Trillingmamma och sjubarnsmor

Direktlänk till inlägg 8 oktober 2011

Skynda fynda

Av Trillingmamman - 8 oktober 2011 19:17

Ja ännu en dag i gott sällskap och på lite nya äventyr. Morgonen började tidigt för min del. Blev upphämtad av Cilla och vi begav oss till Tibro. Ännu en klädbytardag av större variant, och det fanns massor även denna gång. Plånboken tillät dock inte lika mycket som jag skulle vilja fynda. Men lite behövdes till grabbarna som växer så det knakar. Visserligen så ärver de utav Gabriel en hel del, men jag har ju tre till under honom. Så det måste kompleteras lite. Och då passar det med plagg som kostar 10 kr styck eller lite mer. Och jag fick dessutom väldigt mycket märkeskläder också vilket var en bonus.




Gabriel i sin nya tröja och byxor. Och med pinnar såklart som är en favorit hos honom just nu.




Lucas i sina nya kläder.




Alexander...




.... och Isac såklart. Även dom i nya byxor och tröjor.


Nöjd var jag. Även om killarna inte förstod så mycket. Fick även två kassar med kläder och lite leksaker av Kerra, TACK så hjärtligt! Och grannen kom sen också med en kasse skor. Jisses, det var rena rama julafton! Så tacksam är jag, TACK ännu en gång! Och underbar hjälp av Cilla också givetvis...


  


Linn och Julie fick inte så mycket denna gång. Men de verkade inte så ledsna för det.




Julie verkade så nöjd så i vagnen.




Även Linn var på bra humör. Fast med fokus på kalaset som hon skulle till på kvällen förstås. Och hon skulle dessutom sova över hos sin kompis. Blir säkert roligt! Fnittrande tjejer halva natten. 


Thomas har börjat reparera den stora bilen och förhoppningsvis så blir den klar till helgen eller efter, det beror på. Som det är nu så står vi helt utan fungerande bil.




Ja så här kan det se ut. Lite delar på backen gör ju inte att bilen rullar direkt. Men är nödvändigt dessvärre tills den nya sitter på plats.


Ja efter den här dagen så känner jag mig allt annat än pigg. Fötterna värker och är svullna, huvudet håller på att sprängas och jag är så törstig. En rolig lördag med andra ord. Så nu ska jag rå om mig själv lite.



Tack för att ni läser! Vid tangenterna/Eva       


 
 
Camilla 31 år & 8 barnsmamma

Camilla 31 år & 8 barnsmamma

8 oktober 2011 21:13

ÅÅhh jag älskar loppisar och barnmarknader.
Man hittar så mycket fina kläder,even extra slit o släng kläder..:-D
Jag är inte sån som handlar nytt till alla,ja visst ibland men jag går hellre på loppis o fyndar massor för en bra peng än lägger pengarna på dyra nya kläder.
Så snällt att få kläder,vi brukar oxå få en hel del från folk i bynman är såå tacksam för att dom ger,o jag säger dom du ,det är som julafton att kolla igenom sånt..ler..

Ha en jättebra kväll och hoppas ni får till bilen..

Mvh Camilla

http://minstorafamilj.se

Trillingmamman

9 oktober 2011 18:29

Ja det är min favorit också :-)). Och loppis är ju inte som det låter riktigt tycker jag.... Man kan faktiskt hitta mycket märkeskläder och vanliga hela, rena och fullt funktionsdugliga kläder. Tänk vad folk gör sig av med egentligen!?
Det jag fyndade här om dagen om man räknar lite krasst så hade det gått på flera tusen om jag köpt nytt. Alla kläder var fina som sagt och jag kände att jag fyndade riktigt bra.

Och jag verkligen älskar att få kläder, ge bort också till de som behöver och byter med vänner, syskon hit och dit så fort en ny bebis kommer :-). Julafton som sagt!

Är fortfarande på jakt efter pojkkläder strl 98. Så nästa loppis spanar jag in ;-).

Ha en underbar söndag!!

Kramar Eva

 
Kerra

Kerra

8 oktober 2011 22:25

Snygga kläder till killarna du fynda, de e så roligt när man hittar snygga kläder till bra pris. Ska kolla lite här hemma till Linn vad jag har, så ska hon få en bunta nästa ggn. men de kanske e lite större strl, får väl kolla vinden igen...hehe. Ha en trevlig lördag nu kanske sover du eller softar med mannen din till ngn film, jag kom nyss från jobbet och tar mig en kall halv öl :) sen blir de bingen. Upp med tuppen och jobba imorrn igen och de är och göra...phu. Godnatt.

http://www.kerras.blogg.se

Trillingmamman

9 oktober 2011 18:32

Åååh vad go du är :-). Om det är större spelar ingen roll. Har nu rensat heeeela garderoberna, samt förrådet så nu kan jag hamstra på mig för ett år eller två ;-).

Ja Linn blev så glad över koftan. Den har suttit på henne sen hon fick den. Tyvärr har jag inga storlekar kvar i 104/110.

Säg till när du har en ledig dag, ork och lust så kan vi fika :-). Ha en underbar söndag!!

