Trillingmamma och sjubarnsmor

Alla inlägg under juli 2011

Av Trillingmamman - 14 juli 2011 20:15

Nu äntligen så har jag blivit klar med bilderna från Power meet Västerås. Så här kommer dom.



Vi hittade en plats eftersom vi var ute i god tid, ett par timmar senare så hade man inte lika mycket tur. Här bygger vi partytältet.

  


Fin bil...

  


Precis som den här bilen. Den färgen gillar jag skapt. Lite synd att kofångarna är lackade för krom är som sagt väldigt snyggt också.

 


Raggarsvansen är med på en tur.

  


En klar favorit bland bilarna. Ni som sett filmen vet vad jag pratar om. Dock är denna en cab.

  


Väldigt populärt med den här rostiga ytan och sen kromat. Lite häftigt faktiskt.

  


Detta var helt nytt för mig att se och det finns inte många kvar i världen, tror närmare nio stycken. Ursprunget var tolv.

  


Det här vädret saknar jag, likaså temperaturen.

  


Thomas och jag på Hälla för att kolla lite racing.

 


Det var en massa poliser på plats och alla vet att det är förbjudet att lägga en burn out. Den här killen kom ju med en passande bil och alla började slänga in pengarna för böter, bara han gjorde det. Lite kul.

  


Ja allt har sitt slut och även bilträffen. Men nästa år bär det av igen vill jag lova.



Tack för att ni läser! Vid tangenterna/Eva 


Av Trillingmamman - 13 juli 2011 19:25

Meningen var ju att jag skulle ägna tiden idag till att ordna med alla foton från Power meet. Jag kom så långt att dom är överförda från kameran till datorn, men sen tog det stopp. Det har gått i ett idag och kvällen slutade med att vi klippte pojkarna så det tog sin lilla tid. Inte populärt men nödvändigt.


Klockan är i och för sig "bara" halv åtta men jag vet att det tar minst ett par timmar att kolla igenom, redigera och sen lägga upp. Och det känns som att ikväll inte är rätt tid för det. Mina krafter är slut, mer än vanligt. Så jag gör ett nytt försök i morgon.


Har precis varit iväg och hyrt film, handlat lite gott och ska snart lägga upp benen så högt jag kan. Först ska jag sätta en liten fejk-tatuering på Gabriel. Hittade lite dödskallar och pirater. Han står och steppar här bredvid.



Tack för att ni läser! Vid tangenterna/Eva


Av Trillingmamman - 12 juli 2011 13:21

Ja nu är vi på plats hemma igen och allt är uppackat. Egentligen kom vi hem igår eftermiddag. Men pga av magsjukan så kunde jag inte göra så mycket annat. Sov hela kvällen. Men som tur är så har jag en fantastisk make som tog hand om barnen, matlagningen och allt annat så att jag kunde ta igen mig. Och det gjorde susen för idag står jag på benen igen och är precis som vanligt.


Vi har varit ute på morgonkvisten. Thomas har meckat bil, jag har rensat rabatterna lite och barnen har lekt. Just nu har vi tagit en paus för lunch och lite vila men kommer att ta oss ut igen.


Har också som vanligt en massa bilder från Power meet Västerås. Skall gå igenom dem ikväll tänkte jag och lägga ut vid tillfälle.



Tack för att ni läser! Vid tangenterna/Eva



Av Trillingmamman - 11 juli 2011 12:12

Vilken helg och vilken avslutning. Låg i magsjuka hela natten. Trodde först att det var pga graviditeten. Men jag har varit däckad och haft frossa så det avfärdades snabbt. Vi bestämde då att åka hem tidigt idag. En riktig plåga att sitta i en bil illamående. Peppar, peppar så har jag inte behövt använda plastpåsarna. Fast inte långt ifrån. Lite kolsyrat, smaksatt vatten har gjort susen. Nu blev det en liten paus också då det är stopp på E20 efter en lastbilsbrand. Det går sakta fram kan man säga och vem vet när vi kommer hem. Även om det inte är många mil hemifrån. Nu ska jag passa på och vila. Må så gott alla. Varma hälsningar FamiljenXL.

