Trillingmamma och sjubarnsmor

Alla inlägg under augusti 2011

Av Trillingmamman - 1 augusti 2011 20:48

Badet blev en succé och det var väl inte mer än väntat. Vi tog med oss fika också så de kunde fylla på blodsockernivån lite och studsa av sig i vattnet.


 

Lucas jobbar på solbrännan i det fina vädret.


 

Isac är tuff han och badar på trots det kalla vattnet.


 

Till och med Alexander förvånade lite genom att bada länge. Det var i stort sett bara Lucas som höll sig på kanten och lekte i stället, han badade en liten stund men rös av kylan och stannade i solen.


 

Ja Gabriel han bor mer i vattnet än uppe på land. Och mer här och där. Det var sannerligen inte lätt att fota den mannen idag. Ingen badkruka det där inte, att det var kallt reagerade han inte ens på. Bara jag som inte hade bikini på mig. Fötterna fick bada lite men det räckte för min del. Jag kunde bada mycket när jag var yngre men det har hänt en del med åren. Lite mer kräsen nu än förr. Tjugo grader i vattnet svalkar inte utan det får mig att förfrysa varenda ådra i kroppen. Badkruka.. ja det kan man lugnt säga.

Hade koll på barnen i stället och pratade med grannen som var med. Gick bra det också.


 

Thomas och Julie badade också. Idag var det inte lika kul som igår men när hon fick sitta på strandkanten och spreta med tårna så var hon lycklig, och med en spade i handen.


Ja sen var det bara att packa ihop och bege sig hemåt med ett litet stopp vid affären. Där smet jag in för att handla middagen. Och den var i stort sett uppskattad av alla. För det blev entrecote och hemmagjord krämig champinjonsås. Till det en fetaost och avocadosallad. Jo det gick ner kan jag säga. Tur att jag ska gå milen i morgon och jag får dessutom sällskap av grannen som mer än gärna hänger på. Trevligt!


 

På vägen hem när Thomas skulle backa upp bilen så hände detta. Som tur var "bara" en plastboll. Inte helt punkterad än men ganska så platt. Så Thomas, hur kör du egentligen?


Nu sover alla och det är dags att sätta sig mjukare och säkert somna i soffan till bilprogrammet som Thomas har bokat att titta på. Men det gör inget, känner mig helt slut efter den här dagen. Så sova är inget dumt förslag.



Tack för att ni läser! Vid tangenterna/Eva


Av Trillingmamman - 1 augusti 2011 12:55

Ja nu inväntar vi bara herrn i huset. Sen så bär det av till stranden. Vi har varit ute på förmiddagen och lunchen är redan uppäten. Hade mat kvar från igår så det var bara att värma på, vilken lyx. Det tog tio minuter så var det serverat på bordet.

Har packat badkläder, handdukar och fika så det är bara Thomas som fattas just nu. Tänkte passa på att blogga under tiden. Har ändå inget att göra för tillfället, barnen leker så snällt.


Vi var faktiskt och badade igår med och Julie förvånade mig att sitta och plaska i det (för mig) kalla vattnet. Hon kröp och grävde i sanden som hon aldrig gjort annat förr. Men det var hennes första bad utomhus. Hade inte med mig kameran igår men idag tänkte jag utrusta mig mer. Hoppas att hennes badhumör är lika bra idag som igår.


 

Här är i alla fall Julie på bra humör vid lunchen. Korvstroganoff och sen en bit bröd till, inte helt fel. Och som vanligt åt hon med god aptit.


Vi får sällskap till stranden också. Grannen och hennes två barn. Vilket ska bli trevligt. Hon var så snäll nu på morgonen och bjöd på fika ute i solen så ikväll tänkte jag baka och bjuda i morgon. Skärtorsdagskaka, låter det bekant? Favorit i repris med andra ord.


På vägen hem sen från stranden så tänkte jag hoppa in i affären för att handla lite kvällsmat. Tänkte överraska Thomas med något gott som vi inte har gjort förut eller på länge. Har lite idéer i huvudet så vi får se vad det blir för gott. En överraskning får det bli i alla fall. Så ha en underbar eftermiddag alla!



Tack för att ni läser! Vid tangenterna/Eva


Mamman i FamiljenXL


Trillingmamma och sjubarnsmor. Studerande. Välkommen hit!

/Eva S

Datum och månad

Ti On To Fr
1 2
3
4
5
6
7
8 9
10
11 12
13
14
15
16 17 18 19 20
21
22 23
24
25 26 27
28
29 30 31
<<< Augusti 2011 >>>

Vill du söka?

Är du nyfiken på mer?

169 besvarade frågor

Tidigare år

Och klockan är nu...

På gång eller bara skrivklåda

Twitter

Träningsresultat

Senast skrivet av mig

Bloggar som jag följer

Andra sidor jag besöker

Äldre bloggar

RSS

FamiljenXL via Facebook

Översättning till annat språk

Besökare från andra länder

Free counters!

Statistik över besökare här

Blogg


Skapa flashcards