Trillingmamma och sjubarnsmor

Direktlänk till inlägg 29 november 2010

Flyt

Av Trillingmamman - 29 november 2010 19:40

Ja det var ett par timmar man satt i bilen igår. Började resan vid tio-tiden på förmiddagen, och var hemma tjugo i två på natten. Hemresan var allt annat än mysig, fy vad trött jag var. Inget sällskap heller förutom ett par vinterdäck till Chevan. Och dom var sällskapliga.... inte mycket va!?

Väl hemma sen så hade jag en liten ung dam som hade sovit större delen av bilresan. Och inte var hon trött när vi kom hem. Det skulle jollras, pratas, umgås och skrikas. Så sista gången jag kollade på klockan så var den strax innan halv fem. Och efter sex där så ringde väckarklockan för de vanliga sysslorna igen. Så ja, jag har varit duktigt trött idag.


Som sagt så blev det ett par stopp uppe i Stockholm. Stannade på en snabb visit hos mina föräldrar vilket jag tyckte var mysigt att få träffa igen.

Pappa hjälpte mig sen att åka och handla däcken ( som Thomas ringde på i veckan ), vilket var en himla tur. För han jag köpte dem av sålde däcken vid sin verkstad. Och efter den avslutade affären och när vi hade kommit nästan ända hem till min pappa igen så upptäckte jag att mobiltelefonen saknades. En stund blev jag riktigt arg på mig själv över hur klantig jag hade varit.

Men min snälla pappa följde åter igen med mig till verkstaden för att kolla om den låg där. Och jag hade sådan tur att den låg i snön utanför, hörde den ringa när pappa slog numret. Men för att komma åt den så var vi tvungna att ringa den här killen som sålde däcken eftersom hela området var låst och övervakat. Även han var himla sjysst som kom och låste upp så jag kunde få min kära ägodel.

Det hade sett ut om jag hade tappat den och sen sitta och köra 35 mil i snöstormen. Fel tidpunkt! Men tur i oturen hade jag och ett himla flyt att jag fick tillbaka den. Men det blev på bekostnad av ett avbokat besök som jag hade sett fram mot så mycket. Mia.

Klockan var över sju innan jag startade resan hem igen och det fanns inte tid, eller plats i bilen heller för det jag skulle få med mig. Monsterdäcken tog upp hela bilen. Bilresan hem var allt annat än rolig.


Och de däcken som köptes i Stockholm skall jag åka och fixa med i morgon. Låter som en bra sak att göra på en tisdag. För tröttheten har inte fått ta igen sig riktigt än. Idag blir det garanterat tidigt.



Tack för att ni läser! Vid tangenterna/Eva


 
 
mångmamma

mångmamma

30 november 2010 09:54

Hoppas du börjar komma i fas igen.
Jobbigt att köra långt i detta väder!

http://www.hemsktmycketbarn.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Trillingmamman - 29 augusti 2016 08:29


Sitter och njuter på balkongen. Det är över 20 grader. Ska verkligen njuta nu av sista dagen. Sola lite till, handla lite och bara vara. Det är så fridfullt. Saknar de små barnen och på ett sätt ska det bli skönt och komma hem till det normala ...

Av Trillingmamman - 26 augusti 2016 19:32

Ja det blev semester i år, kanske inte flera veckor men ack så skönt. Det bar i alla fall mot varmare breddgrader. Hej igen Zakynthos. Tredje gången jag är här. Älskar detta ställe, så fridfullt. Tog med mig min äldsta dotter denna gång. Har bestämt...

Av Trillingmamman - 22 augusti 2016 15:54


Så kom den här dagen man sett fram mot på mycket länge. En liten minisemester med min äldsta dotter. Nu sitter vi och tar en gofika på stationen. Vi ska snart bege oss till Göteborg och Landvetter. I morgon bitti tidigt bär det av mot varmare br...

Av Trillingmamman - 12 augusti 2016 20:34

Det är nästan så jag har glömt hur det är att blogga, har inte haft tid eller lust. Det har varit många nya intryck. Kan tala om att jag klarade mig. Fick mitt legitimation och är nu sjuksköterska. Är också anställd på kliniskt basår som man nu m...

Av Trillingmamman - 22 januari 2016 21:34

Hoppsan, nu har det gått ett tag igen sen jag skrev. Inte meningen, har haft fullt upp bara. Allt flyter på kan man säga. Känner mig stark. Och glad. Det var länge sen jag kände så här faktiskt. Nu finns det många orsaker till varför men en stor a...

Mamman i FamiljenXL


Trillingmamma och sjubarnsmor. Studerande. Välkommen hit!

/Eva S

Datum och månad

Ti On To Fr
1
2 3 4 5
6
7
8 9 10
11
12 13 14
15 16 17 18 19 20
21
22
23
24 25 26 27
28
29 30
<<< November 2010 >>>

Vill du söka?

Är du nyfiken på mer?

169 besvarade frågor

Tidigare år

Och klockan är nu...

På gång eller bara skrivklåda

Twitter

Träningsresultat

Senast skrivet av mig

Bloggar som jag följer

Andra sidor jag besöker

Äldre bloggar

RSS

FamiljenXL via Facebook

Översättning till annat språk

Besökare från andra länder

Free counters!

Statistik över besökare här

Blogg


Ovido - Quiz & Flashcards