Trillingmamma och sjubarnsmor

Direktlänk till inlägg 29 juni 2011

Att man aldrig lär sig

Av Trillingmamman - 29 juni 2011 09:35

Det var en riktig sommardag igår. Vad vi njöt allihopa hela dagen vill jag lova. Ett par dagar till så kan man nästan bada också eftersom prognosen ser lovande ut, kanske till helgen då Thomas är hemma med. Men just igår tog vi det ganska lugnt och barnen var på strålande humör. De är trots allt ganska nöjda med så lite. Passade på att klippa gräset i trädgården.


Thomas kom hem vid halv fem och frågade om vi alla skulle åka iväg till Skara och storhandla. Utan att tänka efter så svarade jag ja eftersom det skulle bli skönt att komma iväg lite också. Barnen var ju glada över att få åka stora bilen och hoppade glatt upp och ner.

Storhandla behövdes och vi har tagit med barnen förr och det har fungerat klockrent. Men man kanske ska tänka efter lite innan vilket vi bokstavligen hoppade över. Barnen somnade i bilen dessa 2,5 mil och vaknade på... ja mindre bra humör kan man säga. Trötta efter hela dagen och av värmen. Och vi hann in och börja så fint då humöret började tryta riktigt ordentligt. Slagsmål i vagnen, illvrål, ja allt. Herregud säger jag bara. Har ni försökt och handlat med fem tickande humörbomber någon gång? Det var lirka, gulla och muta på hög nivå för att kunna stoppa i varorna så snabbt som möjligt och komma därifrån. Som tur var så lugnade de ner sig sen men jag säger bara en sak, aldrig mer! Inte utan att tänka efter innan i alla fall. Solen måste ha kokat hjärnan på mig tillfälligt igår. Men vi fick med oss tio kassar med god mat hem och det var det värt. Idag har vi glömt den händelsen som var igår tack och lov.


Men det hände inte bara tråkiga saker utan också trevliga. Man blir smått glad när man hittar detta i trädgården.


 

Hur goda som helst kan jag säga. Och dom smakar som jordgubbar ska smaka. Barnen älskar jorgubbar, i alla fall Gabriel.


Sen åkte jag iväg med grabbarna för att handla skor på Skokanonen. Alla saknade tofflor att ha i sommar så det var på tiden och i rättans tid för den delen också. Värmen smällde ju till bara så där.


 

Köpte tre lika till trillingarna eftersom de har samma storlek. Gabriel fick ett par gråa som han själv valde ut. Fick han så skulle han sova med tofflorna, så kära är dom för honom. Kände mig nöjd med Skokanonens urval av barnskor också och kommer säkert att gå dit igen. De hade många tuffa barnskor och till bra pris också.

Det var bara Julie och Linn jag inte köpte till. Får ta det med linn sen när hon kommer hem och lagom till skolan börjar. Julie går ju inte än så det känns ganska onödigt med skor än så länge.


Och sen har jag betalt biljetten till Mammabloggkryssningen och tillhörande tågbiljetter. Så allt är klart där med. Ser verkligen fram mot kryssningen i slutet av augusti. Blir som en födelsedagspresent till mig eftersom jag fyller år just i augusti också. Men jag har lite äventyr innan det också att se fram mot. Iron Maiden på fredag och sen Power Meet. Inte illa det heller. Hårdrock och bilar, det är grejer det.


Nu måste jag ta mina små här och bege mig ut i solen. Vädret är som sagt lika underbart idag också. Har lite planer också men jag återkommer med det i nästa inlägg. Ha en underbar dag ni alla!



Tack för att ni läser! Vid tangenterna/Eva




 
 
Ingen bild

Madde

29 juni 2011 11:16

FÖRLÅT!!! Sitter med ett STORT leende på läpparna när jag läser om shopingen..... Meen känner så väl igen mig å det är så skönt å höra att man inte är själv av att inte tänka till jämt =))
Åhhhhh vilka jordgubbar..... Gubben kom in med några igårkväll så nu börjar det komma hos oss oxå....
Skokanonens skor är det INGET fel på.... För du kan lika väl råka ut för ett dåligt exempel på en DYR affär oxå.... Handlar de flesta skor där..... På skoaffären inne i stan (oj oj vad det lät)å på Skokanonen kan det skilja på nästan 200;- på märkes skorna.... Å det är MYCKET!!!
Härligt med en massa ROLIGT inplanerat...
Ha en UNDERBAR dag!!!

Kramar i massor

Trillingmamman

29 juni 2011 11:26

Ha ha ha, ja den där shoppingen kunde jag vara utan kan jag tala om. Hade lust att öppna luckan i golvet och poff.. försvinna lite ;-).
Det jag ångrar är att jag inte filmade eländet HA HA HA.