 
Av Trillingmamman - 8 juli 2011 14:07

Det är mycket "gå" när man är på Power meet. Är det inte för att titta på marknaden så är det garanterat som ikväll, cruisingen. Vilket vi självklart ska se. Finns mycket att se här. Hittade bland annat denna skylt som vi ska sätta på dörren. Vädret är kanon. Och just nu så passar vi på att vila inför kvällens aktiviteter. Vi är lite trötta. Även om man inte har barnen här så finns det andra lite större barn som håller igång hela nätterna. Men det är en del av Power meet. Gillar man inte det så får man stanna hemma eller ordna med annat boende än camping helt enkelt. Nu ska jag ta mig upp tänkte jag. Må så gott. Varma hälsningar Familjenxl.

 
Av Trillingmamman - 6 juli 2011 18:16

Ja nu är vi på plats. Tältet är uppe. Solstolarna på plats. Musiken sjunger i öronen. Solen skiner och det är närmare 25 grader ute. Kan det bli bättre? Här ska också grillas middag snart. Men ingen brådska här inte. Så långt från stress man kan komma. I morgon börjar marknaden. Men för att få en bra plats så var vi tvungna att åka idag. Bara att njuta med andra ord. Barnen har det jätte bra. En shoppingrunda har vi också hunnit med. Och ikväll skall vi ta en tur på stan tänkte vi. Må så gott alla. Soliga hälsningar från familjenxl.

 
Av Trillingmamman - 5 juli 2011 09:37

Nu räknar man ner tiden innan man ska åka. Känns lite segt. Thomas jobbar så det är i stort sett honom vi väntar på. Nåja, jag har min väska kvar att packa förstås. Men det går hyfsat fort. Och lite torrvaror med ska ner i en påse. Sen är det klart. Och som jag längtar!


Det är inte ofta vi lämnar bort barnen men en gång om året så gör vi det som vi tycker om mest, Power big meet. Vi väljer då också att ordna med barnvakt av olika anledningar. Dels för att träffen inte är speciellt barnvänlig i mina ögon, i alla fall inte på campingen. Vi skulle få problem om vi tog med alla nu när de är så små, mycket folk och trängas med barnvagn... nej. Sen är det min och Thomas helt egna vuxentid. Man får inte glömma varandra i ett förhållande och det är inte fel att vårda det lite med egentid.


Och det sista som jag tycker är viktigt är att barnen får känna trygghet i andra vuxna. För mig är det oerhört viktigt. Och även knyta band med andra som i det här fallet mormor och morfar samt morbror och hans fru.


Jag vet att det är ett känsligt ämne och alla tycker olika i detta. Med all respekt. Men jag ser hellre att mina barn vänjer sig med att ha någon annan vuxen i sin närhet som kan passa dem. För tänk om det händer något som gör att jag och Thomas måste till sjukhus eller annat? Då kan separationen bli mer traumatisk då barnen aldrig haft någon som passat dom eller sovit borta. I vårt fall så har det också hänt två gånger att vi måste haft en barnvakt akut. Och dessa gånger så blev inte barnen ledsna eller förtvivlade över att vi åkte iväg utan de var precis som vanligt.

Ena gången så var det när Thomas åkte ambulans in för gallsten. Då kom min kompis Mia över fort innan morfar kunde komma och ta över. Sen var det också när Isac fick kramper och andningsuppehåll. Thomas ringde två arbetskamrater för jag var i Stockholm men kom hem sen på natten. Hemskt, men jag tror ändå på att om barnen känner trygghet i andra vuxna så går det mycket smidigare vid såna tillfällen också. Det är min åsikt. Sen är det upp till var och en förälder hur dom vill göra givetvis.


