare år

Och klockan är nu...

På gång eller bara skrivklåda

Twitter

Träningsresultat

Senast skrivet av mig

Bloggar som jag följer

Andra sidor jag besöker

Äldre bloggar

RSS

FamiljenXL via Facebook

Översättning till annat språk

Besökare från andra länder

Free counters!

Statistik över besökare här

Blogg


Ovido - Quiz & Flashcards