Tycker skokanonens skor är helt okej. Finns både billigare och dyra varianter. Nu när barnen är så små så kräver de ju inte märkesskor eller märkeskläder på samma sätt heller så det får duga fint. Kan vara vinterskor som jag är lite kräsnare med. Varma fötter är ju bra fötter, och så ska de tåla väta.

Ja på fredag blir det drag på Ullevi ;-).... här kommer Eva rocka loss hahaha.

Hoppas du får en fin dag gumman!!

Kramar i massor från alla oss

 
Ingen bild

Kerra

29 juni 2011 13:49

ses på maiden hehe, tar ni tåget eller blir de bil?? vi åker runt 12.00 på fredag från skövde eller om de blir Töreboda då vi har barnvakten där, sen hem lör sen jobba nice...*s*

Trillingmamman

30 juni 2011 09:04

Ha ha ha.. ska du också dit :-)? Vad kul!! Vi tar bilen eftersom vi har barnvakt till alla små. Och sen hem igen.. men det gör inget :-). Ska bli kul och se mina idoler igen!!

Ha en underbar dag!

Kramar Eva

 
Ingen bild

annica

29 juni 2011 15:02

mina jordgubbsplantor är planterade men det dröjer innan jag får så många. kramar i stora lass

Trillingmamman

30 juni 2011 09:06

Ååh vad härligt! Ja det blir fantastiskt goda jorgubbar ;-). Hoppas plantorna sprider sig lite. Du får säga till om du vill ha mer :-).

Hoppas vi kan ses snart, Ullared väntar på oss!!

Kramar från oss alla till er alla

 
Ingen bild

Sussan

29 juni 2011 22:59

Hej i den sköna värmen =) ska du till Västerås på power meet?
Min son Andreas ska dit på milans fotbollsläger nästa vecka o det lät bekant ;)
Hoppas du får bra väder då
Kram

Trillingmamman

30 juni 2011 09:07

Hej Sussan!

Visst är det Västerås och Power meet vi ska till :-).
Åh, visste inte att de hade fotbollsläger mitt bland alla bilar :-). Hoppas han får det riktigt trevligt!

Ja bra väder är något som behövs på Power meet! Ha en underbar dag!!

Kramar Eva

 
swaxu

swaxu

30 juni 2011 16:42

hejhej! har bytat bloggportal för att blogg.se krånglade för mycket, men in på min nya blogg http://swaxu.myshowroom.se , uppdaterar fortfarande 7 inlägg om dagen för er läsare!! ha de bra!

http://swaxu.myshowroom.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Trillingmamman - 29 augusti 2016 08:29


Sitter och njuter på balkongen. Det är över 20 grader. Ska verkligen njuta nu av sista dagen. Sola lite till, handla lite och bara vara. Det är så fridfullt. Saknar de små barnen och på ett sätt ska det bli skönt och komma hem till det normala ...

Av Trillingmamman - 26 augusti 2016 19:32

Ja det blev semester i år, kanske inte flera veckor men ack så skönt. Det bar i alla fall mot varmare breddgrader. Hej igen Zakynthos. Tredje gången jag är här. Älskar detta ställe, så fridfullt. Tog med mig min äldsta dotter denna gång. Har bestämt...

Av Trillingmamman - 22 augusti 2016 15:54


Så kom den här dagen man sett fram mot på mycket länge. En liten minisemester med min äldsta dotter. Nu sitter vi och tar en gofika på stationen. Vi ska snart bege oss till Göteborg och Landvetter. I morgon bitti tidigt bär det av mot varmare br...

Av Trillingmamman - 12 augusti 2016 20:34

Det är nästan så jag har glömt hur det är att blogga, har inte haft tid eller lust. Det har varit många nya intryck. Kan tala om att jag klarade mig. Fick mitt legitimation och är nu sjuksköterska. Är också anställd på kliniskt basår som man nu m...

Av Trillingmamman - 22 januari 2016 21:34

Hoppsan, nu har det gått ett tag igen sen jag skrev. Inte meningen, har haft fullt upp bara. Allt flyter på kan man säga. Känner mig stark. Och glad. Det var länge sen jag kände så här faktiskt. Nu finns det många orsaker till varför men en stor a...

Mamman i FamiljenXL


Trillingmamma och sjubarnsmor. Studerande. Välkommen hit!

/Eva S

Datum och månad

Ti On To Fr
    1
2
3
4 5
6 7 8 9 10 11
12
13 14 15 16 17 18
19
20 21 22 23
24
25
26
27 28 29 30
<<< Juni 2011 >>>

Vill du söka?

Är du nyfiken på mer?

169 besvarade frågor

Tidigare år

Och klockan är nu...

På gång eller bara skrivklåda

Twitter

Träningsresultat

Senast skrivet av mig

Bloggar som jag följer

Andra sidor jag besöker

Äldre bloggar

RSS

FamiljenXL via Facebook

Översättning till annat språk

Besökare från andra länder

Free counters!

Statistik över besökare här

Blogg


Ovido - Quiz & Flashcards