Trillingmamma och sjubarnsmor

Direktlänk till inlägg 20 juni 2011

Inte bara en resa

Av Trillingmamman - 20 juni 2011 20:28

Igår var det nog den mest regnigaste dagen jag varit med om sen efter flytten hit. Det regnade konstant kändes det som, riktigt höstväder. Inget uppehåll direkt heller. Så det blev en inomhusaktivitetsdag för oss alla. Och det gick det med även om det är mycket roligare att vara ute. Men som plåster på såren så gjorde vi en brakmiddag med tacos vilket var uppskattat.


Idag var det betydligt finare. Morgonen började med blå himmel och sol. Grabbarna stod startklara redan klockan sju men jag kände inte för att göra mig osams med grannarna och gå ut då, så vi avvaktade ett par timmar. Mina små kan ju vara lite högljudda mellan varven när kivandets sätter igång. Vi körde en liten ritstund i stället.


 

Alla sitter koncentrerade och ritar. Och de skulle kunna ha satt rekord i på hur kort tid man gör av med ett ritblock. Och ändå fick de måla på någolunda hela ytor påpappret, och baksidan. Fort gick det i alla fall och sen for kritorna all världens väg. Lika bra och plocka undan allt innan väggarna blev tapetserade.


Sen gick vi ut för att röja lite och det gick som smort. De lekte, cyklade, grävde, slogs, sprang, spelade fotboll, åkte sparkcykel, gjorde kaffe osv osv.... Det var riktigt mysigt. Hade grannen som sällskap och hennes dotter också. Hon bjöd dessutom på kaffe idag igen. Snällt! Grannen har också berättat att det går bussturer till Ullared härifrån vilket gjorde mig mycket intresserad. Har aldrig varit där och någon gång måste jag ju bara åka dit.

Med bil tar det en stund och kostar dessutom pengar. Skulle uppskatta att det ändå är mellan 16-20 mil dit. Men bussturen kostar bara 250 kr, inte dåligt! Så jag hoppas snart att jag kommer dit för att kika lite på den omtalade Ullared.


Sen är det lite annat som händer också och det är att de ska öppna ett helt nytt Äventyrsland här i närheten. Riktigt häftigt för barnen!


 

Jag vet inte om ni ser vad det står men längst ner så finns en adress till deras webbsida.

Ja detta är ju något som vi definitivt kommer att besöka i sommar. Grabbarna lär bli helt lyriska. Och eftersom Linn är borta så får jag ta med henne någon helg då det är öppet ända till oktober. Ska i alla fall bli intressant att se vad detta är för något. Känns som om det ligger mycket runt omkring för barn här.


Även den här veckan kommer det att hända saker. Kommer att återkomma mer om det vart eftersom. Nu ska jag bara vila känner jag. Fick ett ryck och städade alla våningar och torkade golven, nu luktar det fräscht. Bara jag kvar då som ska duscha och slappa. Thomas kommer hem snart också.


Tack för era fina kommentarer, gratulationer och inlägg angående graviditeten   ! Det värmer gott....



Tack för att ni läser! Vid tangenterna/Eva


 
 
Ingen bild

Madde

20 juni 2011 20:58

Här kommer en kvälls karm....
Du måste hålla mig uppdaterad på Äventyrslandet...
Lät intressant...
Vi har varit någongång till Skara Sommarland å det börjar locka igen....
Ullared lät roligt....
Har släkt ifrån Nord Norge å nästa år när de kommer skall de ner tdit oxå sa dem ifjol....´
Åka bil långt är ingenting för dem =)Den kaninte förstå varför vi inte åker oftare till t ex Stockholm.... Det är ju BARA 25 mil.... En evighet för oss.....
Härlig bild på familjen.....

Kramar i massor

Trillingmamman

21 juni 2011 09:38

Ja pendla i Norge verkar inte vara ovanligt.. men jag håller med dig att det är seeegt och åka 25 mil ;-).

Ska definitivt hålla dig uppdaterad!!

Hoppas du får en underbar dag!


Kramar Eva

 
Zebbes mamma

Zebbes mamma

21 juni 2011 12:26

hejsan

Kikade in på äventyrslandets hemsida.. Blev inte så förvånad över att Bert låg bakom det också... :) Såg väldigt spännande ut... :)

Kram Mia

http://www.zebbeskamp.bloggplatsen.se

Trillingmamman

21 juni 2011 13:48

Hallå vännen!

