Trillingmamma och sjubarnsmor

Direktlänk till inlägg 14 april 2011

Stämpel okej

Av Trillingmamman - 14 april 2011 20:55

Ett fullspäckat schema idag har det varit. Morgonen började med besök på sjukhuset för Julies del. Ett planerat sådant. BVC tycker att hennes muskulatur är något svag för hennes ålder. Men läkarna var av lite andra åsikter. Sen går det framåt ändå i hennes utveckling fast hon tar det i sin takt. Och mycket har hänt sen det senaste BVC-besöket också. Hon sitter nästan helt själv och sjukgymnasten tyckte inte att det var något anmärkningsvärt. Dessutom så sa hon att det är ganska få sexmånaders som sitter. De flesta kommer runt åtta eller nio månader. Läkaren tyckte inte heller det fanns något att anmärka på. Allt annat var bra. Och dessutom så satt hon i en minut själv under besöket så det är på gång. Hon har bara ingen lust och är bekväm av sig. Så det blir bara en uppföljning om två månader.


Thomas passade även på att hänga upp avgassystemet på vanen. Vi fick en anmärkning på det vid besiktningen men inget som behövdes återbesök för. Men ett jobb som måste göras ändå.


Sen var det utvecklingssamtal med Linn i skolan och där fick jag bara höra ros om Linn. Vilket värmer i hjärtat. Duktiga tjejen. Tog en promenad dit så Linn och jag kunde få lite tid för oss själva på vägen hem också. Mysigt.


Väl hemma sen så var det bara att ta ut ett gäng fotbollssugna killar och jag då förstås. För även idag så fick jag ryck och sprang gatan upp och ner med de små. Men tiden var lite fel då de flesta kom från jobbet och skulle hem. Våran gata blev E4:an ett tag. Och det blev ett passande och flyttande av alla barn och saker så fort bilar kom.

Räfsade lite på gräsmattan och medan Thomas tittade på den andra bilen som så snällt slutade fungera för ett tag sen så passade jag även på att sopa uppfarten också. Vårfint blev det.


Tiden försköts något idag men det fungerade med barnen trots allt så det blev grillat med potatissallad. Och de åt, allihopa. Ingen sa ett knyst vid matbordet förutom.. mer mat. Kladdigt värre blev det och direkt ner i badet. Alla somnade fort ikväll. Gabriel hann inte ens gå från bordet idag. Efter sista tuggan så åkte ögonlocken igen på honom i sittande ställning. Det är så härligt och se barn hur de verkligen kan somna var som helst och hur som helst. Speciellt Gabriel är en fena på det.


Klockan rullar på och nu är det bara dusch som gäller för min del och en stund på spikmattan. Tror mina ögon kommer att åka igen fort med.



Tack för att ni läser! Vid tangenterna/Eva


 
 
Ingen bild

Madde

14 april 2011 22:20

Ser verkligen framemot kaffet =)
Visst är det roligt med BVC å deras synpunkter.....
Hur gick det med bilen som du fick låna som oxå gick sönder.... Du MÅSTE ju dela med dig.....
Middagen Eran idag säg jag bara mmmmmm
I påsk är min man ledig å då ligger han risigt till =)
Tack för du delar med dig i Bloggen.....

HA nu en UNDERBAR helg!!!

Kramar

Trillingmamman

15 april 2011 19:25

Mmmmmm kaffe :-). Finns inget bättre att njuta av när det är lugn och ro.. som nu. De små ljuvliga sover.

BVC.. tja vad säger man.. jäkla kurvor från 50-talet. Tur att alla barn är olika och inte följer den HA HA HA.

Jo du, jag ska dela med mig av bilarna i kommande inlägg. Klart jag delar med mig ;-).

Och det blev grillade hamburgare idag... mmmm. Förstår att du längtar till påsk. Vi lär ju grilla mer i helgen tror jag eftersom de har utlovat solsken och höga temperaturer. Sånt gillar jag!

