Trillingmamma och sjubarnsmor

Direktlänk till inlägg 26 februari 2012

Vi fyller på lite till

Av Trillingmamman - 26 februari 2012 13:31

Så kom den efterlängtade dagen då vi mammor fick fynda lite kläder. Även om det inte är till oss så går vi därifrån med ett stort leende. Tror nog att Mia ler än hon också efter en premiärtur här i Skövde och på deras klädbytardag.


Och jag hittade massor.




Massor och massor, allt är relativt. Har man många med samma storlekar så är det egentligen inte mycket per barn. Men tillräckligt, absolut. Och fler dagar kommer här på våren så jag har tid på mig att fylla garderoberna.

Denna gång fick jag ändå hur mycket som helst kändes det som och fokuset låg på Leon och trillingarna den här gången. Vad sägs om tre par jeans, en jeansjacka, tre par byxor och tolv bodys till Leon. Trillingarna fick fem tröjor, en tjock fleecetröja, nio t-shirts, sju huvtröjor, sju par jeans och sex par byxor. Om jag är nöjd? Från öra till öra kan jag säga. Även Linn hittade ett fint linne, en kofta och en tunnare jacka. Och priset för detta var under tusenlappen, för allt.


Detta gör ju att det kan sättas undan desto mer pengar till roliga och kommande utflykter i stället. Kläder är ett måste och de är inte så modefixerade mina små. Begagnat duger alldeles utmärkt. För är man mer en jordfräs så gör det inget om ett par byxor för tjugofem kronor går sönder stup i kvarten. Leka måste de få göra.




En racerbil och en spindelmannen-telefon gick med i klädkassen. Gabriel ringer ett samtal och styr med knät samtidigt. Allt för att brorsorna inte ska ta leksakerna ifrån honom. Här får man hålla i allt med näbbar och klor.




Isac leker med den andra svarta racerbilen medan Lucas kör rally med Barbie-bilen. Stora bilar går hem just nu hos grabbarna.




Hittade en stor och komplett safaribil som blev populär. Alexander tog den direkt och ville inte dela med sig.




De kunde efter mycket dealande byta bilar med varandra. Även om det satt långt inne. Men så är det när det är nyhetens behag med leksakerna, det lägger sig efter ett par dagar. Nya leksaker skänker inte alltid glädje till en början. Mycket slagsmål och ta ifrån varandra saker. Men de befinner sig också mitt i ego-stadiet där allt är MIN, MIN, MIN gånger tre.




Linn visar upp sig i sin kofta som hon hittade. Såg helt oanvänd ut. Och Linn blev som sagt mycket nöjd och det är huvudsaken. För bilar är inte lika intressant.


Nu är det dags för mellanmål här hör jag. Lite energi är aldrig fel. Och ta ut dom en sväng är ingen dum idé heller.



Tack för att ni läser! Vid tangenterna/Eva







       

 
 
Ingen bild

Maria

26 februari 2012 17:20

Hej! Vill bara passa på att tipsa om klädbytardagen i Säter, ca 10 min bilfärd från Skövde. En mindre än Valhall men massor av fina kläder att fynda. Det är lör 31/3 mellan kl 9 och 12 tror jag! Jag brukar hitta massor! Hoppas allt är gott med er! Kram Maria

Trillingmamman

26 februari 2012 18:25

Ååååh strålande! Tack för tipset. Det kommer vi nog gå på :-). Tio minuter är ingenting i bilväg. Behöver fylla på lite till.

Alla mår fint här och jag hoppas att ni också gör det. Ha en underbar kväll!!

Kramar Eva

 
Annica, mamma till 6

Annica, mamma till 6

26 februari 2012 18:35

gu va kul, alltid kul att fyla på, hihi
kram

http://trollmorsbusungar.blogg.se

Trillingmamman

26 februari 2012 19:42

Ja det är underbart kan jag säga.. man ler varenda gång :-).....

Mår ni alla bra? Hoppas det. Snart så syns vi igen :-).

Ha en underbar kväll!


Kramar Eva

 
Ingen bild

helena

28 februari 2012 04:00

..och bara så rätt tänkt vad gäller miljö också + ekonomiska fördelarna, så handlade jag mycket och sedan kunde vi resa lite mer istället..helt klart en prioritering...handlar du på tradera? annars rekommenderar jag dig det, oftast toppen, det mesta finns!

Trillingmamman

28 februari 2012 16:19

Hej!

Ja det är inte helt fel att tänka miljövänligt när man är många. Men även om man är få givetvis också. De små ska trots allt en dag växa upp och ta över efter oss.

I dagsläget handlar jag inte på Tradera. Vet att många säger att det är billigt men jag drar mig av den anledningen att jag orkar inte hålla på och buda på saker. Kanske ska lämna den uppgiften till min karl ;-). Han älskar Tradera.
Eller så får jag helt enkelt börja titta där lite mer. Fynda är trots allt det jag är ute efter :-).

Ha en fin kväll!

Kramar Eva

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Trillingmamman - 29 augusti 2016 08:29


Sitter och njuter på balkongen. Det är över 20 grader. Ska verkligen njuta nu av sista dagen. Sola lite till, handla lite och bara vara. Det är så fridfullt. Saknar de små barnen och på ett sätt ska det bli skönt och komma hem till det normala ...

Av Trillingmamman - 26 augusti 2016 19:32

Ja det blev semester i år, kanske inte flera veckor men ack så skönt. Det bar i alla fall mot varmare breddgrader. Hej igen Zakynthos. Tredje gången jag är här. Älskar detta ställe, så fridfullt. Tog med mig min äldsta dotter denna gång. Har bestämt...

Av Trillingmamman - 22 augusti 2016 15:54


Så kom den här dagen man sett fram mot på mycket länge. En liten minisemester med min äldsta dotter. Nu sitter vi och tar en gofika på stationen. Vi ska snart bege oss till Göteborg och Landvetter. I morgon bitti tidigt bär det av mot varmare br...

Av Trillingmamman - 12 augusti 2016 20:34

Det är nästan så jag har glömt hur det är att blogga, har inte haft tid eller lust. Det har varit många nya intryck. Kan tala om att jag klarade mig. Fick mitt legitimation och är nu sjuksköterska. Är också anställd på kliniskt basår som man nu m...

Av Trillingmamman - 22 januari 2016 21:34

Hoppsan, nu har det gått ett tag igen sen jag skrev. Inte meningen, har haft fullt upp bara. Allt flyter på kan man säga. Känner mig stark. Och glad. Det var länge sen jag kände så här faktiskt. Nu finns det många orsaker till varför men en stor a...

Mamman i FamiljenXL


Trillingmamma och sjubarnsmor. Studerande. Välkommen hit!

/Eva S

Datum och månad

Ti On To Fr
    1 2
3
4 5
6 7
8
9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29
<<< Februari 2012 >>>

Vill du söka?

Är du nyfiken på mer?

169 besvarade frågor

Tidigare år

Och klockan är nu...

På gång eller bara skrivklåda

Twitter

Träningsresultat

Senast skrivet av mig

Bloggar som jag följer

Andra sidor jag besöker

Äldre bloggar

RSS

FamiljenXL via Facebook

Översättning till annat språk

Besökare från andra länder

Free counters!

Statistik över besökare här

Blogg


Ovido - Quiz & Flashcards