Trillingmamma och sjubarnsmor

Direktlänk till inlägg 21 januari 2012

En skön, slapp och underbar lördag

Av Trillingmamman - 21 januari 2012 21:49

Har haft en riktigt mysig kväll hos Mia och Thomas. Även om det var en del pluggande så var det också trevligt sällskap. Så nu är två uppgifter så gott som färdigt att lämna in, bara lite renskrivning.

Med mig hade jag Gabriel som lekte så fint och gjorde knappt väsen av sig. Lika mysigt det med, vi behövde båda komma hemifrån ett tag. God middag åt vi också som hälsar på i halsen just nu hos mig. Men jag klagar inte, det var värt halsbrännan att få äta. Även snö föll ner från skyn, massvis känns det som, så man vet vad som väntar i morgon. Pulka och skotta snö.


Lite bättre är det idag med humöret och tack för peppande ord från er. Det värmer. Ska lägga upp mina fötter och ta igen mig på spikmattan som jag också räknar som healing. Kom faktiskt precis innanför dörrarna. Så det blev ett par mysiga timmar borta.


Ja en dag mindre är det nu. Sex dagar blir fem. Thomas har satt upp spjälsängen idag och gjort plats i sovrummet. Även skapat plats så jag kan sitta där uppe och plugga med. Jag har tvättat barnkläder så nu är allt gjort. Bara att packa väskan och invänta fredag. Ska gå igenom ett bar besök i veckan först. Mödravården, skolan, påfyllning av järn och inskrivning står och knackar bakom dörren. Sen ska jag absolut inte glömma att nämna också att på onsdag så får vi besök hit av Annica och sen Kjell-Ove som hjälper oss att passa barnen en tid framöver. Det ser vi fram mot mycket att ni kommer ner till oss igen. Må dagarna gå fort nu.


Nu kallar soffan ordentligt på mig. Krafterna börjar sina för kvällen och jag hoppas att jag kan sova också. Men vad gör det när det nu är så nära. Ett par dagar hit eller dit spelar längre ingen roll. Snart är det faktiskt fredag, en dag som jag ser fram mot på alla sätt och vis.



Tack för att ni läser! Vid tangenterna/Eva


 
 
Mia

Mia

21 januari 2012 23:22

Tack vännen för en helt underbar dag.. Alltid lika mysigt att få umgås med dej och barnen.. Att du orkade blogga när du kom hem.. hihihi själv sitter jag och jäser totalt framför datorn, men orkar inte göra ngt vettigt alls.. hahahha är fortfarande mätt efter middagen.

Kramar i massor

http://www.vanligafamiljen.bloggplatsen.se

Trillingmamman

22 januari 2012 08:56

Du tack, tack, tack!! Skulle vilja göra om det idag också. Mycket lugnare hemma hos er.... Vissa gapar för full hals här.

Ja blogga gick fort och det sitter i ryggmärgen nu mera. Jäste gjorde jag också kan jag säga, hela natten. Fy för lite sömn. Antar att du fick det med :-(.

Vi hörs senare då... massor med kramar vännen!!

 
Ingen bild

Eva N

22 januari 2012 10:56

Så bra att du hade en bra lördag! Trevligt att kombinera pluggande med middag & god vän!
Ha en fin söndag! :-)
Kram

Trillingmamman

22 januari 2012 11:25

Ja det var verkligen pricken över i:et....

Här önskar vi detsamma till er. Massor med kramar!!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Trillingmamman - 29 augusti 2016 08:29


Sitter och njuter på balkongen. Det är över 20 grader. Ska verkligen njuta nu av sista dagen. Sola lite till, handla lite och bara vara. Det är så fridfullt. Saknar de små barnen och på ett sätt ska det bli skönt och komma hem till det normala ...

Av Trillingmamman - 26 augusti 2016 19:32

Ja det blev semester i år, kanske inte flera veckor men ack så skönt. Det bar i alla fall mot varmare breddgrader. Hej igen Zakynthos. Tredje gången jag är här. Älskar detta ställe, så fridfullt. Tog med mig min äldsta dotter denna gång. Har bestämt...

Av Trillingmamman - 22 augusti 2016 15:54


Så kom den här dagen man sett fram mot på mycket länge. En liten minisemester med min äldsta dotter. Nu sitter vi och tar en gofika på stationen. Vi ska snart bege oss till Göteborg och Landvetter. I morgon bitti tidigt bär det av mot varmare br...

Av Trillingmamman - 12 augusti 2016 20:34

Det är nästan så jag har glömt hur det är att blogga, har inte haft tid eller lust. Det har varit många nya intryck. Kan tala om att jag klarade mig. Fick mitt legitimation och är nu sjuksköterska. Är också anställd på kliniskt basår som man nu m...

Av Trillingmamman - 22 januari 2016 21:34

Hoppsan, nu har det gått ett tag igen sen jag skrev. Inte meningen, har haft fullt upp bara. Allt flyter på kan man säga. Känner mig stark. Och glad. Det var länge sen jag kände så här faktiskt. Nu finns det många orsaker till varför men en stor a...

Mamman i FamiljenXL


Trillingmamma och sjubarnsmor. Studerande. Välkommen hit!

/Eva S

Datum och månad

Ti On To Fr
            1
2
3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Januari 2012 >>>

Vill du söka?

Är du nyfiken på mer?

169 besvarade frågor

Tidigare år

Och klockan är nu...

På gång eller bara skrivklåda

Twitter

Träningsresultat

Senast skrivet av mig

Bloggar som jag följer

Andra sidor jag besöker

Äldre bloggar

RSS

FamiljenXL via Facebook

Översättning till annat språk

Besökare från andra länder

Free counters!

Statistik över besökare här

Blogg


Ovido - Quiz & Flashcards