Trillingmamma och sjubarnsmor

Alla inlägg under juni 2012

Av Trillingmamman - 10 juni 2012 18:30

Gud vad jag är trött idag, men det är självförvållat. Kul var det och helt klart värt det alla gånger. Tack Thomas B för en superkväll! Sen träffade man på mycket trevligt och nytt folk också, riktigt kul var det.


Känns också skönt att inte ha kvällen uppbokad med läxor. Tänkte enbart grotta ner mig i soffan och äta det onyttigaste man kan hitta. Hoppas att det börjar en bra film man kan somna till också. Det har varit en tung dag för barnen har varit lite bråkiga, inte bara jag som varit trött. Det kan bli så ibland och typiskt att det blev just idag. Men det får man ta om man har barn, gilla läget bara, och rida ut stormen. Nu är det ändå kväll så det är inte så fasligt långt kvar. Bara att andas in och ut i en timme till.


En panna kaffe kanske kan förgylla tiden lite till.



Tack för att ni läser! Vid tangenterna/Eva


Av Trillingmamman - 9 juni 2012 15:08

Har ägnat större delen av förmiddagen med och städa, och det ordentligt. Visserligen går man och småstädar lite då och då men ibland behövs det göras rent grundligt. Och det känns så skönt. Nu kan man njuta rsten av kvällen och det är precis det jag ska göra. Middagsgäst får vi också.


Efter det att barnen hade varit ute idag (medan jag var inne och städade) så kom de in fortfarande lite rastlösa. Det gick och råda bot på det genom att ha en lite karaokestund med rock givetvis.




Isac är en jäkel på och dansa och han bokstavligt älskar det. Alltid den som kommer först igång.




Även Julie älskar musik. Och hon är alltid i gasen.




Lucas är inte så förtjust i och dansa men lyssnar gärna eller ser på.




Lite svårt och tro men Alexander kan han också. Här blev han trött efter allt dansande och busande.




Thomas håller igång grabbarna.


Nu ska jag förbereda mig med dusch och laga maten tills ikväll. Kycklingfajitas och partaj väntas. Nu ska mammaXL ha kul.



Tack för att ni läser! Vid tangenterna/Eva


         

Av Trillingmamman - 8 juni 2012 09:24

Det är mycket man väntar på just nu. Även om jag vet tre betyg så saknar jag fortfarande Historia A. Telefonen är nog på väg också och borde komma inom en vecka. Har sökt till höstens kurser också och klart att man vill veta om man kommer in till det med. Sen är det lite andra besked också. Den som väntar på något gott....


Vädret är inte det bästa men det regnar inte. En mycket kylig junimånad måste jag säga. Nu saknar man den riktiga värmen. Behöver ny energi för att ladda om.


Idag blir det en lugn dag för våran del. Inga större utflykter eller utsvävningar. Bara röja lite på tomten och sen i lekparken. Ta en sväng på stan också då jag har lite ärenden dit. Men annars inget planerat. Kom på att det var ett tag sen jag fotograferade, kanske dags för en fotosafari igen.


Nu ska jag ta en kaffe och gosa med lite barn!



Tack för att ni läser! Vid tangenterna/Eva


Av Trillingmamman - 6 juni 2012 10:15

Bloggplatsen låg nere större delen av dagen igår. Troligtvis något strul hos dom. Det gjorde att jag inte kunde blogga tyvärr. Så jag ägnade kvällen till att läsa min bok som jag ska göra en recension om i morgon. En väldigt bra bok faktiskt, Skuld av Karin Alvtegen. Är ett stort fan av böcker och har läst en del i mitt liv genom åren. Finns inget mer avkopplande.


Två slutbetyg har jag fårr, det ena i Samhällskunskap A och där blev det ett G och sen i Engelska A där det blev VG. Nu väntar jag bara på Svenska A och sen Historia A, spännande....


Har fixat ny telefon här som jag väntar på och tänkte att jag skulle designa skal till den. Är grymt nöjd med min HTC men det blev att jag föll offer för iPhone i alla fall. Så jag kommer att sälja min vidare som är i mycket fint skick. Det blir dock inte förrän den andra telefonen kommer.

