Trillingmamma och sjubarnsmor

Alla inlägg under mars 2014

Av Trillingmamman - 14 mars 2014 20:14

Vilken vecka! Hektisk med mycket studieuppgifter och tenta. Känner mig helt slut då jag haft lite press på mig med, jagad av en pitbull. Dock har det varit ljuspunkter också och idag har jag fått positiva, glada besked. Sommarjobb! Känner mig lycklig och väldigt glad. Jag har under eftermiddagen inte gjort annat än gått med ett leende på läpparna.

Har också pratat med mina föräldrar vilket gav mig en ny booster. Duracell batterierna är åter laddade. Körde ett träningspass bara för att, kände helt enkelt för det. Mår bra idag och tänker ta tillvara på det. Ser fram mot helgen och ska nu ikväll bara sjunka in i musikens värld. Alla småttingar sover nu, mamma kan äntligen få vila och drömma lite.

Tack för att ni läser! Vid tangenterna/Eva

Av Trillingmamman - 11 mars 2014 21:05

Har suttit med böcker, papper och seminarium inför tentan på torsdag. Är så fullmatad i huvudet att jag måste varva ner lite. Tänkte läsa ikväll men vet inte hur mycket nytta det gör, kanske bättre och smälta lite och ta det lugnt. Ska ändå läsa många timmar i morgon. Så har mitt liv sett ut den här veckan. Jag är inte så rolig med andra ord. Passade på att göra ett träningspass för att tänka på annat. Mitt huvud snurrar av alla bakterier och virus.

Tack för att ni läser! Vid tangenterna/Eva

Av Trillingmamman - 9 mars 2014 21:51

Uppe med tuppen som vanligt, ungarna var hungriga tidigt idag. Hann inte ens dricka en kopp kaffe först. Nåja, mätta blev dom mina små T-Rex. Det var bara att njuta efter deras måltid i stället, vaknade till gjorde jag ändå.

Gabriel skulle på kalas idag så det var en del pyssel innan jag gick för att lämna honom. Hem igen, laga lunch, och sen tillbaka för att hämta honom. Halv ett satt jag ner första gången sen i morse. I med lunch, mätta och belåtna för att sedan bege oss ut i solen i två timmar. Det var riktigt skönt. Lekparken blev det. Känner mig laddad med sol faktiskt för en kommande hektisk vecka.

Vill också gratulera Skövde Allstars Crystals till bronsmedaljen på DM i Malmö. Himla duktiga ni är! Synd att jag inte kunde vara där och se er.

Nu ligger jag i sängen efter ett träningspass och känner mig allt annat än trött. Typiskt! Ska upp tidigt i morgon och lär vara trött. Har lite "to do" i morgon kan man säga. Nervös kanske? Nåja, lite musik i öronen ska väl göra susen.


Tack för att ni läser! Vid tangenterna/Eva

Av Trillingmamman - 8 mars 2014 12:45

Nu har jag gjort tentan och det kändes riktigt bra. Borde vara Godkänt. Denna omgång var svårare, fler frågor och fler Väl Godkänd frågor. Totalt kan man ha 85 poäng, G-delen bestod av 70 poäng och VG-delen 15 poäng. För att få betyget G så behöver man ha 60% rätt på hela tentan, det vill säga 51 poäng. För att få betyget VG så krävs det minst 80% rätt på G-delen och 60% på VG-delen, totalt 65 poäng.borde ha skrapat ihop till Godkänd alla gånger, resten är bonus. Nu håller vi tummarna hårt! Bara att gå på nästa tenta som är på torsdag i Mikrobiologi, det var den vilan.

Solen lyser, det blåser något, och det känns som vår. Himla skönt! Tar en paus ute. Barnen leker och jag lapar sol. Ska ta mig en kaffe och bara njuta.

Kvällen kommer nog fortare än man vill med alla måsten. Lördagsdisco blir det med som vanligt. Barnen jublar! Tänker på min fina dotter Linn som just i denna stund befinner sig i Malmö, håller tummarna hårt och önskar all lycka till i tävlingen. Är så ledsen att jag inte kan vara där och se dig.


Tack för att ni läser! Vid tangenterna/Eva

Av Trillingmamman - 6 mars 2014 16:58

Intensiva dagar har det varit men ligger i någorlunda fas med saker. Vi har inte gjort så mycket, dagarna rullar på bara. Snart är omtentan över. Vill bara få det överstökat.

Har sökt sommarjobb och ska på intervju på måndag, vilket jag ser fram mot mycket.

Skriver i stundens hetta och det är mitt i middagsruset. Måste strax ta tag i allt. Mikropauser är bra men korta. Andas får jag göra ikväll sen när de har somnat.


Tack för att ni läser! Vid tangenterna/Eva

Av Trillingmamman - 3 mars 2014 21:09

Ja jisses vad tiden går fort. Idag var det trillingarnas tur att fylla fem år. Det firades med tårta och paket. Mamma fick bygga ihop sakerna sen, gissa om jag har kramp i fingrarna. Nöjda var dom alla och det är huvudsaken. Tack för alla gratulationer på Facebook och Instagram, och tack mamma och pappa för presenter till grabbarna. Slocknade fort gjorde allihop.

Dagen har annars varit ganska stressig. Började med att lämna fem på dagis och tog med en till tandläkaren. Sen tillbaka till dagis och lämna och sen vidare till skolan. Vrålpluggade i ett par timmar och sen var det dags att handla allt som skulle vara till kalaset. Vidare och hämta barnen för att sedan åka hem och slå in alla paket, tur att man är ute i god tid. Bara så ni vet så har jag två kloner till. Nåja, överlevde den här dagen också. Trött är jag och ska nu läsa lite innan jag slocknar.


Tack för att ni läser! Vid tangenterna/Eva

Glada grabbar. Från vänster har vi Alexander, Isac och Lucas.

Av Trillingmamman - 2 mars 2014 15:50

Har ägnat mig mycket idag åt att söka jobb till sommaren. Så nu hoppas vi på tur. Kommer säkert att söka lite mer under veckan som kommer också, kanske man trillar på något bara så där. Annars har det varit sysslodag idag. Veckans tvätt blev vikt och inlagd i garderoberna. Barnen har hjälpt till och städat så nu är det middagen som står på tur. Ikväll är det plugg förstås, vad annars. Tänkte även hinna med ett styrketräningspass. Bokad från morgon till kväll kan man säga. I morgon har vi tre förväntansfulla killar som fyller fem år, herregud vad fort det har gått. Fira ska vi i alla fall göra. Nu är min kafferast slut, dags att börja med middag.

Tack för att ni läser! Vid tangenterna/Eva

Mamman i FamiljenXL


Trillingmamma och sjubarnsmor. Studerande. Välkommen hit!

/Eva S

Datum och månad

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28 29
30
31
<<< Mars 2014 >>>

Vill du söka?

Är du nyfiken på mer?

169 besvarade frågor

Tidigare år

Och klockan är nu...

På gång eller bara skrivklåda

Twitter

Träningsresultat

Senast skrivet av mig

Bloggar som jag följer

Andra sidor jag besöker

Äldre bloggar

RSS

FamiljenXL via Facebook

Översättning till annat språk

Besökare från andra länder

Free counters!

Statistik över besökare här

Blogg


Ovido - Quiz & Flashcards