Trillingmamma och sjubarnsmor

Alla inlägg under februari 2014

Av Trillingmamman - 9 februari 2014 20:06

Skönt med helg, har kopplat av så gott det går med alla små. Inte gjort något speciellt faktiskt. Att inte planera och göra något kan vara roligt det med. Har en kommande vecka som kommer att vara fullspäckad så det räcker med både läkarbesök, tandläkarbesök och skola. Helgerna är nu mer guld värda att ta igen sig på, speciellt efter förkylningen som härjat här.

Klockan är ställd, barnen ligger i sina sängar och jag är trött också (så ovanligt). Söndagen kom fort den här gången. Sportlov finns inte på högskolan, bara bita ihop och köra på.

Natti natti!

Tack för att ni läser! Vid tangenterna/Eva

ANNONS
Av Trillingmamman - 7 februari 2014 20:19

Vilken dag det har varit. Lång men himla rolig. Bakterieodling i Lab samt kliniska övningar som innehöll steril operationstvätt. Jättekul var det! Hur man nu kan tycka att bakterier överallt kan vara så intressant, men det är jag det. Så kul var det att jag inte brydde mig över resultatet på tentan i Anatomi och fysiologi 2, som blev underkänd. Tre poäng ifrån godkänd. Omtenta den 8 mars så nu är det bara att plugga till det, no big deal. Den sitter nästa gång.

Barnen var trötta ikväll och somnade en efter en nu här på kvällen. Ligger också ner men tänkte spela lite på telefonen innan jag somnar, vilket är mitt sätt och varva ner. Känner helt klart att jag steg upp halv fem i morse. I morgon finns det inget alarm som ringer förutom Leon, min morgonpigga kille. Ny dag, nya tag.

Önskar alla en fin fredag!


Tack för att ni läser! Vid tangenterna/Eva

ANNONS
Av Trillingmamman - 7 februari 2014 05:04

Det blev tandläkarbesök igår för trillingarna med stämpel OK. De skötte sig fint med. Fick mycket beröm för tänderna och sitt uppträdande. Nästa vecka är det Julies tur.

Vi svängde förbi min skola och jag hämtade papper som en vän skrivit ut åt mig. Tack för hjälpen! Hann inte med bankärendet som jag skulle då jag kände mig allt annat än på topp. Kan inte påstå att jag studsar idag heller. Något resultat på tentan kom inte heller och nu är vi inne på dag tjugo. Vi får se om det dyker upp något idag då. Börjar undra lite.

Uppe med tuppen idag är vi. Har både Lab-övningar och Kliniska tester på schemat från åtta till fem. Härligt en fredag. Tror jag kommer krascha duktigt när jag kommer hem. Vila blir det i alla fall för att återhämta mig. Nu ska jag ta mig en kopp honungste och ta Leon som låter som en siren, klockan fem på morgonen. Linn har sin sista skoldag och sportlov väntas nästa vecka för henne hos pappa och farmor.


Tack för att ni läser! Vid tangenterna/Eva

Av Trillingmamman - 5 februari 2014 20:29

Här blommar förkylning, härligt värre. Det var inte igår direkt man var sjuk. Känner mig ändå i form så helt däckad har jag inte varit. Bara snorig och nyst. Har fått massor gjort idag också, läst om virus och bakterier. Gjort sammanställning om smittor. Ringt samtal till vårdcentralen. Gjort skolval till Gabriel. Utöver det är det vanliga gjort som disk, tvätt och städning. Nu lägger jag mig för kvällen och hoppas på en lugnare morgondag. Bara trillingarna som ska till tandläkaren, en sväng förbi skolan och sen bankärende. Check!

Sen tror jag att jag får reda på resultatet av Anatomi och fysiologi 2. Där tror jag inte att jag klarar mig eftersom jag hade ett par veckor sjuka barn och kunde endast sitta kvällstid med studier. Ganska många timmar på dagtid som gick bort till den stora tentan. Blir jag godkänd så är det på håret. Men det är vara göra omtenta om jag blir underkänd, sätter den garanterat nästa gång i såna fall. Har kunskaperna kvar och kan bygga på i en månad till. Vilket räcker gott! Vi får se i morgon helt enkelt vad som blir. Nu ska jag sova.

Tack för att ni läser! Vid tangenterna/Eva

Av Trillingmamman - 3 februari 2014 19:13

Sitter och tar det lugnt efter den här dagen som har varit både lång och rolig. Trodde inte att föreläsning om bakterier och virus kunde vara så skrattframkallande. Intressant också för den delen. Huvudet är fullt av all information. Ska snart natta lite barn och mig själv känner jag.

Töat har det gjort och mycket snö har försvunnit även om det är en del kvar. Skönt! För min del får värmen gärna komma redan nu, även om jag vet att det lär dröja.

Är på glatt humör för övrigt och säger välkomna tillbaka hit. Tack för era inlägg med som jag tyvärr inte kan besvara på förra plattformen. Men det lär inte vara något problem här. Nu ska jag dricka upp mitt kaffe och bara vara. I morgon är det en ny dag med nya föreläsningar.

Tack för att ni läser! Vid tangenterna/Eva

Mamman i FamiljenXL


Trillingmamma och sjubarnsmor. Studerande. Välkommen hit!

/Eva S

Datum och månad

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2014 >>>

Vill du söka?

Är du nyfiken på mer?

169 besvarade frågor

Tidigare år

Och klockan är nu...

På gång eller bara skrivklåda

Twitter

Träningsresultat

Senast skrivet av mig

Bloggar som jag följer

Andra sidor jag besöker

Äldre bloggar

RSS

Följ bloggen

Följ Trillingmamma och sjubarnsmor med Blogkeen
Följ Trillingmamma och sjubarnsmor med Bloglovin'

FamiljenXL via Facebook

Översättning till annat språk

Besökare från andra länder

Free counters!

Statistik över besökare här

Blogg


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se