Om någon är intresserad så hojta till. Telefonen är en HTC Sensation XE med tillhörande hörlurar med Beats Audio (aldrig använda). Inga repor och den är i mycket fint skick. Fungerar felfritt och är inte operatörslåst. Har även skyddsfilter som kommer med Copter Screenprotector. Kartong och kvitto finns också. Så där ja, nu blev det en annons helt plötsligt.


Solen lyser denna fina ag som dessutom är Sveriges nationaldag. Ha det underbart alla!



Tack för att ni läser! Vid tangenterna/Eva


Av Trillingmamman - 4 juni 2012 10:11

Så där ja, mitt huvud låg före i tiden lite denna morgon. Satt och väntade på att tentavakterna skulle komma, jag och en tjej till (lika glömsk som jag). Men de kom inte. Så vi gick ner till receptionen och frågade vad som stod på. Efter många om och men och lite jagande så sticker en av tentavakterna ut ansiktet ur dörren och säger att provet är inte förrän 15.30 Det hade jag totalt missat, snacka om att man vill göra allt på en gång. Bara att återvända senare idag då. Nu kan jag njuta av morgonkaffet i stället och gosa med ett gäng snoriga barn.



Tack för att ni läser! Vid tangenterna/Eva


Av Trillingmamman - 3 juni 2012 22:59

Ta en liten kort paus innan jag kör igång igen med böckerna. Huvudet är fullmatat med engelska verb och en massa krig. Vilken kombination! Men det är sista veckan från och med i morgon och till nästa helg så skall det firas, tro mig.


Barnen är fortfarande hängiga och snoriga så det har varit en lugn dag idag också. Thomas tog ut dem en sväng medan jag kunde köra på med en inlämning som jag hade deadline för. Fick otroligt mycket feedback av många som korrekturläste, TACK! Sen har jag småstädat lite här och där samt torkat av en del dörrar och fönster. Får ta tag i det mer senare i veckan. Jag bara passerade förbi och fick lite ryck kan man säga.


Från det ena till det andra, undrar när appen för bloggplatsen skall komma? De har annonserat om det bra länge nu men inget händer. Vore så smidigt att blogga direkt från mobilen vid vissa tillfällen. Så bloggplatsen, vad händer?


Pisk och smisk nu är det dags att återgå igen. Klockan skall ställas på ringning och snart har jag prov i engelsk grammatik (vilken rysare).



Tack för att ni läser! Vid tangenterna/Eva


Av Trillingmamman - 2 juni 2012 08:45

Solen lyser åter igen här i Skövde, men det är kallt. Vart har sommaren tagit vägen? Barnen är hängiga och förkylda och de orkar inte så mycket. Idag får jag ta dagen som det kommer. Har inget planerat och det blir inte några större utsvävningar. Är själv ganska trött måste jag säga och tycker det är skönt att det bara är lite kvar med skolarbetet. En vecka kvar och jag hänger fortfarande kvar.


Det är mycket jag skulle vilja göra men väljer att ta det lugnt. En promenad skulle sitta fint idag eller lite shopping av småsaker. Får se vad det bjuds på. Veckan som kommer är fullspäckad med prov, bvc-besök, kalas och sen en kommande skolavslutning. Känner att jag behöver hushålla med krafterna lite. Tiden går också så himla fort. Lite små "to do" är vad som behöver göras bara, inte mer.


Nu pockar de små på min uppmärksamhet, dags att ta tag i lite småbränder.



Tack för att ni läser! Vid tangenterna/Eva


Mamman i FamiljenXL


Trillingmamma och sjubarnsmor. Studerande. Välkommen hit!

/Eva S

Datum och månad

Ti On To Fr
       
1
2 3
4
5
6
7
8 9 10
11
12 13 14 15 16 17
18 19 20
21
22 23 24
25
26
27 28
29
30
<<< Juni 2012 >>>

Vill du söka?

Är du nyfiken på mer?

169 besvarade frågor

Tidigare år

Och klockan är nu...

På gång eller bara skrivklåda

Twitter

Träningsresultat

Senast skrivet av mig

Bloggar som jag följer

Andra sidor jag besöker

Äldre bloggar

RSS

FamiljenXL via Facebook

Översättning till annat språk

Besökare från andra länder

Free counters!

Statistik över besökare här

Blogg


Ovido - Quiz & Flashcards