Trillingmamma och sjubarnsmor

Direktlänk till inlägg 25 augusti 2010

När det är för tyst i lekrummet

Av Trillingmamman - 25 augusti 2010 08:49

Det är tyst, alldeles för tyst. Barnen sitter i rummet. Alla fyra men det är alldeles för tyst så jag går dit. Och mycket riktigt, min alldeles egna busiga Gabriel har lagt beslag på Linns scrapbooking. Fort plockar jag ihop sakerna. Inget kom till skada. Och skyldig som han kände sig så hjälpte han mig att samla ihop allt. Trillingarna förstår ju inte riktigt men hade en och annan penna i handen. Inget blev nedklottrat i alla fall tack och lov.

Återgår till mina sysslor igen. Hör hur de leker i rummet och efter ett tag så blir det tyst igen. Nu har han lagt beslag på smyckeskrinet som Linn har. Förstår inte hur han får tag på det eftersom dessa saker är högt uppe. Han måste ju klättra som en liten apa lille Gabriel. Men jag vet sen tidigare att han kommer åt skåp som är högt uppe så han har nog sitt sätt. Hököga om inte annat och bus i sinnet. Nu har jag åter igen försäkrat mig om att allt är så högt upp som det bara går. Det var ändå dags att lägga småkillarna så Gabriel får titta på film så länge.


Julie sover sött ännu men snart vaknar hon och skall få mat. Min kafferast är slut.


Igår så somnade jag tidigt då jag var helt slut efter eftermiddagens hysteri. Det blev inte så mycket firande då det är flyttat till helgen i stället. Då kommer dessutom min man hem. Och han har hittat på hyss han med åt mig. Vet inte vad så det är en överraskning. Tills dess så ser dagarna ut som de flesta andra dagar fast jag är ett år äldre. Känner mig dock inte gammal.

Ägnade lite tid åt att städa igår då jag blundat lite för mycket. Plocka saker är ett konstant jobb när man har barn. Mest för att man skall slippa trampa på det. Hur skönt är det att ha en Duplo-kloss under foten. Det känns. Men den riktiga städningen får barnen hjälpa till med innan Bolibompa då vi plockar undan allt innan sängdags.


Tvätten hann jag med också och skall även göra en del idag med för att få det undanstökat till helgen.


Julie är mer och mer vaken om kvällarna längre perioder vilket är trevligt då man kan ägna egentid åt henne en stund. Passade på att ta foton på henne.


  


  


Nu vankas det mat för lilla Julie så jag måste avsluta.


TACK alla för era gratulationer på min 35-års dag!


  


Kommer att återkomma till helgen om vad min man har hittat på åt mig. Även tårta och fika blir det då. Nyfiken som jag är så undrar jag vad han har hittat på åt mig. Men det är bara att vänta...



Tack för att ni läser! Vid tangenterna/Eva


 
 
hanna

hanna

25 augusti 2010 09:23

heeey jag gillar din blogg! ahhh! baby.. it's soooo cute! :]

http://www.metrobloggen.se/hannasegfelt

 
Ingen bild

Tove

25 augusti 2010 10:27

Inget är som väntans tider. Känner jag kusin vitamin rätt så är det något äventyrligt. Ska bli lika spännande för oss andra att se :-)

Trillingmamman

25 augusti 2010 12:37

Tove.. allt är möjligt med den mannen. Men å andra sidan så är jag inte den som är den. Ju mer jävulskap så blir det payback ;-). Återkommer som sagt till helgen för att berätta vad han hittat på.

Kram Eva

 
Hanna Segfelt

Hanna Segfelt

25 augusti 2010 10:43

Ja jag jobbade som barnflicka tidigare och då var det bara att springa på gymmet antingen 6 på morgonen eller sent på kvällen. Jag beundrar dig att du sätter tid för träning :)! Ja det kommer jag absolut, jag postar hela träningspass och små tips då och då! Men vad roligt, det är klart du får :D!! Tack så mycket och lycka till själv :)!

