Trillingmamma och sjubarnsmor

Alla inlägg under april 2014

Av Trillingmamman - 16 april 2014 19:29

Praktikveckan börjar lida mot sitt slut, helt underbar har den varit och vad man har fått sett mycket. Väntar också på tentaresultat i Kommunikation i omvårdnad, fortfarande inget efter arton dagar. Får vänta lite till.

Är tom i huvudet för övrigt och ska avsluta kvällen med en löprunda, det behövs verkligen. Ut med ilska och aggressioner. Sen blir det sängen direkt för min del. Privat har det varit en jobbig dag. Vill bara gömma mig just nu.

Påsken närmar sig, glädjen över det är som bortblåst. Klart jag kommer bita ihop för barnens skull. Men vill inget hellre än att fara till Blåkulla just nu.

Tack för att ni läser! Vid tangenterna/Eva

Av Trillingmamman - 14 april 2014 22:57

Första dagen på praktiken och ett fullspäckat schema för fyra dagar. Mycket roligt har det varit idag och jag ser fram mot de tre kommande dagarna.

På vägen hem skulle jag ta bussen men fattade aldrig vilken buss som gick vart. Jag och mitt lokalsinne säger jag bara, suck. Men den snälla busschauffören hjälpte mig och pekade sen vart jag skulle gå och när. Så kan det gå när inte GPS:en är på. Det ska vara jag och göra såna saker.

Tog en redig löprunda efter en boost med samtal av en vän. Tack goa! Kunde ha sprungit två mil. Nu ligger jag här hur pigg som helst, kan inte sova. Försöker med alla medel men lönlöst. John blund lyser med sin frånvaro. Nåja, det ska nog gå bra ändå i morgon.

Tack för att ni läser! Vid tangenterna/Eva

Av Trillingmamman - 13 april 2014 05:30

Helgerna går ruskigt fort. Faktiskt så njöt jag igår trots att vädret var grått och trist. Barnen var riktigt snälla med, det är också guld värt. Fick hjälp av min vän med att ta kalasbarn till och från stället, tack det betydde otroligt mycket.

Idag är jag övertygad om att tiden kommer att gå fort. En dag jag ser fram mot trots tidig morgon. Dricker mitt kaffe i lugn och ro, bara minstingen och jag vakna än så länge. Så jag ska passa på och njuta en stund till.

Tack för att ni läser! Vid tangenterna/Eva

Av Trillingmamman - 11 april 2014 17:49

Tung dag, det bränner under ögonlocken och jag vill inget annat än bara gråta känns det som. Vad som orsakar det tänker jag inte prata om. Känslorna sväller över i alla fall. Det passar perfekt med en löprunda för att sedan avsluta kvällen ute på Husaren. Ser verkligen fram mot det!

Nästa vecka börjar praktiken på vårdcentralen. Ska bli kul det med. Annan miljö behövs då livet pissar på en just nu. Ibland önskar jag att jag var normal men vet att det inte är jag. Har alltid varit annorlunda och gått mot strömmen. Inte mycket kanske men tillräckligt för att bli sedd som annorlunda. Bra dagar bryr jag mig inte men idag var det jobbigt. Det som inte dödar det härdar. Vet att det går över och är glömt snart. Sen blickar jag tillbaka och inser att det jag presterar är väldigt bra. Då är jag även stolt över att vara annorlunda.

Tack för att ni läser! Vid tangenterna/Eva

Av Trillingmamman - 9 april 2014 21:02

Vilken dag det har varit, är så glad. Skolan var riktigt kul och avkopplande idag.

Sen bestämde jag och Cilla att vi skulle öka löprundan från 2,5 till 3,5 km. Inte helt lätt och följa skyltarna tydligen. Rätt vad det var så försvann markeringen för 3,5 och vi seglade in på 5 km i stället. Men det gick hur bra som helst så vi kör vidare på den i fortsättningen. Dessutom så springer jag ända hem från spåret och det blev nästan en 8 km runda för min del. Är lagom trött så det blev perfekt. Har både Vårruset och Midnattsloppet i Göteborg att se fram mot. Nu är det bara att bygga muskler och förbättra konditionen. I morgon blir det ett styrketräningspass igen med Cilla.

