Trillingmamma och sjubarnsmor

Alla inlägg under juni 2010

Av Trillingmamman - 2 juni 2010 09:00

Nu har jag sammanställt besökare på bloggen under maj månad. Bloggen startade den 3/5-10 och jag använde mig av bloggplatsens egna besöksräknare när jag gjorde sammanställningen. Tycker det är kul med statistik och att skapa diagram eftersom jag jobbar som IT-support och mycket i office2007.


Totalt har jag haft 2395 besökare under maj vilket jag tycker är jättekul att så många läser, besöker och finner det jag skriver intressant.


   


Tack för att ni läser! Vid tangenterna/Eva  


Av Trillingmamman - 1 juni 2010 18:30

Alexander är trilling nummer tre. Minst av alla men ändå störst. Han äter mest, väger mest och tar mest utrymme. Stabil i sinnet och lugn personlighet. Alexander har inte bråttom någonstans. Och inte med utvecklingen heller. Visst kan han vara känslig och grina om han inte får som han vill men det går fort över. Dock har han haft otur med sina öron och varit sjuk mycket. Men han har snabbt repat sig efter varje gång. När det gäller den här mannen så är det aldrig problem med maten. Fick han som han ville så skulle han inhalera allt. Och han uttrycker alltid mmmm efter varje tugga han tar. Inga problem med magen trots intaget av föda. Stor, stark och stabil på alla sätt.


Alexander observerar gärna och kan verkligen konsten att titta ut en och se riktigt arg ut. Men lika mycket som han ser sur ut så kan han le. Och han ler med hela ansiktet. Han gillar att få kontakt och skrattar och flörtar mer än gärna. Han har stora ögon och skrattgropar som får en att smälta, en riktig charmör med andra ord.


Han är lugnast av alla barnen och jag tror han kommer att bli en stabil person när han blir äldre. Han är enormt bastant den mannen och det ska bli roligt och se om han fortsätter med att vara det.

Han är inte lika givmild på att ge kramar som de andra men han är lika go för det. Charmen är hans fördel och hans udda personlighet.


Som jag skrev tidigare så har han aldrig bråttom. Han går ännu inte men står lugnt och stilla för att utforska saker och ting. Det skall bli lika kul att se vad det blir av den här mannen som med alla andra barn.


  


Här leker Alexander tittut med mig på Mors dag.





Tack för att ni läser! Vid tangenterna/Eva


Av Trillingmamman - 1 juni 2010 10:38

Eftersom jag har sen två år tidigare alltid haft Vårruset som ett litet mål att delta i så tänkte jag även göra det i år med, trots att jag är gravid i vecka 33. Anmälde mig och min mamma och vi kommer att gå runt i vår egen takt med en ryggsäck med kaffe och dricka.


Så klockan 19.00 ikväll så deltar vi i årets Vårruset på 5 km. Några bra tider kommer inte att rapporteras men tidigare så har jag sprungit på 28 minuter blankt, detta var efter jag födde trillingarna. Året innan det så låg jag på 32 minuter. Eller om det var tvärtom, kan ha blandat ihop det lite också. Det spelar ingen roll för det jag huvudsakligen strävar efter är att komma ner till 25-26 minuter. Och det får ta den tid det tar. Tycker det är kul att delta och det är endast mig själv jag tävlar mot. En sporre jag har för att puscha på mig själv.




Tack för att ni läser! Vid tangenterna/Eva


Mamman i FamiljenXL


Trillingmamma och sjubarnsmor. Studerande. Välkommen hit!

/Eva S

Datum och månad

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11
12
13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24
25
26 27
28 29 30
<<< Juni 2010 >>>

Vill du söka?

Är du nyfiken på mer?

169 besvarade frågor

Tidigare år

Och klockan är nu...

På gång eller bara skrivklåda

Twitter

Träningsresultat

Senast skrivet av mig

Bloggar som jag följer

Andra sidor jag besöker

Äldre bloggar

RSS

FamiljenXL via Facebook

Översättning till annat språk

Besökare från andra länder

Free counters!

Statistik över besökare här

Blogg


Skapa flashcards