Ha en helt underbar helg på er

 
Ingen bild

Ladyheart

15 april 2011 09:29

Åh, det låter så mysigt med era utedagar. Ibland önskar jag att jag kunde få bo granne med dig och barnen och ta del av era utedagar med grillat och gott till. Det låter så himla lätt när du skriver om det och trots alla barnen så fixar du det så lätt!!!

Idag skiner solen här i Dalarna också och jag tänker ta mina små juveler på en promenad ner till byn och den stora lekparken där. Tänker nog också titta in en sväng till jobbet och min vikarie så hon vet att jag har koll :-D

Ha en riktigt trevlig helg och jag gillar att läsa om din vardag...

kramar

Trillingmamman

15 april 2011 19:29

Ja dessa utedagar är faktiskt underbara måste jag säga. Ser våra grannar le när vi kommer ut eftersom vi invaderar hela gatan ;-).

Och för oss är det ganska lätt till hands med grillen på baksidan. Dörren går direkt in till köket så skillnaden är ju inte så stor vart man står.
Nu är ju maken hemma på dagarna i två veckor till så vi är ju fler som kan se efter de små. Oftast så är de där vi är. Någon enstaka kan få för sig att rymma iväg lite. Men är dom hungriga så är dom nära.

Hoppas ni fick en mysig stund i lekparken också :-). Det lät roligt.

Tack för dina fina ord och ha en riktigt mysig helg ni alla!


Kramar från familjen S

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Trillingmamman - 29 augusti 2016 08:29


Sitter och njuter på balkongen. Det är över 20 grader. Ska verkligen njuta nu av sista dagen. Sola lite till, handla lite och bara vara. Det är så fridfullt. Saknar de små barnen och på ett sätt ska det bli skönt och komma hem till det normala ...

Av Trillingmamman - 26 augusti 2016 19:32

Ja det blev semester i år, kanske inte flera veckor men ack så skönt. Det bar i alla fall mot varmare breddgrader. Hej igen Zakynthos. Tredje gången jag är här. Älskar detta ställe, så fridfullt. Tog med mig min äldsta dotter denna gång. Har bestämt...

Av Trillingmamman - 22 augusti 2016 15:54


Så kom den här dagen man sett fram mot på mycket länge. En liten minisemester med min äldsta dotter. Nu sitter vi och tar en gofika på stationen. Vi ska snart bege oss till Göteborg och Landvetter. I morgon bitti tidigt bär det av mot varmare br...

Av Trillingmamman - 12 augusti 2016 20:34

Det är nästan så jag har glömt hur det är att blogga, har inte haft tid eller lust. Det har varit många nya intryck. Kan tala om att jag klarade mig. Fick mitt legitimation och är nu sjuksköterska. Är också anställd på kliniskt basår som man nu m...

Av Trillingmamman - 22 januari 2016 21:34

Hoppsan, nu har det gått ett tag igen sen jag skrev. Inte meningen, har haft fullt upp bara. Allt flyter på kan man säga. Känner mig stark. Och glad. Det var länge sen jag kände så här faktiskt. Nu finns det många orsaker till varför men en stor a...

Mamman i FamiljenXL


Trillingmamma och sjubarnsmor. Studerande. Välkommen hit!

/Eva S

Datum och månad

Ti On To Fr
        1
2
3
4 5 6 7
8
9 10
11
12
13 14 15
16
17
18 19 20
21
22 23 24
25
26
27
28 29
30
<<< April 2011 >>>

Vill du söka?

Är du nyfiken på mer?

169 besvarade frågor

Tidigare år

Och klockan är nu...

På gång eller bara skrivklåda

Twitter

Träningsresultat

Senast skrivet av mig

Bloggar som jag följer

Andra sidor jag besöker

Äldre bloggar

RSS

FamiljenXL via Facebook

Översättning till annat språk

Besökare från andra länder

Free counters!

Statistik över besökare här

Blogg


Ovido - Quiz & Flashcards