Trillingmamma och sjubarnsmor

Direktlänk till inlägg 2 oktober 2011

Pirayor på land finns

Av Trillingmamman - 2 oktober 2011 18:58

Idag blev det en tur ner på stan med två av grannarna och så hade jag Isac med mig. Det var nämligen klädbytardag och försäljning, en ganska stor sådan också. Hade jag vetat det och vad som komma skulle så hade jag lämnat Isac hemma och kommit en halvtimme tidigare och köat. Och förstås haft med mig två stora påsar att håva in kläder i. Vilken syn och vilken upplevelse! Har ni sett någon slänga ut en kycklingvinge till ett gäng pirayor någon gång? Det är ungefär så jag vill beskriva det. Upplevelsen när folk fyndar bland begagnat. Och det fanns en hel del kan jag säga så beteendet är förlåtligt, absolut! Kunde inte annat än skratta åt det. Ska aldrig mer klaga på barnen som har stilen "jag först". Kvinnor på fyndmarknad... åh jo. Inte en bit bättre.


Nu hade jag inte så mycket att röra mig med men den som var mest akut i klädväg var Julie. Så jag lyckades hitta lite för lite mer än hundra kronor.




Fick väldigt mycket och väldigt fina saker för pengarna. Och det behövdes. 

Nästa gång så ska jag samla på mig massor och göra som de andra, sortera och titta noga senare i ett hörn.


Sen blev det grillat ute till lunch. Korv med bröd. Enkelt och barnen njöt. Sen tog vi det lugnt inne. Eller lugnt och lugnt.....




....Så lugnt det kan bli åtminstone. Karaoke med en ljuvlig stämma och förstärkt med två mikrofoner. Inte fel alls, eller vad säger ni? Grannarna här jublar.


Ut kom vi sen igen och det blev röj gatan upp och gatan ner. Kul hade dom minsann.

Städningen är gjord, barnen har badat och tvätten hänger med utan att svämma över. Känner mig mer än nöjd. Så nu ska jag snart vila på spikmattan och ta en varm dusch. Ska krama lite på Linn som kom tillbaka efter en mysig helg hos pappa och farmor.



Tack för att ni läser! Vid tangenterna/Eva


 
 
Ingen bild

Sussan

2 oktober 2011 21:16

Åh där skulle jag varit o sålt mina barns kläder hör jag =)
Jag har försökt sälja kläder för 10 kr/plagg, lite mer för ytterkläder, men ingen här är intresserad.
Nästan nya skor för mellan 10-50 kr, men inget intresse.

Vet du om det blir fler gånger får du gärna hojta till så kan jag åka dit o sälja =)

Fina kläder du hittade förresten =)

kram o ha en fortsatt trevlig kväll =)

Trillingmamman

3 oktober 2011 07:44

Åååh ska absolut säga till! Tråkigt att du inte fick sålt :-(. Vart har du försökt sälja tidigare? Tjej- killkläder, storlek?

Ha en underbar start på veckan!!

Kramar Eva

 
Mia

Mia

2 oktober 2011 21:33

åååå jag vill också leka piraya.... nästa gång ska jag hänga på tror jag... så fina kläder du hittade... Kram och ses snart.. FAN:.. kom ju på att du ringde idag.. sorry att jag inte ringt upp.. har haft häcken och lite till full... :) Nåja,, vi kan ju alltid höras av imorgon :) hihihi

http://www.zebbeskamp.bloggplatsen.se

Trillingmamman

3 oktober 2011 07:47

HAHAHA.. tänkte på dig faktiskt! Jäklarns vad vi kan fynda. Ska bara vässa armbågarna, fila tänderna och trycka ut hornen till nästa gång ;-).

Du ingen fara.. man kan säga att jag lade mig ner i soffan. Somnade på två mikrosekunder och inte ens en bomb hade kunnat väcka mig ;-))).
Det var inget viktigt. Bara prata du vet.. svammelEva. men vi syns ju på onsdag. TJOHOOOOOO!!

KRAM KRAM

 
Ingen bild

Sussan

3 oktober 2011 09:17

Jag har försökt sälja på loppis, till kompisar, tradera, men inget napp.
Har både tjej o killkläder, tjejkläder är i stl 98-104, finns nåt i mindre storlek, killkläderna är nästan allt i stl 134, mest huvtröjor då pojkarna sliter ut byxorna.

Hoppas de har sån dag snart igen =)

Trillingmamman

3 oktober 2011 11:46

Men åååh, jag vet en som är jätteintresserad av dessa storlekar. Om du vill kan du maila henne på mia.0203@hotmail.com . Hon haffade nämligen mig om detta. Du kan också besöka henne på bloggen, Zebbes kamp i vänstermenyn.

