Trillingmamma och sjubarnsmor

Direktlänk till inlägg 26 april 2011

Vart tog tiden vägen

Av Trillingmamman - 26 april 2011 20:19

En kombination av trötthet och att man ätit för mycket i ett par dagar gör att man känner sig ganska så mosig. Men jag är nog inte ensam. Har inte känt mig som världens piggaste idag kan jag säga, även om dagen gick fort.

Pojkarna ville inte sova middag alls och det är nog gränsfall till att göra det också för dom. Så det blev hoppa över vilan helt, försökte ett par gånger men det blev att ta upp dem igen. Men något positivt för det med sig och det är att dagen inte går bort helt genom att vänta ut tills de ska vakna. Då har jag hellre pojkarna uppe så vi kan röja fritt under dagen och ifall de blir trötta så gör det inget ifall de somnar tidigare. Men det hände ju inte idag precis. De var allt annat än trötta. Och inte så glada stundtals heller.


Det var mycket trix för att få dem på avvägar och på humör idag. Passade perfekt när man var så trött ( och lite ironisk är jag nu ). Men en sak tyckte de var kul och det var när pappa snickrade i garaget på sitt nya projekt. Speciellt Alexander tyckte om det.


 


Han ser så nöjd ut när han står på högtalaren. Och han synade varenda stund som Thomas höll på med den också. Skulle inte bli förvånad om han en dag tar skruvdragaren och monterar isär allt.


Gabriel roade sig med studsmattan. Vad annars...


 


Han tröttnar aldrig på att hoppa den lilla mannen. Och idag fick han också sällskap av Linn som hade sin premiär av studsmattan.


 

Min stora tjej. Hon tyckte mycket om att hoppa hon med. Även Alexander var uppe en sväng och sprang på den.


Det har inte varit lika varmt idag som de andra dagarna men absolut skönt väder. Klagar inte. Tänkte ordna med mina blommor idag men det blev att det hamnade på väntelistan. Dels var jag för trött och dels var barnen stundtals ledsna om vartannat. Tiden rusade iväg och sen var man där med alla kvällssysslorna. Och nu är klockan nio redan. Tiden går så fort.


Ska lägga mig på spikmattan och slappna av en stund. Sen en varm dusch innan jag lägger mig. Känner mig trots allt väldigt förtjänt av det.



Tack för att ni läser! Vid tangenterna/Eva




 
 
Ingen bild

Madde

26 april 2011 21:15

Trött är bara förnamnet.... Trodde man skulle vara pigg efter LÅNG ledighet....
Här stod regnet som spö i backen i morse och det var skönt men sen på förmiddagen blev det fint igen.....
Hoppas du får en avkopplande stund på spikmattan....

Kramar i massor

Trillingmamman

27 april 2011 08:53

Ja vi fick också regn fast under natten. Nu är det nååågot svalare också.

Ja du, det blev en riktigt avslappnande stund på spikis. Somnade efter två minuter med vidöppen mun och ljudliga snarkningar ;-).

Nu är det storhandla som står på schemat. Åker själv så det blir egentid kan man säga. Ha en underbar dag!!!

Massor med kramar från alla oss

 
Ingen bild

Vivan

26 april 2011 21:54

Var inte ledsen över att du inte hann med blommorna till förmån för barnen idag! Blommorna klarar sig eller så kan man köpa nya. Annat är det med tiden med barnen, den kommer inte åter eller kan köpas för pengar.
Kram farmor Vivan

Trillingmamman

27 april 2011 08:55

God morgon farmor!

Kan inget annat än hålla med dig :-). Man kan aldrig få tillbaka den tiden. Därför kommer mina blommor på priolistan långt ner, även om jag tycker att det är kul och fint. Men blommorna finns år efter år så den tiden kommer. Under tiden tänker jag gosa friskt med barnen :-)).

Ha en underbar dag!!

Kramar från oss och alla barnen

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Trillingmamman - 29 augusti 2016 08:29


Sitter och njuter på balkongen. Det är över 20 grader. Ska verkligen njuta nu av sista dagen. Sola lite till, handla lite och bara vara. Det är så fridfullt. Saknar de små barnen och på ett sätt ska det bli skönt och komma hem till det normala ...

Av Trillingmamman - 26 augusti 2016 19:32

Ja det blev semester i år, kanske inte flera veckor men ack så skönt. Det bar i alla fall mot varmare breddgrader. Hej igen Zakynthos. Tredje gången jag är här. Älskar detta ställe, så fridfullt. Tog med mig min äldsta dotter denna gång. Har bestämt...

Av Trillingmamman - 22 augusti 2016 15:54


Så kom den här dagen man sett fram mot på mycket länge. En liten minisemester med min äldsta dotter. Nu sitter vi och tar en gofika på stationen. Vi ska snart bege oss till Göteborg och Landvetter. I morgon bitti tidigt bär det av mot varmare br...

Av Trillingmamman - 12 augusti 2016 20:34

Det är nästan så jag har glömt hur det är att blogga, har inte haft tid eller lust. Det har varit många nya intryck. Kan tala om att jag klarade mig. Fick mitt legitimation och är nu sjuksköterska. Är också anställd på kliniskt basår som man nu m...

Av Trillingmamman - 22 januari 2016 21:34

Hoppsan, nu har det gått ett tag igen sen jag skrev. Inte meningen, har haft fullt upp bara. Allt flyter på kan man säga. Känner mig stark. Och glad. Det var länge sen jag kände så här faktiskt. Nu finns det många orsaker till varför men en stor a...

Mamman i FamiljenXL


Trillingmamma och sjubarnsmor. Studerande. Välkommen hit!

/Eva S

Datum och månad

Ti On To Fr
        1
2
3
4 5 6 7
8
9 10
11
12
13 14 15
16
17
18 19 20
21
22 23 24
25
26
27
28 29
30
<<< April 2011 >>>

Vill du söka?

Är du nyfiken på mer?

169 besvarade frågor

Tidigare år

Och klockan är nu...

På gång eller bara skrivklåda

Twitter

Träningsresultat

Senast skrivet av mig

Bloggar som jag följer

Andra sidor jag besöker

Äldre bloggar

RSS

FamiljenXL via Facebook

Översättning till annat språk

Besökare från andra länder

Free counters!

Statistik över besökare här

Blogg


Ovido - Quiz & Flashcards