Trillingmamma och sjubarnsmor

Alla inlägg under januari 2012

Av Trillingmamman - 1 januari 2012 10:37

Ja det blev riktigt lyckat igår. Vi började förmiddagen med att göra en liten utflykt till Jönköping, bara så där. Inget speciellt som skulle göras just mer än att vi vi ville komma ut lite från hemmets fyra väggar.



Gabriel trotsade vädret och hoppade studsmatta nöjt medan vi packade in allt i bilen. Tålamod hade han och väntade så snällt.



Isac var inte lika glad och hade mer bråttom in i bilen än de andra. Alla ville förstås iväg.   




Sista barnet påklädd och sen ut i bilen. Här är jag och Julie.




Lucas sitter nöjd och väntar på att motorn ska starta. V8 är musik tycker även han.




Alexander också, glad och nöjd.




Väl framme sen så behövdes energin fyllas på lite för oss. Det passade bra med ett restaurangbesök med buffé. Alla skötte sig så fint och var på gott humör.




En mätt och nöjd Gabriel.




Sen blev det lite shopping på schemat. Gabriel passade på att prova massagestolen medan pappa tittade runt lite efter det han skulle handla.




Som tur var så fanns det två stolar och här är Alexander, Lucas och Isac på plats med. De är vana att dela så de väntar snällt på sin tur tills det blir ledigt.




En mycket trött Julie som egentligen har sin middagsvila efter lunchen. Men hon höll modet uppe trots att tiden hade passerat sovdags för länge sen.


Lite mer handling stod på schemat och vi köpte kvällens mat också, samt lite raketer. Mia och Thomas kom över på middag och vi avnjöt den i ganska lugn anda. Inget stress, inget skrik och inget stoj. Barnen skötte sig fint. Gabriel hade dock en liten stund där han var ledsen och hade ont. Vet inte riktigt vad det var men det gick över sen.


För barnens del så smög vi ut lite tidigare för att avfyra raketer så de skulle få se, alla ville inte följa med så Mia och Thomas passade dem. Sen tog vi det bara lugnt fram till tolvslaget och njöt av lite mer plockmat och samtal.

Sen var det endast jag och Thomas kvar vakna som skålade in det nya året. Mia och Thomas hade gått tidigare. Lika mysigt var det.




Ett riktigt bra och lyckat avslut blev det på 2011 med familjen. Saknade min lilla tjej bara. Men vet att hon säkert hade det bra med pappa på nyår. Gott nytt år Linn! Annars en riktigt skön kväll på alla sätt och vis. God fortsättning på er alla!



Tack för att ni läser! Vid tangenterna/Eva


                 

Mamman i FamiljenXL


Trillingmamma och sjubarnsmor. Studerande. Välkommen hit!

/Eva S

Datum och månad

Ti On To Fr
            1
2
3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Januari 2012 >>>

Vill du söka?

Är du nyfiken på mer?

169 besvarade frågor

Tidigare år

Och klockan är nu...

På gång eller bara skrivklåda

Twitter

Träningsresultat

Senast skrivet av mig

Bloggar som jag följer

Andra sidor jag besöker

Äldre bloggar

RSS

FamiljenXL via Facebook

Översättning till annat språk

Besökare från andra länder

Free counters!

Statistik över besökare här

Blogg


Ovido - Quiz & Flashcards