Trillingmamma och sjubarnsmor

Direktlänk till inlägg 11 december 2011

Söndagsmys

Av Trillingmamman - 11 december 2011 13:26

Igår var det ingen höjdardag precis. Skulle iväg mitt på dagen, hade tagit ut vagnen från bilen, och när det var dags att bege sig så var vagnen borta. Maken hade stoppat in den i bilen igen. Men som tur var så mötte jag grannen precis när jag skulle gå (för jag tänkte inte stanna hemma bara för att vagnen inte var där) och hon i sin tur erbjöd sig att jag fick låna hennes vagn. TACK Anna! Det hjälpte mig en hel del även om jag var fast besluten att ta mig till Mia ändå.


Hade det så roligt och trevligt i vanlig ordning och det förgyllde hela resterande dagen. Handlingen med Mia var som sagt mycket roande med skratt i massor. Inte visste jag att det kunde bli så roligt att panta lite flaskor och burkar. Middagen var super även om en del sparkar gick rätt upp på magsäcken. Lite svårt att få ner en gigantisk portion hur mycket man än ville. Var hemma strax efter nio och helt slut, men glad. Tack Mia och Thomas!


Idag vaknade jag nog lite fel. Inte för att något har hänt men jag mår inte så bra. Stjärnor och flimmer framför ögonen vad jag än gör. Höften värker massor. Kan inte stå, gå eller sitta känns det som. Är varm i hela kroppen.

Och jag som hade stora planer på att julhandla. Men kom aldrig iväg. Det gick bara inte. Så ännu en gång får jag skjuta fram det. Ingen panik än, men ändå. Vore skönt att få det gjort. Thomas tog dock näst intill alla barnen med sig för att handla lite inför veckan som kommer. Så just nu är det bara jag, Julie och Alexander hemma.




Alexander tittar på Knatte, Fnatte och Tjatte vilket är hans favorit nu mera. Julie springer omkring och leker. Min mobilkamera lyckades inte fånga henne på bild. Gud vad jag saknar systemkameran! Jag som älskar att fotografera.




Linn ska jag hämta senare vid tåget då hon har spenderat helgen hos pappa. Och även firat hennes kusins födelsedag, grattis i efterskott säger vi alla här. Och en massa krya på kramar till Linns farmor också vill jag ge. 

Kortet tog jag i fredags innan hon skulle åka. Här står hon med sitt handgjorda troll från träslöjden. Jättefin är den och den väckte lite uppståndelse på tågstationen med. En snäll tjej kommenterade den och skojade lite friskt med Linn. Bara kul och inte alls illa menat.


Tredje advent är det idag. Och vad fort det går. Snart jul och andra roligheter som jag (och vi alla i familjen) ser fram mot. Väl på andra sidan året så kommer ytterligare saker att hända. Längtar så! Nu ska jag fixa i ordning lite innan jag ska hämta Linn och bege mig till Mia igen. Tyckte jag hörde vanen komma också, motorn hörs lång väg. Så slut på lugnet.



Tack för att ni läser! Vid tangenterna/Eva




 
 
Omröstningar och polls för bloggen - Votefy.se

Omröstningar och polls för bloggen - Votefy.se[/url]

11 december 2011 20:50

Få fler besökare till bloggen med en Dagens Fråga APP på votefy.se. När du gör en omröstning/fråga på votefy.se kan du även få 100-tals nya besökare om frågan blir populär. Nu kan du enkelt t.ex få svar på hur gamla dina läsare är, om de är trogna läsare eller vilken tröja som är snyggast eller vilken film dina läsare tycker att du ska kolla på utan att någon ska behöva kommentera.

Votefy.se – Skapa professionella omröstningar, undersökningar och frågor till din blogg helt gratis och superenkelt. http://votefy.se/

http://Votefy.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Trillingmamman - 29 augusti 2016 08:29


Sitter och njuter på balkongen. Det är över 20 grader. Ska verkligen njuta nu av sista dagen. Sola lite till, handla lite och bara vara. Det är så fridfullt. Saknar de små barnen och på ett sätt ska det bli skönt och komma hem till det normala ...

Av Trillingmamman - 26 augusti 2016 19:32

Ja det blev semester i år, kanske inte flera veckor men ack så skönt. Det bar i alla fall mot varmare breddgrader. Hej igen Zakynthos. Tredje gången jag är här. Älskar detta ställe, så fridfullt. Tog med mig min äldsta dotter denna gång. Har bestämt...

Av Trillingmamman - 22 augusti 2016 15:54


Så kom den här dagen man sett fram mot på mycket länge. En liten minisemester med min äldsta dotter. Nu sitter vi och tar en gofika på stationen. Vi ska snart bege oss till Göteborg och Landvetter. I morgon bitti tidigt bär det av mot varmare br...

Av Trillingmamman - 12 augusti 2016 20:34

Det är nästan så jag har glömt hur det är att blogga, har inte haft tid eller lust. Det har varit många nya intryck. Kan tala om att jag klarade mig. Fick mitt legitimation och är nu sjuksköterska. Är också anställd på kliniskt basår som man nu m...

Av Trillingmamman - 22 januari 2016 21:34

Hoppsan, nu har det gått ett tag igen sen jag skrev. Inte meningen, har haft fullt upp bara. Allt flyter på kan man säga. Känner mig stark. Och glad. Det var länge sen jag kände så här faktiskt. Nu finns det många orsaker till varför men en stor a...

Mamman i FamiljenXL


Trillingmamma och sjubarnsmor. Studerande. Välkommen hit!

/Eva S

Datum och månad

Ti On To Fr
      1
2
3 4
5 6 7 8
9
10 11
12 13 14
15
16 17
18
19
20 21
22
23
24
25
26 27 28
29
30 31
<<< December 2011 >>>

Vill du söka?

Är du nyfiken på mer?

169 besvarade frågor

Tidigare år

Och klockan är nu...

På gång eller bara skrivklåda

Twitter

Träningsresultat

Senast skrivet av mig

Bloggar som jag följer

Andra sidor jag besöker

Äldre bloggar

RSS

FamiljenXL via Facebook

Översättning till annat språk

Besökare från andra länder

Free counters!

Statistik över besökare här

Blogg


Ovido - Quiz & Flashcards