Ja Bert vet hur vi vill leka ;-). Om vi kommer att ha kul!?.... Tvivlar jag inte alls på hahahaha...

Kram kram

 
Ingen bild

Sussan

21 juni 2011 21:36

Hej hej

de har billiga barnkläder i ullared =) o julklappar till dina små kan du fynda billigt oxå =) till Linn kanske det inte finns så mycket, men det beror nog lite på klädsmak oxå, så jag kan rekommendera en resa dit ner =)

Kul med ett äventyrsland, ska gå in o kika på hemsidan, tror kanske mina pojkar på 11 o 10 år kan va förstora.
Får göra mig en sväng ner samtidigt som vi hälsar på min mamma =)
Kram

Trillingmamman

22 juni 2011 08:53

Hej!

Ja nu blir jag sugen på att åka till Ullared!! Linn är som sagt för stor men de små barnen bryr sig inte än.

Äventyrslandet lockar också :-)!!

Ha en underbar onsdag!!

Kramar Eva

 
Ingen bild

Sussan

22 juni 2011 22:56

Oj oj säger jag bara, kollade hemsidan på äventyrslandet, det vore nog nåt för alla barnen, blir nog en resa dit ner i sommar =)
Tack så mycket för tipset, visste inte ens det fanns =)
Kram

Trillingmamman

23 juni 2011 13:48

Ja vad kul att du gillade det :-). Blev också eld och lågor faktiskt! Det är för barn i alla åldrar också vilket är superbra.

Hoppas att ni besöker det.

Kramar Eva

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Trillingmamman - 29 augusti 2016 08:29


Sitter och njuter på balkongen. Det är över 20 grader. Ska verkligen njuta nu av sista dagen. Sola lite till, handla lite och bara vara. Det är så fridfullt. Saknar de små barnen och på ett sätt ska det bli skönt och komma hem till det normala ...

Av Trillingmamman - 26 augusti 2016 19:32

Ja det blev semester i år, kanske inte flera veckor men ack så skönt. Det bar i alla fall mot varmare breddgrader. Hej igen Zakynthos. Tredje gången jag är här. Älskar detta ställe, så fridfullt. Tog med mig min äldsta dotter denna gång. Har bestämt...

Av Trillingmamman - 22 augusti 2016 15:54


Så kom den här dagen man sett fram mot på mycket länge. En liten minisemester med min äldsta dotter. Nu sitter vi och tar en gofika på stationen. Vi ska snart bege oss till Göteborg och Landvetter. I morgon bitti tidigt bär det av mot varmare br...

Av Trillingmamman - 12 augusti 2016 20:34

Det är nästan så jag har glömt hur det är att blogga, har inte haft tid eller lust. Det har varit många nya intryck. Kan tala om att jag klarade mig. Fick mitt legitimation och är nu sjuksköterska. Är också anställd på kliniskt basår som man nu m...

Av Trillingmamman - 22 januari 2016 21:34

Hoppsan, nu har det gått ett tag igen sen jag skrev. Inte meningen, har haft fullt upp bara. Allt flyter på kan man säga. Känner mig stark. Och glad. Det var länge sen jag kände så här faktiskt. Nu finns det många orsaker till varför men en stor a...

Mamman i FamiljenXL


Trillingmamma och sjubarnsmor. Studerande. Välkommen hit!

/Eva S

Datum och månad

Ti On To Fr
    1
2
3
4 5
6 7 8 9 10 11
12
13 14 15 16 17 18
19
20 21 22 23
24
25
26
27 28 29 30
<<< Juni 2011 >>>

Vill du söka?

Är du nyfiken på mer?

169 besvarade frågor

Tidigare år

Och klockan är nu...

På gång eller bara skrivklåda

Twitter

Träningsresultat

Senast skrivet av mig

Bloggar som jag följer

Andra sidor jag besöker

Äldre bloggar

RSS

FamiljenXL via Facebook

Översättning till annat språk

Besökare från andra länder

Free counters!

Statistik över besökare här

Blogg


Skapa flashcards