/Hanna

http://www.metrobloggen.se/hannasegfelt

 
Mamma till tio

Mamma till tio

25 augusti 2010 12:59

Så söt hon är =)

http://www.metrobloggem.se/Mamma10

 
Petra

Petra

25 augusti 2010 13:07

Full rulle men jag tycker ändå att det låter lite mysigt när jag läser dina ord. :-)

Barnen förgyller vårt liv som föräldrar.

http://www.metrobloggen.se/petrakardell

Trillingmamman

25 augusti 2010 13:19

Full rulle är det också.. man kan le åt det efteråt om inte annat över det dom ställer till med. De hittar på så mycket bus. Så man vet att man lever.

Det förgyller garanterat mitt liv också :-). Lika jobbigt som härligt.

MVH Eva

 
mångmamma

mångmamma

25 augusti 2010 16:42

Hoppsan, missat lite här ser jag!
Hipp, hipp, hurra och grattis i efterskott!

http://hemsktmycketbarn.blogspot.com

Trillingmamman

25 augusti 2010 21:15

Tack så hjärtligt :-)

 
Milla

Milla

25 augusti 2010 20:06

Stort grattis i efterskott på din dag, hoppas att maken din hittat på något kul för dig :).

Känner igen det där med att "när det blir tyst"... då gäller det att var snabb och kolla vad busungarna har för sig ;).

Ville bara berätta att jag uppskattar din blogg massor, du inspirerar mig med din text och dina bilder i min egen vardag med mina fem barn. Det måste vara hur mkt jobb som helst, men som jag oftar svarar när folk frågar mig om det inte är jobbigt "nej oftast inte jobbigt, men mkt jobb".

En stor kram till dig och din fina familj
/Milla

http://www.familjenellison.blogg.se

Trillingmamman

25 augusti 2010 21:14

Tack för dina varma ord :-).

Håller med dig i det du skriver. Inte jobbigt men mycket jobb. Och det är en stor skillnad. För barnen förgyller vardagen också med allt bus, gnäll, hyss, skratt, gråt.. ja allt.

Skickar varmaste kramarna tillbaka till er!

//Hela klanen Silverlantz

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Trillingmamman - 29 augusti 2016 08:29


Sitter och njuter på balkongen. Det är över 20 grader. Ska verkligen njuta nu av sista dagen. Sola lite till, handla lite och bara vara. Det är så fridfullt. Saknar de små barnen och på ett sätt ska det bli skönt och komma hem till det normala ...

Av Trillingmamman - 26 augusti 2016 19:32

Ja det blev semester i år, kanske inte flera veckor men ack så skönt. Det bar i alla fall mot varmare breddgrader. Hej igen Zakynthos. Tredje gången jag är här. Älskar detta ställe, så fridfullt. Tog med mig min äldsta dotter denna gång. Har bestämt...

Av Trillingmamman - 22 augusti 2016 15:54


Så kom den här dagen man sett fram mot på mycket länge. En liten minisemester med min äldsta dotter. Nu sitter vi och tar en gofika på stationen. Vi ska snart bege oss till Göteborg och Landvetter. I morgon bitti tidigt bär det av mot varmare br...

Av Trillingmamman - 12 augusti 2016 20:34

Det är nästan så jag har glömt hur det är att blogga, har inte haft tid eller lust. Det har varit många nya intryck. Kan tala om att jag klarade mig. Fick mitt legitimation och är nu sjuksköterska. Är också anställd på kliniskt basår som man nu m...

Av Trillingmamman - 22 januari 2016 21:34

Hoppsan, nu har det gått ett tag igen sen jag skrev. Inte meningen, har haft fullt upp bara. Allt flyter på kan man säga. Känner mig stark. Och glad. Det var länge sen jag kände så här faktiskt. Nu finns det många orsaker till varför men en stor a...

Mamman i FamiljenXL


Trillingmamma och sjubarnsmor. Studerande. Välkommen hit!

/Eva S

Datum och månad

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12
13
14
15
16 17 18 19 20
21
22
23 24 25 26
27
28 29
30
31
<<< Augusti 2010 >>>

Vill du söka?

Är du nyfiken på mer?

169 besvarade frågor

Tidigare år

Och klockan är nu...

På gång eller bara skrivklåda

Twitter

Träningsresultat

Senast skrivet av mig

Bloggar som jag följer

Andra sidor jag besöker

Äldre bloggar

RSS

FamiljenXL via Facebook

Översättning till annat språk

Besökare från andra länder

Free counters!

Statistik över besökare här

Blogg


Ovido - Quiz & Flashcards