Kramar Eva

 
Ingen bild

Eva N

8 oktober 2011 23:20

Kul att hitta fina kläder för liten peng! :-)

Trillingmamman

9 oktober 2011 18:34

Ja, det är som julafton för mig ;-). Ha en underbar söndagkväll!!

Kramar Eva

 
Ingen bild

Susanne

9 oktober 2011 08:13

Kul att du hittade bra grejer.Jag tyckte att jag såg/kände igen dig...:) Själv satt jag och stirrade på dataskärmen och matade in siffror så jag såg inte så mycket. Men jag hittade också massa bra grejer och har uppdaterat alla inför den stundande vintern.

Trillingmamman

9 oktober 2011 18:40

HAHAHA.. ja svårt att undvika mig ;-). Åh så du satt och tog betalt... tror jag stod i den kön där det satt två grabbar och tog betalt. Hade en kompis med mig.

Ja gud vad mycket det fanns. Ville köpa mer men plånboken sa tyvärr stopp :-(. Men jag antar att det kommer fler tillfällen och då ska jag hamstra på mig massor. Så här stora klädbytardagar som det varit både i Skövde och Tibro har jag aldrig skådat. Och denna gång tog jag med mig lite erfarenheter som sagt. Men då var alla så städade... inte alls trångt. Visste också vad jag behövde så jag gick ju direkt till det bordet.

Hittade också overall till Julie. Inte en fläck och himla fin i rosa/brunt. Så nu har alla vinterkläder :-).

Säg mer än gärna till om det kommer fler tillfällen här i krokarna. Ska också hålla utkik men det gör inget om jag blir påmind :-). Och tack för tipset!! Jag är så nöjd!!

Ha en underbar söndagkväll!!


Kramar Eva

 
Ingen bild

Susanne

9 oktober 2011 20:12

Ha ha... ja men då tror jag det var dig jag såg..;) Jag satt i kassan längst mot leksaksrummet (vid vagnarna nästan) så jag såg dig i kön (tror du pratade med någon med bebis i babybjörn?). Det är så himla kul när man hittar grejer som det knappt syns att de varit använda.

Det brukar vara en klädbytardag på våren och en på hösten i Tibro, sen finns det nog lite på olika ställen med varierande storlek. Men Tibros brukar vara stor med ganska fräscha grejer. //Susanne

Trillingmamman

10 oktober 2011 16:15

Aaah det kan nog stämma :-). Min kompis hade sin son i bärsele :-)).

Ja fynda är riktigt kul. Och en sport nästan. Gillade skarpt det som Tibro hade. Och lär besöka igen i vår :-).

Ha en underbar dag!

Kramar Eva

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Trillingmamman - 29 augusti 2016 08:29


Sitter och njuter på balkongen. Det är över 20 grader. Ska verkligen njuta nu av sista dagen. Sola lite till, handla lite och bara vara. Det är så fridfullt. Saknar de små barnen och på ett sätt ska det bli skönt och komma hem till det normala ...

Av Trillingmamman - 26 augusti 2016 19:32

Ja det blev semester i år, kanske inte flera veckor men ack så skönt. Det bar i alla fall mot varmare breddgrader. Hej igen Zakynthos. Tredje gången jag är här. Älskar detta ställe, så fridfullt. Tog med mig min äldsta dotter denna gång. Har bestämt...

Av Trillingmamman - 22 augusti 2016 15:54


Så kom den här dagen man sett fram mot på mycket länge. En liten minisemester med min äldsta dotter. Nu sitter vi och tar en gofika på stationen. Vi ska snart bege oss till Göteborg och Landvetter. I morgon bitti tidigt bär det av mot varmare br...

Av Trillingmamman - 12 augusti 2016 20:34

Det är nästan så jag har glömt hur det är att blogga, har inte haft tid eller lust. Det har varit många nya intryck. Kan tala om att jag klarade mig. Fick mitt legitimation och är nu sjuksköterska. Är också anställd på kliniskt basår som man nu m...

Av Trillingmamman - 22 januari 2016 21:34

Hoppsan, nu har det gått ett tag igen sen jag skrev. Inte meningen, har haft fullt upp bara. Allt flyter på kan man säga. Känner mig stark. Och glad. Det var länge sen jag kände så här faktiskt. Nu finns det många orsaker till varför men en stor a...

Mamman i FamiljenXL


Trillingmamma och sjubarnsmor. Studerande. Välkommen hit!

/Eva S

Datum och månad

Ti On To Fr
          1 2
3
4
5 6 7 8 9
10 11 12 13
14
15 16
17 18 19
20
21
22
23
24
25 26 27 28
29
30
31
<<< Oktober 2011 >>>

Vill du söka?

Är du nyfiken på mer?

169 besvarade frågor

Tidigare år

Och klockan är nu...

På gång eller bara skrivklåda

Twitter

Träningsresultat

Senast skrivet av mig

Bloggar som jag följer

Andra sidor jag besöker

Äldre bloggar

RSS

FamiljenXL via Facebook

Översättning till annat språk

Besökare från andra länder

Free counters!

Statistik över besökare här

Blogg


Skapa flashcards