Kramar Eva

 
Kerra

Kerra

3 oktober 2011 14:29

Vad har julie för strl, har ett set med jacka o hängselbyxa som du kan ta, begangnat och lekt skick men vill du ha de kan du ta det. Ska kolla över det lite, vad behöver du mer annars till henne?

http://www.kerras.blogg.se

Trillingmamman

3 oktober 2011 16:34

Ååååh vad snällt :-). Hon är inte så lång. Dryga 76 cm.. men det gör absolut inget om det är för stort :-). Tar jättegärna emot det!!

Du kan maila mig på eva.silverlantz@gmail.com

 
Ingen bild

kerra

3 oktober 2011 14:49

strl 86 var det i vinterjackan o byxorna.

 
Ingen bild

Susanne

3 oktober 2011 20:08

Hej!
Vi har klädbytardag i Tibro på lördag mellan 9-15 (tror jag). Det brukar vara mycket kläder och mycket folk...:) Men lite mindre folk senare på eftermiddagen och då brukar det fortfarande gå att fynda..:)

Trillingmamman

4 oktober 2011 07:57

Ååååh vart i Tibro?? Tack för tips :-).

 
Ingen bild

Susanne

4 oktober 2011 19:51

Hej!
Det är på tibroparken; vet du vart minizoo ligger? Det ligger precis där. Kolla här annars; http://www.vastsverige.com/sv/tibro/products/47380/Mini-Zoo-i-Tibro/
Som sagt; brukar vara mycket grejer (både kläder och leksaker). Folkmängden brukar avta efter 12-tiden ungefär. Innan kan det vara lång kö. Om man vill sälja kläder märker man upp dem med namn/initialer och pris och lämnar in dem på fredag kväll.. (17-19)

Trillingmamman

5 oktober 2011 07:16

Tack

 
Sofia

Sofia

7 oktober 2011 15:19

Supersöta kläder, supersöta ungar!! :-)

http://sofiawalberg.blogg.se

Trillingmamman

7 oktober 2011 16:10

Tack Sofia :-).

Ha en superfredag!

Kramar Eva

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Trillingmamman - 29 augusti 2016 08:29


Sitter och njuter på balkongen. Det är över 20 grader. Ska verkligen njuta nu av sista dagen. Sola lite till, handla lite och bara vara. Det är så fridfullt. Saknar de små barnen och på ett sätt ska det bli skönt och komma hem till det normala ...

Av Trillingmamman - 26 augusti 2016 19:32

Ja det blev semester i år, kanske inte flera veckor men ack så skönt. Det bar i alla fall mot varmare breddgrader. Hej igen Zakynthos. Tredje gången jag är här. Älskar detta ställe, så fridfullt. Tog med mig min äldsta dotter denna gång. Har bestämt...

Av Trillingmamman - 22 augusti 2016 15:54


Så kom den här dagen man sett fram mot på mycket länge. En liten minisemester med min äldsta dotter. Nu sitter vi och tar en gofika på stationen. Vi ska snart bege oss till Göteborg och Landvetter. I morgon bitti tidigt bär det av mot varmare br...

Av Trillingmamman - 12 augusti 2016 20:34

Det är nästan så jag har glömt hur det är att blogga, har inte haft tid eller lust. Det har varit många nya intryck. Kan tala om att jag klarade mig. Fick mitt legitimation och är nu sjuksköterska. Är också anställd på kliniskt basår som man nu m...

Av Trillingmamman - 22 januari 2016 21:34

Hoppsan, nu har det gått ett tag igen sen jag skrev. Inte meningen, har haft fullt upp bara. Allt flyter på kan man säga. Känner mig stark. Och glad. Det var länge sen jag kände så här faktiskt. Nu finns det många orsaker till varför men en stor a...

Mamman i FamiljenXL


Trillingmamma och sjubarnsmor. Studerande. Välkommen hit!

/Eva S

Datum och månad

Ti On To Fr
          1 2
3
4
5 6 7 8 9
10 11 12 13
14
15 16
17 18 19
20
21
22
23
24
25 26 27 28
29
30
31
<<< Oktober 2011 >>>

Vill du söka?

Är du nyfiken på mer?

169 besvarade frågor

Tidigare år

Och klockan är nu...

På gång eller bara skrivklåda

Twitter

Träningsresultat

Senast skrivet av mig

Bloggar som jag följer

Andra sidor jag besöker

Äldre bloggar

RSS

FamiljenXL via Facebook

Översättning till annat språk

Besökare från andra länder

Free counters!

Statistik över besökare här

Blogg


Skapa flashcards