Trillingmamma och sjubarnsmor

Direktlänk till inlägg 3 december 2012

Brrr

Av Trillingmamman - 3 december 2012 10:20

Jisses vad kallt det blev fort, en massa minus är det och snö förstås. Visst är det vackert och det får gärna ligga kvar till jul men sen vill jag ha plusgrader igen. Som sagt, jag är ingen vintermänniska direkt.


Helgen har gått i resandets tecken och det blev en tur och retur till Stockholm. Besökte min syster Anna en snabb visit, alltid lika trevligt! Väl hemma igår så var barnen mer än lovligt griniga och det gick inte smärtfritt den dagen. Till slut så somnade de och jag kunde sätta mig i lugn och ro med Psykologin och instuderingsfrågorna.


Idag har jag gjort lite ärenden på morgonen och det var upprop bland annat. Skall åter på upprop inom varje ämne och hela veckan är späckad kvällstid för de ändamålen. Nu är kurserna igång och jag kör på som vanligt. Härligt!


Planerna idag är inte många då jag dras med förkylningen fortfarande, även barnen har en släng av det. Dock är de inte sängliggandes. Kan dom bråka så är dom inte jättesjuka. Just nu är det lugnt och jag hoppas att dagen inte upprepar sig som igår. Ska ta och äta lite frukost här och laga lunch till barnen, ligger lite i ofas där. Deras aptit är större än min så det får bli så tills jag frisknar på lite.



Tack för att ni läser! Vid tangenterna/Eva


 
 
Ingen bild

Eva N

3 december 2012 21:52

Ja nu blev det riktig vinter, här hos mig i Dalarna är det -21 nu. Jag har hellre snö och minusgrader när det är vinter, än regn och kolsvart ute. Men det räcker med -10 kanske ;-)
Krya på er massor allihop!
Kram

Trillingmamman

6 december 2012 10:27

Hej!

Även om jag inte är en fantast av vinter så kan jag hålla med dig :-). Det får gärna vara snö än blask. Nu har vi inte så kallt tack och lov, det ligger på -5 till -10 max och det är en behaglig temperatur. Men jisses vad mycket snö som har kommit. Otacksamt och skotta när det faller lika mycket till inom kort. Man får gå ut ett par gånger om dagen.

Ha en fin dag!!

Kramar Eva

 
Ingen bild

Helena H

4 december 2012 00:41

Här är det också kallt och mycket snö. Just nu är det -21 och under dagen var det som "varmast" -14. Vi har ca 40-50 cm snö, och där särbon bor kom det 74 cm snö på ett dygn. :)
Jag och Linnea bara njuter, älskar vintern vi. :)
Ha det bäst och krya på dig nu!
Kram från Söderhamn

Trillingmamman

6 december 2012 10:30

Hej!

ja barnen jublar och det är bra tycker jag, även fast jag inte gillar snö och vinter. Men hellre som sagt snö än blask. Vi har inte lika kallt som er utan det ligger på -5 till -10. ganska behagligt ändå. Nu har det kommit enormt mycket snö på kort tid i stället så det är ett himla skottande här och plogbilarna åker varma dygnet runt. Många har kört fast men som tur är så har vi en bra bil :-).

Börjar friskna på här nu och känner mig piggare. Hoppas ni får en riktigt härlig dag och att sjukdomarna håller sig borta.

Kramar Eva

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Trillingmamman - 29 augusti 2016 08:29


Sitter och njuter på balkongen. Det är över 20 grader. Ska verkligen njuta nu av sista dagen. Sola lite till, handla lite och bara vara. Det är så fridfullt. Saknar de små barnen och på ett sätt ska det bli skönt och komma hem till det normala ...

Av Trillingmamman - 26 augusti 2016 19:32

Ja det blev semester i år, kanske inte flera veckor men ack så skönt. Det bar i alla fall mot varmare breddgrader. Hej igen Zakynthos. Tredje gången jag är här. Älskar detta ställe, så fridfullt. Tog med mig min äldsta dotter denna gång. Har bestämt...

Av Trillingmamman - 22 augusti 2016 15:54


Så kom den här dagen man sett fram mot på mycket länge. En liten minisemester med min äldsta dotter. Nu sitter vi och tar en gofika på stationen. Vi ska snart bege oss till Göteborg och Landvetter. I morgon bitti tidigt bär det av mot varmare br...

Av Trillingmamman - 12 augusti 2016 20:34

Det är nästan så jag har glömt hur det är att blogga, har inte haft tid eller lust. Det har varit många nya intryck. Kan tala om att jag klarade mig. Fick mitt legitimation och är nu sjuksköterska. Är också anställd på kliniskt basår som man nu m...

Av Trillingmamman - 22 januari 2016 21:34

Hoppsan, nu har det gått ett tag igen sen jag skrev. Inte meningen, har haft fullt upp bara. Allt flyter på kan man säga. Känner mig stark. Och glad. Det var länge sen jag kände så här faktiskt. Nu finns det många orsaker till varför men en stor a...

Mamman i FamiljenXL


Trillingmamma och sjubarnsmor. Studerande. Välkommen hit!

/Eva S

Datum och månad

Ti On To Fr
          1
2
3
4
5
6
7
8 9
10
11 12 13
14
15
16
17 18 19 20 21 22 23
24
25 26 27
28
29 30
31
<<< December 2012 >>>

Vill du söka?

Är du nyfiken på mer?

169 besvarade frågor

Tidigare år

Och klockan är nu...

På gång eller bara skrivklåda

Twitter

Träningsresultat

Senast skrivet av mig

Bloggar som jag följer

Andra sidor jag besöker

Äldre bloggar

RSS

FamiljenXL via Facebook

Översättning till annat språk

Besökare från andra länder

Free counters!

Statistik över besökare här

Blogg


Ovido - Quiz & Flashcards