Trillingmamma och sjubarnsmor

Alla inlägg under november 2012

Av Trillingmamman - 6 november 2012 18:11

Idag blev det en riktigt lång promenad för att rensa huvudet lite, och det behövdes. Som jag misstänkte så kom jag inte in på de kurserna jag sökte. Kändes så där kan jag säga. Men efter ett antal svordomar, en lång promenad och tröst-shoppat kläder till fredagen så är jag åter på banan igen. Det som inte dödar, det härdar och det ska mycket till innan jag faller. Och ja, jag sökte fyra nya kurser igen, dock inte samma som jag sökt tidigare. Ingen idé eftersom jag inte kommer in på dem. Det gör inget, jag kämpar vidare med annat. Det går lika bra det för jag ska in på högskolan så småningom och jag ska bli ambulanssjukvårdare. Hindra mig om ni kan!


Grabbarna är åter till förskolan efter en härlig vecka med lov hemma. De jublade i morse och studsade iväg mer eller mindre. Och vi andra fick en lugn stund hemma i ett par timmar, eller så lugnt det kan bli med en trotsig tvååring och en jag-vill-rycka-och-slita-i-allt-hela-tiden-kille. Jäklarns vad han är på allt nu mera lilla Leon. Och han kryper inte, det går för sakta. Han springer som en björn på alla fyra. Fort går det!


Måste ta tag i lite sysslor, kvällen är här med allt det innebär så det blir ingen vila.



Tack för att ni läser! Vid tangenterna/Eva




Av Trillingmamman - 4 november 2012 15:29

Fick antagningsbesked i fredags och jag har kommit in på Psykologi 2 (Yes!!), men troligtvis inte resten av kurserna jag sökt. Har inte fått besked om det i alla fall så jag tänker ringa i morgon till skolan för och se hur det egentligen ligger till. Sist jag sökte så var det samma sak, inget svar är lika med att jag inte kom in. Hur svårt ska det vara att komma in på enstaka kurser? Nåja, det löser sig säkert men en och annan svordom har ramlat ur mig. Jag vill så gärna plugga men blir bromsad av någon anledning. Ger upp gör jag inte, det blir bara mer jävlaranamma i stället. Jag ska läsa de ämnena!


I morgon så är det en normal vecka igen med båda skola, förskola och komvux. Det har varit skönt med lov måste jag säga men det ska också bli skönt med det vanliga lunket igen. På fredag blir det en tur till Stockholm för att träffa goda vänner och gå på event vilket jag ser fram mot naturligtvis. Innan dess så har jag massor som ska hinnas med. Ingen panik än så länge,


Nu ska jag snart göra middag och kvällen bjuder på studier i vanlig ordning. Men först en kaffe!



Tack för att ni läser! Vid tangenterna/Eva


Av Trillingmamman - 2 november 2012 19:57

Här kommer lite bilder från dagen som varit och födelsedagsbarnet givetvis.


 


"Farmor" Vivan med Gabriel bredvid sig.


 


Ballonger i taket.


 


Presenter på bordet.


 


Min tioåring håller på och fixar i ordning sig.


 


Gabriel busar.


 


Kramgoa Julie har hittat någon och hålla om.


 


Sminkningen är färdig, titta så fint det blev.


 


Även farmor Vivan fick sig en förklädnad.


 


Linn och pappa Tomas.


 


Efter tårtan så blev det ståhej och bus.


 


Omlindad av ballonger.


 


Syskonkärlek, Leon och Linn.


 


En liten lugn stund.


 


Sen fick smågrabbarna nya frisyrer, ska man skratta eller gråta över dessa påhitt med hårfärger till barn? Se själva.... Nåja, de hade kul i alla fall. Grattis älskade Linn på din 10-års dag!


Nu sover de flesta i sina sängar och jag ska också ta igen mig lite med studier såklart. Får se hur länge jag lyckas hålla gluggarna öppna, har varit igång hela dagen och är skapligt trött.



Tack för att ni läser! Vid tangenterna/Eva




Av Trillingmamman - 1 november 2012 19:27

Oj vad jag har bakat idag, både bullar och kakor. I morgon fyller min stora tjej år så det är lika bra att ha det gjort så man kan ägna sig enbart åt tårtorna. Chokladsmak var det beställt av lilla damen och så blir det också. I och med att det har gått i ett så har dagen också bara gått förbi. Helt plötsligt var det kväll och det innebär för min del och läsa.


Ännu har jag inte fått reda på om jag har kommit in på de andra kurserna, senast nästa vecka på fredag borde jag veta. Förutom det så händer det annat roligt som jag ser fram mot. Mer om det kommer! Nu ska jag bara njuta ikväll efter en arbetsam dag. I morgon blir det fullt upp igen.



Tack för att ni läser! Vid tangenterna/Eva




Mamman i FamiljenXL


Trillingmamma och sjubarnsmor. Studerande. Välkommen hit!

/Eva S

Datum och månad

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5
6
7
8
9
10 11
12
13
14
15 16 17
18
19
20
21 22
23
24
25
26
27
28 29
30
<<< November 2012 >>>

Vill du söka?

Är du nyfiken på mer?

169 besvarade frågor

Tidigare år

Och klockan är nu...

På gång eller bara skrivklåda

Twitter

Träningsresultat

Senast skrivet av mig

Bloggar som jag följer

Andra sidor jag besöker

Äldre bloggar

RSS

FamiljenXL via Facebook

Översättning till annat språk

Besökare från andra länder

Free counters!

Statistik över besökare här

Blogg


Skapa flashcards