Trillingmamma och sjubarnsmor

Alla inlägg under maj 2014

Av Trillingmamman - 9 maj 2014 19:11

Ja vad säger man, nu står man här igen. Åter helg och på måndag är det skola igen. Vill säga stort tack till alla sjuksköterskor, undersköterskor samt all övrig personal och boende på Tallskogens demensboende i Lidköping. Ingen glömd! Det har varit en fantastisk tid min praktik och jag har som jag skrev igår fått se och lärt mig massor. Inte sista gången vi ses, det lovar jag.

Tyvärr en dag med mycket ilska också. Åter igen blir jag behandlad som luft i tron om att det ska knäcka mig. Det fungerar inte och är definitivt omoget och barnsligt beteende. Kommer att gå stark ur det här, det vet jag. Ni kan inte knäcka mig. Visst är det jobbigt med psykisk misshandel, tro mig. Man får bita sig i tungan många gånger samt att det är en hel del tårar som kommer. Har sagt det förr, det som inte dödar det härdar.

Det blir definitivt en löprunda ikväll. Fy fan säger jag bara för vuxna som inte kan bete sig. Pinsamt! Så undrar folk varför barn beter sig illa. Enkelt vill jag säga, barn gör inte som föräldrar säger barn gör som föräldrar gör. Tänkvärt! Ha en fin fredag alla ??????.

Tack för att ni läser! Vid tangenterna/ Eva

Av Trillingmamman - 8 maj 2014 19:54

I morgon är det sista dagen på praktiken, vad fort det har gått och vad mycket man har fått se. Trodde till en början att det skulle bli problem med att reflektera 9-12 A4 sidor men nu ser jag inget hinder i det alls. Dels har man lärt sig hur man ska se på saker, hur man ska reflektera och sen givetvis över det arbete som handläggarna har gjort för att vi ska kunna se allt med. Fantastiskt roligt och lärorikt har dessa veckor varit. Kommer att sakna stället massor, trots den långa resvägen och alla bakdelar på bussarna.

Nu ska jag bara lägga mig och invänta morgondagen. Är trött men glad. Lite maratonspel på iPhone blir det.


Tack för att ni läser! Vid tangenterna/Eva

Av Trillingmamman - 7 maj 2014 18:44

Morgonen började fint. Något sen och med andan i halsen så lyckades jag missa bussen till Lidköping, bara snällt vänta på nästa 30 minuter. Ringde en vän som är på samma praktik, även hon var lite sen. Googlade fram numret till boendet på en telefon vars surfpott var slut. Fick helskägg av att vänta men till slut gick det. Ringde och det var definitivt inte sjuksköterskorna på boendet som svarade, då står det helt fel nummer på hitta.se. Vad bra det gick! Fram kom jag till slut och det visade sig att hon jag skulle träffa också var sen. Dagen flöt på i alla fall och jag hann med bussen från Lidköping till Skövde utan problem. Väl framme så gick det ingen buss på länge upp till Dälderna, jippi. Bara gå i ösregnet. Ingen big deal utan jag beslutade att handla lite tills den kom. Köpte på mig lite saker som behövdes och gick till busshållplatsen. Halvvägs dit så åker bussen förbi mig. Ja men se där, ännu en bakdel på en buss. Bara gå hem med skiten, i ösregnet. Inte min dag idag tydligen. Har sett fler bakdelar än suttit i bokstavligt talat. Tror jag gömmer mig resten av kvällen.

Tack för att ni läser! Vid tangenterna/Eva

Av Trillingmamman - 4 maj 2014 21:43

Trött är jag efter en sjukt rolig helg. I lördags var det utgång med Cilla för att se Ammotrack spela på Valhall i Skövde. Vi började innan hemma hos henne och där fick jag mitt livs överraskning. Förd bakom ljuset av hemliga planeringar till den här lördagen så fick jag besök av min fina syster Anna som också följde med ut. Verkligen en glad överraskning! Tack för en grymt rolig kväll ni goa och tack Ammotrack för en bra spelning.


Jag fick även besök tidigare på lördagen av min storebror Daniel. Det var många år sen sist och riktigt kul och se dig med igen.

Idag har vi haft en lugn dag ute. Inte gjort så mycket mer än njutit av god mat som grillades. Anna bjöd också på jordgubbar och glass, hualigen vad gott det var. Barnen klagade inte över den jordgubbsfesten.

Inte lätt och ta kort på sex stycken samtidigt. De ville inte riktigt vara med på bild, jordgubbarna och glassen lockade mer. Ett bra försök dock.

Hur kan en helg gå så fort? Jag fattar inte.... Skulle mer än gärna skruva tillbaka tiden. Ska man summera allt så har det varit skratt, härliga vänner, rock och röj, god mat och solsken. Inte illa och fasiken vad kul det har varit. Ligger nu i sängen och ska ladda för en veckas praktik till. Lär somna ovaggad eftersom sömnen ligger efter i schemat. Det kostar att ligga på topp. Tillbaka till vardagen igen. Smack!!!!

Tack för att ni läser! Vid tangenterna/Eva

Av Trillingmamman - 2 maj 2014 07:54

En lugn dag blev det igår som började med en löprunda på 12 km för min del. Riktigt jäkla skönt! Lek ute, fika, god mat och avslut med film i sängen.

Alla fem somnade gott. Själv sov man inte så bra vilket jag aldrig gör med barn i sängen. Nu är det första gången alla sover där samtidigt. Lite sött var det. Men det är fredag så det blir vila i helgen.... eller inte. Vaknade av en brummande telefon. Har ju vunnit efterfest med Ammotrack på Scandic. Lär bli mindre sömn men det är det värt. Inte så ofta efterfest händer så man kan väl få känna sig som 20 för en kväll. Får plocka de gråa håren på söndag hahaha.

Skolan går bra med, tutar och kör på som vanligt. Allt slit ger resultat.

Sitter nu på bussen till Lidköping för ännu en givande praktikdag som jag ser fram mot. Ha en fin dag alla!


Tack för att ni läser! Vid tangenterna/Eva

Mamman i FamiljenXL


Trillingmamma och sjubarnsmor. Studerande. Välkommen hit!

/Eva S

Datum och månad

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7 8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30 31
<<< Maj 2014 >>>

Vill du söka?

Är du nyfiken på mer?

169 besvarade frågor

Tidigare år

Och klockan är nu...

På gång eller bara skrivklåda

Twitter

Träningsresultat

Senast skrivet av mig

Bloggar som jag följer

Andra sidor jag besöker

Äldre bloggar

RSS

FamiljenXL via Facebook

Översättning till annat språk

Besökare från andra länder

Free counters!

Statistik över besökare här

Blogg


Ovido - Quiz & Flashcards