Hur som helst så är det bilträffen som hägrar och jag tror att barnen kommer att ha det underbart som alltid. Gabriel tjatar hål i öronen för tredje dagen i rad för han vill åka till morbror Ronny och Guhn. Trillingarna är lite för små för att uttala sig men jag ser ju hur morfar ser ut när vi kommer dit. Han är klädd med barnen som en julgran ungefär. Barnen älskar dom! Inte många timmar kvar nu så det kanske är dags att göra lite nytta då.


Kommer att mms-blogga nu när jag är borta och det innebär att jag inte kan godkänna kommentarer eller svara på dem så att ni vet. Hittar inte någon inställning som godkänner att publicera dom på en gång. Det betyder inte att jag inte vill. Så när vi är åter hemma så kommer jag att gå igenom allt, svara och publicera inläggen.



Tack för att ni läser! Vid tangenterna/Eva


Av Trillingmamman - 4 juli 2011 13:01

Idag har jag varit riktigt trött så det blev sova en vända till på förmiddagen. Passade på medan Thomas var hemma. Var uppe så sent igår så jag har själv orsakat denna trötthet den här gången. Men jag fastnade i en dokumentär om bandet Motörhead som höll på till halv ett. Kunde inte slita mig. Ja men jag fick sova ikapp lite i alla fall och resten får jag ta sen ikväll när barnen har somnat. Så jag klagar inte.


Det gick också bra att mms-blogga med. Vad skönt, då vet jag att det fungerar. Undrar om det går att skriva inlägg med videoklipp också? Måste testa vid något tillfälle.


Har fått lite nytta gjort ändå trots sovandet. Har bokat om tiden för inskrivning på mödravården och kommer inte att komma dit förrän i mitten på augusti. Det gör mig inget alls, har ju varit med förr så man vet hur det går till. Etta, kryss, tvåa... check... stämpel okej. Och jag mår bra så det finns ingen anledning till att rusa dit på en gång heller. Har också fått tid för trippeltestet och rutinultraljudet. Allt i augusti. En bra månad med andra ord. Fyller år då med och sen blir det en kryssning även mot slutet av månaden, kan inte bli bättre! Klagar absolut inte, men innan det så ska jag njuta av sommaren så mycket det bara går. Och hitta på saker med barnen.


Thomas tog lite bilder igår och hans kameravinkel är ganska intressant. Bilderna blir lite roliga och ganska så intressanta ibland.


 

Julie leker på golvet så fint. Och så klart så ler hon, som alltid. Ja inte många dagar kvar tills hon blir ett år.


 

Gabriel i toppform som ni ser. Här busar han med pappa samtidigt som en del bilder tas. Lite kul bild.


Idag blir det en lugn dag på schemat. Ska se om jag även kan packa min väska ikväll också, i alla fall delar av den. Det mesta är gjort redan så i princip så ska det bara vara att köra iväg.


Nu ska vi äta lite fika här för barnen har tydligen redan försett sig. Och det innebär då att jag snabbt måste sluta så inte hela förrådet töms.



Tack för att ni läser! Vid tangenterna/Eva


Mamman i FamiljenXL


Trillingmamma och sjubarnsmor. Studerande. Välkommen hit!

/Eva S

Datum och månad

Ti On To Fr
       
1
2 3
4 5 6
7
8
9
10
11 12 13 14 15
16
17
18 19 20
21
22 23 24
25
26 27 28
29
30 31
<<< Juli 2011 >>>

Vill du söka?

Är du nyfiken på mer?

169 besvarade frågor

Tidigare år

Och klockan är nu...

På gång eller bara skrivklåda

Twitter

Träningsresultat

Senast skrivet av mig

Bloggar som jag följer

Andra sidor jag besöker

Äldre bloggar

RSS

FamiljenXL via Facebook

Översättning till annat språk

Besökare från andra länder

Free counters!

Statistik över besökare här

Blogg


Ovido - Quiz & Flashcards