Trillingmamma och sjubarnsmor

Direktlänk till inlägg 4 juni 2011

Skövde-Märsta-Haninge-Tyresö-Skövde

Av Trillingmamman - 4 juni 2011 20:40

Ja här kommer bilderna efter vistelsen i Stockholm under två dagar. Låter bilderna tala lite eftersom det är en del. Tyvärr så fotade jag inte hos alla jag besökte så jag berättar då i stället.


Första stoppet var hos vännen Mirka och Peter. Och det var underbart att ses igen. Vi kom dit ganska sent på onsdagen och Mirka hade lagat så god aptitretare som jag definitivt kommer att göra här hemma också. Rårakor, löjrom och annat smått och gott på ( låter Mirka ge ut receptet ). Sen blev vi nog ganska trötta båda två för vi båda somnade ifrån filmen på soffan. I och för sig så var det sent.


Morgonen där på så var det kalas för en av killarna. Mirka bakade tårtor på morgonen. Fotot jag tog på henne såg hon allt annat än pigg ut så jag besparar henne det.


 

Men här är Thor, Alice och Gabriel. Grilla blev det och kalas förstås. Mycket gott! Tack för vistelsen hos er Mirka och Peter och för gästvänligheten! Det gör vi snart om igen.


Nästa stopp blev hos vännen Mia med familj. Lika underbart där att se dem igen.

Gjorde ett litet stopp hemma hos mina föräldrar som bjöd på middag. Riktigt gott och underbart att se dem också. Vi stannade en stund jag och Gabriel tills vi gick tillbaka till Mia igen där vi hade planerat att sova kvar för natten. Gabriel och Theodor lekte så fint tillsammans från start, de hann med att rymma lite också. Men till slut så somnade krigarna också.

Mia och jag satt och snackade på kvällen och åt tilltugg mellan pratet. Hade så trevligt! Sen blev det att vi satte oss i soffan och av en konstig anledning så somnar jag. Favorit i repris känns det som. Bäddade ner mig i sängen och tänkte att jag absolut inte behöver ställa klockan eftersom Gabriel vaknar alltid tidigt. Men den morgonen bestämde han sig för att ta sovmorgon till halv nio! Men vi tog det lugnt med frukost och allt innan vi for vidare till nästa stopp. Som vi egentligen hade sagt att vi skulle vara hos vid nio. Min syster Anna och Robert.


Solen sken och vi njöt mest av vädret. Anna hade dock planer och gjorde en massa saker medan jag tittade på.


 

Här är Anna som spolar av bordet med högtryckstvätten. Och vitt blev det också.


 

Här är hennes två söner Henrik och Christopher.


 

Gabriel hade kul med Henrik och spelade innebandy.


 

Som sagt, Anna jobbade och jag stod bredvis och tittade på. Här förnyar hon utemöblerna i en häftig blå färg.


 

Gabriel sitter i Annas hemmagjorda bil som hon byggt.


 

Med fina detaljer som ratt och bilradio. Duktig är hon!


 

Anna gillar att göra saker och här är en runsten med skrift på som pryder trädgården.


 

En liten damm och ett växthus. Jag är grön av avund.


 

I dammen bodde en liten prins som hade hoppat fel. De fann honom i den stora poolen.


 

Fler husdjur. En "liten" geting som ni ser.


Ja lika trevligt hade jag hos Anna och Robban som alltid. Tack! Sen bar resan hemåt till Skövde igen på eftermiddagen för att inte bli allt för sen hem.


Väl hemma sen så var Gabriel pigg eftersom han hade sovit i bilen. Så han och jag satt på soffan en stund vilket resulterade i att vi båda somnade på soffan. Vad säger vi, favorit i repris igen! Men det gjorde ingenting. Har haft så underbar under dessa två dagar med rena lyxen att få träffa nära, äkta vänner samt familjen. Mina batterier är laddade på nytt!


Tack alla ni för er gästvänlighet och för det goda sällskapet. Jag och Gabriel blev väl mottagna.



Tack för att ni läser! Vid tangenterna/Eva


 
 
Ingen bild

Eva N

4 juni 2011 23:42

Skönt att somna i soffan, det gjorde jag igår kväll ;-)Förstår att du har haft ett par helmysiga dagar med nära & kära!! :-)

 
Ingen bild

Madde

5 juni 2011 08:32

God Morgon!!!

Härliga bilder som vanligt....
Kan tänka mig att det är andra som pockar på sin mammas uppmärksamhet nu när du är tillbaka hemma....
BEUNDRAR dig som kan ge ett barn egentid med mamma under några dagar....
Önskar dig & din familj en UNDERBAR dag....

Kramar i massor

Trillingmamman

5 juni 2011 20:30

Hej Madde :-)!

Ja egentid är viktigt med var och en, om det bara så blir en kort stund till affären. Vi försöker i alla fall både jag och Thomas. Ibland blir det svårt och då får man ta alla. Men de verkar gilla det också.

Ha en underbar kväll!!!

Kramar Eva

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Trillingmamman - 29 augusti 2016 08:29


Sitter och njuter på balkongen. Det är över 20 grader. Ska verkligen njuta nu av sista dagen. Sola lite till, handla lite och bara vara. Det är så fridfullt. Saknar de små barnen och på ett sätt ska det bli skönt och komma hem till det normala ...

Av Trillingmamman - 26 augusti 2016 19:32

Ja det blev semester i år, kanske inte flera veckor men ack så skönt. Det bar i alla fall mot varmare breddgrader. Hej igen Zakynthos. Tredje gången jag är här. Älskar detta ställe, så fridfullt. Tog med mig min äldsta dotter denna gång. Har bestämt...

Av Trillingmamman - 22 augusti 2016 15:54


Så kom den här dagen man sett fram mot på mycket länge. En liten minisemester med min äldsta dotter. Nu sitter vi och tar en gofika på stationen. Vi ska snart bege oss till Göteborg och Landvetter. I morgon bitti tidigt bär det av mot varmare br...

Av Trillingmamman - 12 augusti 2016 20:34

Det är nästan så jag har glömt hur det är att blogga, har inte haft tid eller lust. Det har varit många nya intryck. Kan tala om att jag klarade mig. Fick mitt legitimation och är nu sjuksköterska. Är också anställd på kliniskt basår som man nu m...

Av Trillingmamman - 22 januari 2016 21:34

Hoppsan, nu har det gått ett tag igen sen jag skrev. Inte meningen, har haft fullt upp bara. Allt flyter på kan man säga. Känner mig stark. Och glad. Det var länge sen jag kände så här faktiskt. Nu finns det många orsaker till varför men en stor a...

Mamman i FamiljenXL


Trillingmamma och sjubarnsmor. Studerande. Välkommen hit!

/Eva S

Datum och månad

Ti On To Fr
    1
2
3
4 5
6 7 8 9 10 11
12
13 14 15 16 17 18
19
20 21 22 23
24
25
26
27 28 29 30
<<< Juni 2011 >>>

Vill du söka?

Är du nyfiken på mer?

169 besvarade frågor

Tidigare år

Och klockan är nu...

På gång eller bara skrivklåda

Twitter

Träningsresultat

Senast skrivet av mig

Bloggar som jag följer

Andra sidor jag besöker

Äldre bloggar

RSS

FamiljenXL via Facebook

Översättning till annat språk

Besökare från andra länder

Free counters!

Statistik över besökare här

Blogg


Skapa flashcards