Trillingmamma och sjubarnsmor

Direktlänk till inlägg 2 mars 2012

Tystnad

Av Trillingmamman - 2 mars 2012 09:08

Kaffebryggaren är på, barnen leker och jag sitter här en liten stund. En händelserik morgon har det varit. Thomas är med Isac på sjukhuset för vi vet inte riktigt hur han mår. Han grinar och tar sig för huvudet efter det att han slog sig igår. Han vill inte äta utan sitter bara och tårarna rullar så vi bestämde att det får bli ett besök. Bättre kolla en gång för mycket.


Jag har åkt på en förkylning som har satt sig på stämbanden för min röst existerar inte. Kan knappt prata. Finns nog kanske vissa i huset som uppskattar det för tillfället (med ironi i rösten). Får se hur dagen lider och hur mycket barnen utnyttjar det till max. Än så länge så går det bra och de leker så fint med lego.


Natten har varit helt underbar. Leon vaknade inte förrän halv sex i morse och ville ha mat. Och jag känner mig utvilad. Ännu en dag så skiner solen här och det väntas promenad för min del fram mot eftermiddagen. Jag och Mia skall ta den turen. Det lär bli att Mia får sköta snacket hela vägen då jag måste försöka och inte prata så mycket.

Ska också handla lite inför morgondagen och ta en repa med dammsugaren och golvmoppen. Som det ser ut nu så blir det fint väder och det passar bra med en premiärgrillning till lunch. Våra tre små fyller också tre år. Så det blir ett litet kalas och paket. Än så länge är de omedvetna om att det är deras dag i morgon. Men i morgon lär de förstå. Ska bli kul i lalla fall och kameran lär åka fram.


Nä, nog för att jag inte kan prata men nytta kan jag göra. Vill inte halka efter i schemat. Dags att avlägsna sig från datorn med andra ord.




Tack för att ni läser! Vid tangenterna/Eva


 
 
kerra

kerra

2 mars 2012 09:50

Åh vad kul fyller de imorrn, jag kommer fasen inte ihåg datum längre förr kom jag ihåg allas datum och vad de fick i present osv haha. Nu är hjärnan skadad ;) Hoppas allt går bra med Isac, lille killen. Härligt att Leon sover såååå bra måste kännas toppen skönt ju :) ses snart igen hoppas jag och att vi kan vara ute i fina vädret, får ta en efm när dina har ätit lunch och jag hämtat Filippa på dagis, :) kram och en trevlig helg och ett stort grattis i förskott till killarn...

http://www.kerras.blogg.se

Trillingmamman

2 mars 2012 10:01

Ja gudars.. de fyller redan och jag kan knappt fatta det. De fick ju ett strålande datum då de kom till världen, 090303 på allihopa.

Ja Isac mår bra och förmodligen så är det bara en sträckning i nackmuskeln. Men vi vet ju hur ont det kan göra :-/.

Nu har jag anmält oss till den 31 mars där så... iväg kommer vi. Och en dejt i parken absolut. Vill ju komma till er också :-).

Hoppas att du mår bra och massor med kramar till er.

 
madelein - mamma till sex

madelein - mamma till sex

2 mars 2012 14:42

Hoppas ni får en bra helg ocvh att det inte är något allvarligt med lillkillen!

http://www.madelein.se

Trillingmamman

3 mars 2012 21:52

Det var troligtvis en sträckning av nackmuskeln. Med andra ord nackspärr. Han tar sig för nacken fortfarande men är mycket bättre.

En mycket bra helg här och vi hoppas att ni haft detsamma :-).

Kramar Eva

 
Ingen bild

Sofia

2 mars 2012 15:44

Tråkigt att du inte har nån röst, tyvärr så är det "nått" som går. Har själv varit tyst i några dagar men det går över. Kan ana att barnen utnyttjar din tystnad.
Här har det snart blivit friskt i stugan igen, mycket sjukdomar har gått och det finns säker en hel del kvar.
Läser din blogg varje dag för den ger mig en hel del energi.

Nu är jag så sugen på att cykla så till helgen åker den fram, får se om lilla vovven hänger med. Har ännu Tjejvättern i huvudet så vi får se vad det blir, får "grilla" mannen lite.

Ha en trevlig helg och ser fram emot att få läsa om kalaset imorgon. Önskar grabbarna en fin dag imorgon

 
Ingen bild

Eva N

2 mars 2012 19:05

Hoppas att det har gått bra med Isac!! Du pratade väl slut på rösten igår när du förhandlade om nya telefonen ;-)Hoppas den kommer tillbaka snart!
Ha ett trevligt kalas imorgon och grattis i förskott till grabbarna! :-)
Ha det gott!
Kram

Trillingmamman

3 mars 2012 21:54

Tack så hjärtligt!! Ja kalas blev det allt :-). Isac fick nog en nakspärr.. han verkar vara sitt vanliga jag men tar sig ibland för nacken. Men klart mycket bättre.

HAHAH.. ja jag pratade nog omkull den stackaren i butiken ;-). Men fick min efterlängtade telefon till slut.

Hoppas ni mår bra och har en underbar helg.

Kramar i massor

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Trillingmamman - 29 augusti 2016 08:29


Sitter och njuter på balkongen. Det är över 20 grader. Ska verkligen njuta nu av sista dagen. Sola lite till, handla lite och bara vara. Det är så fridfullt. Saknar de små barnen och på ett sätt ska det bli skönt och komma hem till det normala ...

Av Trillingmamman - 26 augusti 2016 19:32

Ja det blev semester i år, kanske inte flera veckor men ack så skönt. Det bar i alla fall mot varmare breddgrader. Hej igen Zakynthos. Tredje gången jag är här. Älskar detta ställe, så fridfullt. Tog med mig min äldsta dotter denna gång. Har bestämt...

Av Trillingmamman - 22 augusti 2016 15:54


Så kom den här dagen man sett fram mot på mycket länge. En liten minisemester med min äldsta dotter. Nu sitter vi och tar en gofika på stationen. Vi ska snart bege oss till Göteborg och Landvetter. I morgon bitti tidigt bär det av mot varmare br...

Av Trillingmamman - 12 augusti 2016 20:34

Det är nästan så jag har glömt hur det är att blogga, har inte haft tid eller lust. Det har varit många nya intryck. Kan tala om att jag klarade mig. Fick mitt legitimation och är nu sjuksköterska. Är också anställd på kliniskt basår som man nu m...

Av Trillingmamman - 22 januari 2016 21:34

Hoppsan, nu har det gått ett tag igen sen jag skrev. Inte meningen, har haft fullt upp bara. Allt flyter på kan man säga. Känner mig stark. Och glad. Det var länge sen jag kände så här faktiskt. Nu finns det många orsaker till varför men en stor a...

Mamman i FamiljenXL


Trillingmamma och sjubarnsmor. Studerande. Välkommen hit!

/Eva S

Datum och månad

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5
6 7
8
9
10
11
12 13 14 15
16
17 18
19
20 21
22
23 24 25
26
27
28 29 30
31
<<< Mars 2012 >>>

Vill du söka?

Är du nyfiken på mer?

169 besvarade frågor

Tidigare år

Och klockan är nu...

På gång eller bara skrivklåda

Twitter

Träningsresultat

Senast skrivet av mig

Bloggar som jag följer

Andra sidor jag besöker

Äldre bloggar

RSS

FamiljenXL via Facebook

Översättning till annat språk

Besökare från andra länder

Free counters!

Statistik över besökare här

Blogg


Ovido - Quiz & Flashcards