Trillingmamma och sjubarnsmor

Direktlänk till inlägg 5 december 2011

Lappmögel

Av Trillingmamman - 5 december 2011 19:05

Tror nog att snön är på väg nu. Tittade ut och kunde skymta lite yrande i lampskenet. Det är nu man ska blunda. Tycker inte om kyla eller vinter, men det är oundvikligt nu när det är december. Lappmögel har anlänt hit till Skövde (hör ni den muntra tonen). Har haft tur ändå som klarat oss utan så länge, för mindre än en vecka sen så var det sju plusgrader. Förra året vi den här tiden så var det säkert en halvmeter snö. Och det kan man inte se skymten av.... än. Hoppas att det så förblir också.


Fick boka av tiden i morgon hos mödravården för jag insåg att det inte skulle gå ihop med logistiken så tidigt av olika anledningar. Jag känner bebis röra på sig så det kan vänta till nästa vecka med prover, inget akutbesök precis. Och skulle det vara något så är jag ändå hänvisad till förlossningen nu mera. Och jag är inte så hysterisk över dessa besök. Bra att dom finns, och jag går dit, men det gör inte så mycket om man missar en gång eller behöver skjuta fram det en vecka. Har inga problem i graviditeten än så länge som gör att jag måste kolla mig stup i kvarten heller. Mitt låga hb går inte upp på en vecka och de gör ändå inget åt det. Foglossningen finns där också. Har bälte till det och vet redan vad jag ska göra så... Ja ta det lugnt helt enkelt i båda fallen. I morgon byter jag vecka igen. Tror att det är vecka 31 eller om det är 32. Och jag har länge lovat en magbild så här kommer den.


 


Sjukt dålig bild och sjukt stor kroppshydda. Jag vet. Kameran på mobilen är dålig. Tillhör också den kategorin som går upp massvis med kilon under graviditeten. Men jag har dock inga problem att gå ner dom sen så det gör mig inget. Med tanke på vad som kommer ut så är det värt det alla gånger. Är så svullen överallt nu, men sista veckorna är en pina. Snart är det över och jag försöker vila så mycket det bara går. Ska bli kul och se vem som bor där inne.


Hade en jobbig natt. Mådde inte så bra själv samt att jag vaknade med en smärta från helvetet när det gällde foglossningen. Mindre rolig start på veckan. Barnen har skött sig fint med få undantag på vissa saker. Lite pekpinnar och barnuppfostran så blir det nog säkert bra i slutändan (duckar för eventuella påhopp). Nu sover alla förutom Linn som tittar på en gammal film som jag såg när jag var liten, Sängknoppar och kvastskaft. Ska krypa ner med henne nu innan det är dags för sängen för oss båda.



Tack för att ni läser! Vid tangenterna/Eva


 
 
Frugan

Frugan

5 december 2011 20:33

Jag känner igen dem där tankarna, gillar inte heller snön och kyla men det har varit en rättså fin dag när det inte blåser? =)
Vilken fin gravidmage du har.. all lycka till er!

MVH
"Frugan"

http://fruns.bloggplatsen.se

Trillingmamman

6 december 2011 08:25

Hej!

Man överlever så länge det finns där ändå. Och barnen tycker om det så det är bara att gilla läget :-).

Tack för dina fina ord! Och ha en underbar dag!

Kramar Eva

 
Ingen bild

lilla jag

5 december 2011 20:59

Superfin mage!

Trillingmamman

6 december 2011 08:25

Tack lilla du

 
Ingen bild

Madde

6 december 2011 07:51

Önskar dig en UNDERBAR dag!!!
Åhhhhh vad avundsjuk jag blir på din mage.... JÄTTE FIN!!!
SNÖ VILL JAG HA!!! MASSOR!!!

Kram på dig

Trillingmamman

6 december 2011 08:26

Åååh skickar lite snö :-))). Hoppas allt är fint med er. Tack för din komplimang.

Kramar i massor

 
Ingen bild

Eva N

6 december 2011 23:19

Vilken fin gravidmage :-)
Jag är inte jätteförtjust i vinter, men vill gärna ha snö och några minusgrader när det är vinter i almanackan. Snön kan komma till advent och försvinna i slutet av februari om jag får önska :-)

Trillingmamman

7 december 2011 19:07

Över julen och nyår kan jag gå med på det men sen så längtar jag så fruktansvärt till vår och sommaren :-(. Den är allt för kort i Sverige.

Nu har jag något att se fram mot i början på februari så..... okej med snö tills dess.

Men jag är ute ändå för barnen tycker ju trots allt om det. Och det är huvudsaken :-). Bara gilla läget (även om jag gnäller lite).

Ha en underbar kväll och massor med kramar från alla oss.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Trillingmamman - 29 augusti 2016 08:29


Sitter och njuter på balkongen. Det är över 20 grader. Ska verkligen njuta nu av sista dagen. Sola lite till, handla lite och bara vara. Det är så fridfullt. Saknar de små barnen och på ett sätt ska det bli skönt och komma hem till det normala ...

Av Trillingmamman - 26 augusti 2016 19:32

Ja det blev semester i år, kanske inte flera veckor men ack så skönt. Det bar i alla fall mot varmare breddgrader. Hej igen Zakynthos. Tredje gången jag är här. Älskar detta ställe, så fridfullt. Tog med mig min äldsta dotter denna gång. Har bestämt...

Av Trillingmamman - 22 augusti 2016 15:54


Så kom den här dagen man sett fram mot på mycket länge. En liten minisemester med min äldsta dotter. Nu sitter vi och tar en gofika på stationen. Vi ska snart bege oss till Göteborg och Landvetter. I morgon bitti tidigt bär det av mot varmare br...

Av Trillingmamman - 12 augusti 2016 20:34

Det är nästan så jag har glömt hur det är att blogga, har inte haft tid eller lust. Det har varit många nya intryck. Kan tala om att jag klarade mig. Fick mitt legitimation och är nu sjuksköterska. Är också anställd på kliniskt basår som man nu m...

Av Trillingmamman - 22 januari 2016 21:34

Hoppsan, nu har det gått ett tag igen sen jag skrev. Inte meningen, har haft fullt upp bara. Allt flyter på kan man säga. Känner mig stark. Och glad. Det var länge sen jag kände så här faktiskt. Nu finns det många orsaker till varför men en stor a...

Mamman i FamiljenXL


Trillingmamma och sjubarnsmor. Studerande. Välkommen hit!

/Eva S

Datum och månad

Ti On To Fr
      1
2
3 4
5 6 7 8
9
10 11
12 13 14
15
16 17
18
19
20 21
22
23
24
25
26 27 28
29
30 31
<<< December 2011 >>>

Vill du söka?

Är du nyfiken på mer?

169 besvarade frågor

Tidigare år

Och klockan är nu...

På gång eller bara skrivklåda

Twitter

Träningsresultat

Senast skrivet av mig

Bloggar som jag följer

Andra sidor jag besöker

Äldre bloggar

RSS

FamiljenXL via Facebook

Översättning till annat språk

Besökare från andra länder

Free counters!

Statistik över besökare här

Blogg


Ovido - Quiz & Flashcards