Nu ska jag i alla fall bädda ner mig. Skola i morgon, vilket jag ser fram mot.


Tack för att ni läser! Vid tangenterna/Eva

Av Trillingmamman - 8 april 2014 19:45

Det är så härligt med människor som sätter käppar i hjulet för en och sitt eget ego för att trycka ner andra. Att det inte har gått in än i huvudet på er att det inte fungerar på mig. Skiten gör mig bara starkare och mer beslutsam. Jag kommer ta mig igenom till andra sidan starkare och med erfarenhet rikare. Bara en liten rap så här på kvällskvisten från mig.

Fick en träningskompis idag till styrketräningspasset, Cilla. Vi körde hårt såklart utan vila och jag känner mig sjukt nöjd. Ligger här i sängen och försöker söva tvååringen. Ska iväg senare för att hämta Linn från träningen. Det blir och agera bläckfisk ikväll känner jag. Inget som jag inte klarar av ändå. Skulle dock behöva mycket sömn då det inte blev något av den varan natten innan.

Nästa vecka är det praktik för min del, denna omgång på vårdcentralen. Ser verkligen fram mot det.

Nä, ska försöka anstränga mig lite i mina försök och få den lille att somna.


Tack för att ni läser! Vid tangenterna/Eva

Av Trillingmamman - 6 april 2014 22:11

Egentligen är jag trött, väldigt trött, men kan inte sova. Bådar inte gott inför morgondagen men vad gör man? Försökte med musik i öronen och blunda, skruvade på mig som aldrig förr. Blev bara rastlös av att ligga ner så jag klev upp.

En vän kom över idag och vi körde stenhårt styrkepass, armar och ben är som spagetti på mig. Känns ändå skönt. Nya styrketräningsschemat tar. Ingen lek. Vilodag i morgon från vikter och det blir löpning i stället. Ska bli intressant efter den turen och se hur jag mår. Längtar faktiskt!

Vädret har inte varit det bästa, fy för regn och blåst. Saknar sol och värme så det får mer än gärna komma nu. Känner att jag kan göra solkatter och blända folk med min vita kropp. Dock har jag den klassiska bondbrännan, brun i ansiktet och armarna. Grannarna lär väl skrika när de ser mig sen då värmen kommer och lätta kläder åker på. Wiiihaaa!

Ska väl göra ett tappert försök till och sova kanske. God natt alla!


Tack för att ni läser! Vid tangenterna/Eva

Av Trillingmamman - 6 april 2014 08:46

Har njutit denna helg fast det varit mycket att göra och att det gått i ett. Avslutade kvällen igår hos min vän Cilla och det var riktigt gott och bara sitta och snacka.

Idag väntas ett träningspass. Vill börja springa med och ska ta tag i det nästa vecka. Annars så har jag inga andra planer för dagen. Bara vara och njuta. Klart lite måsten finns men det kan vänta.


Tack för att ni läser! Vid tangenterna/Eva

Mamman i FamiljenXL


Trillingmamma och sjubarnsmor. Studerande. Välkommen hit!

/Eva S

Datum och månad

Ti On To Fr
 
1
2 3
4
5
6
7
8 9
10
11
12
13
14
15
16 17
18
19 20
21
22
23
24
25 26 27
28
29
30
<<< April 2014 >>>

Vill du söka?

Är du nyfiken på mer?

169 besvarade frågor

Tidigare år

Och klockan är nu...

På gång eller bara skrivklåda

Twitter

Träningsresultat

Senast skrivet av mig

Bloggar som jag följer

Andra sidor jag besöker

Äldre bloggar

RSS

FamiljenXL via Facebook

Översättning till annat språk

Besökare från andra länder

Free counters!

Statistik över besökare här

Blogg


Skapa flashcards