Trillingmamma och sjubarnsmor

Direktlänk till inlägg 24 juni 2012

Träningsprogram

Av Trillingmamman - 24 juni 2012 12:25

Har skapat ett litet träningsprogram till mig själv som jag tänkte börja med start i morgon. Kör mina vanliga övningar idag men lägger på nya för att få lite mer effekt och dessutom träna andra "döda" muskler hos mig själv. Kommer att köra före och efterbild men lägger inte ut det förrän resultat är uppnådd. Har mätt kroppen för att stegvis följa omvandlingen som jag kommer att dela med mig av veckovis eller med två veckor i stöten.


 


Den klassiska plankan är ett måste. Här får jag öka succesivt antalet sekunder. Just nu är jag på 3 repetitioner på 25 sekunder vardera. Ju mer jag orkar så ökar detta naturligtvis.


 


Utfall med sidlyft kommer bli nytt då jag endast körde utfall. Att lägga på vikter eller köra med gummiband ger mer effekt. Jag kommer att köra med gummiband 3 repetiotioner á 12 stycken. Vid varje nytt utfall så skiftar man ben.


 


Knäböj med axelpress, även denna övning kör jag med gummiband 3 repetitioner á 12 stycken.


 


Plié med sträckning över huvudet. Går även den att köra med gummiband om man sätter fast det i något lågt ner. Denna övning körs 3 repetitioner á 12 stycken.


 


Klassisk knäböjning som kan köras med gummiband också om man vill få mer effekt. Övningen körs 3 repetitioner á 12 stycken.


Utöver dessa övningar så kommar jag även att köra bicepscurl med gummiband och tåhävning på trappsteg med 3 repetitioner á 12 stycken. Lägger denna under Träningsresultat så ni lätt kan hitta den. Alla övningar kommer från boken Träna dig till drömkroppen hemma.



Tack för att ni läser! Vid tangenterna/Eva


 
 
Ingen bild

Helen

25 juni 2012 11:11

Åh tack nu blev jag inspirerad till att göra nåt åt min lååånga paus från träning. Lättare att komma igång när man kan träna hemma. Älskar långa promenader så jag kombinerar med det. Får dock ta det försiktigt pga icke önsvärda krämpor.Kul inlägg..& lycka till !
Hälsningar Helen i småland <3

Trillingmamman

25 juni 2012 12:59

Vad kul att du blir inspirerad, skickar massor med disciplin ;-). Tycker också om långa promenader. Det är så rogivande för kroppen. Styrketräningen är för att bygga upp och även orka mer, det är ju bevisat.

Kanske jag kan sporra dig ännu mer nu när jag lägger in mätresultat också ;-).

Ha en underbar dag!


Kramar Eva

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Trillingmamman - 29 augusti 2016 08:29


Sitter och njuter på balkongen. Det är över 20 grader. Ska verkligen njuta nu av sista dagen. Sola lite till, handla lite och bara vara. Det är så fridfullt. Saknar de små barnen och på ett sätt ska det bli skönt och komma hem till det normala ...

Av Trillingmamman - 26 augusti 2016 19:32

Ja det blev semester i år, kanske inte flera veckor men ack så skönt. Det bar i alla fall mot varmare breddgrader. Hej igen Zakynthos. Tredje gången jag är här. Älskar detta ställe, så fridfullt. Tog med mig min äldsta dotter denna gång. Har bestämt...

Av Trillingmamman - 22 augusti 2016 15:54


Så kom den här dagen man sett fram mot på mycket länge. En liten minisemester med min äldsta dotter. Nu sitter vi och tar en gofika på stationen. Vi ska snart bege oss till Göteborg och Landvetter. I morgon bitti tidigt bär det av mot varmare br...

Av Trillingmamman - 12 augusti 2016 20:34

Det är nästan så jag har glömt hur det är att blogga, har inte haft tid eller lust. Det har varit många nya intryck. Kan tala om att jag klarade mig. Fick mitt legitimation och är nu sjuksköterska. Är också anställd på kliniskt basår som man nu m...

Av Trillingmamman - 22 januari 2016 21:34

Hoppsan, nu har det gått ett tag igen sen jag skrev. Inte meningen, har haft fullt upp bara. Allt flyter på kan man säga. Känner mig stark. Och glad. Det var länge sen jag kände så här faktiskt. Nu finns det många orsaker till varför men en stor a...

Mamman i FamiljenXL


Trillingmamma och sjubarnsmor. Studerande. Välkommen hit!

/Eva S

Datum och månad

Ti On To Fr
       
1
2 3
4
5
6
7
8 9 10
11
12 13 14 15 16 17
18 19 20
21
22 23 24
25
26
27 28
29
30
<<< Juni 2012 >>>

Vill du söka?

Är du nyfiken på mer?

169 besvarade frågor

Tidigare år

Och klockan är nu...

På gång eller bara skrivklåda

Twitter

Träningsresultat

Senast skrivet av mig

Bloggar som jag följer

Andra sidor jag besöker

Äldre bloggar

RSS

FamiljenXL via Facebook

Översättning till annat språk

Besökare från andra länder

Free counters!

Statistik över besökare här

Blogg


Skapa flashcards