Trillingmamma och sjubarnsmor

Alla inlägg under oktober 2014

Av Trillingmamman - 11 oktober 2014 06:46

Kaffepannan är laddad, frukost på väg att intas, för idag är det nästa tenta som skall göras. Har pluggat men känner att det är ganska kort tid jag har haft på mig. Hoppas det går vägen. Vad är det värsta som kan hända? Att jag får göra om den. Tar lite som det kommer med tanke på allt som är runt omkring.

Hade en dag härom dagen som gjorde mig irriterad och ledsen. Började redan i skolan. Människor ställde sig demonstrativt i vägen eller stötte till mig varje gång jag skulle hämta kaffe eller mat. Bryr mig i normala fall inte men blev arg över att folk inte kan respektera en och låta en vara ifred. Jag vet att jag sticker ut, ser inte ut som alla andra, vågar säga vad jag tycker och tänker men för det kan man låta bli sandlådenivån på det hela. För skoj skull räknade jag folk ute under min shoppingtur som glodde, hela 74 stycken fick jag det till. Nu gick dom inte på mig som tur var men man får sig ändå en tankeställare. De flesta som blänger är dessutom tjejer. Har ju inte sån tur med det manliga könet. Är det avundsjuka måntro?


Lite tänkvärda ord. Energin kanske skall läggas på annat än på människor nära ens omgivning. Nu slutade min dag väldigt bra ändå i sällskap med vännen Mia och en liten extra tur till Ica Maxi. Härligt var det! Är trots allt inte ensam känner jag. Vet dock att det finns många av er där ute som är det. Känner med er.

Helgen kom fort, och jag har lite planer. Hoppas vädergudarna är med mig idag. Först frukost och tenta i Patofysiologi och Omvårdnad kring cirkulation och blidsjukdomar. Wish me luck!

Tack för att ni läser! Vid tangenterna/Eva

ANNONS
Av Trillingmamman - 7 oktober 2014 23:21

Har haft en hel del att stå i nu senaste tiden. Är det inte plugg så är det packa eller fixa och trixa.

Lite kärlek till bilen, det vill säga nytt batteri eftersom den snällt bara inte ville starta mer. Tog en och en halv timme men jag gjorde det. Klapp klapp!

Slipa och måla hylla, hyllplan och lådor till nya lägenheten.

Mörkt blev det och kaos i köket bland allt annat.Ah vad fan. Glömde ta av mig tossorna efter att ha hämtat barnen på förskolan. Ja jag är nog lite förvirrad och glömsk just nu.

Kliniska övningar i skolan, här EKG taget. Verkar må fint!

Har hamnat i en fas där jag har svårt att sova. Många tankar far runt i huvudet nu. Vet att det kommer bli bättre. Saknar John Blund bara.

Att vara stark innebär ofta att vara ensam med. På grund av min styrka, den jag är och vad jag står för samt hur jag ser ut gör att folk mer än gärna dömer mig i förhand. Att vara stark, självständig och säga vad man tycker är inte samma sak som att man är en kall bitch. Jag har känslor, gråter många gånger och känner jag med. Som ni andra. Starka personer skrämmer folk. Tyvärr! Och jag tycker det är synd att man ser det så, för det är inte sant.

Nu ska jag försöka sova. Skola i morgon och ett par dagar till. Längtar till helgen. Lite roligheter och människor jag tycker om. Sen är det dags för praktik i tre veckor.

Snart så...

Tack för att ni läser! Vid tangenterna/Eva

ANNONS
Av Trillingmamman - 3 oktober 2014 17:03

Lämnade en tenta för att plugga till nästa. Mellan dem är det bara två veckor så tiden är riktigt tajt. Som ni förstår så har jag grottat ner mig i böckerna. Tiden går oerhört fort och efter tentan så är det tre veckor praktik i Lidköping Som gäller med följd av flytt. Det rullar på kan man säga men jag längtar verkligen.


Tack för att ni läser! Vid tangenterna/Eva

Mamman i FamiljenXL


Trillingmamma och sjubarnsmor. Studerande. Välkommen hit!

/Eva S

Datum och månad

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2014 >>>

Vill du söka?

Är du nyfiken på mer?

169 besvarade frågor

Tidigare år

Och klockan är nu...

På gång eller bara skrivklåda

Twitter

Träningsresultat

Senast skrivet av mig

Bloggar som jag följer

Andra sidor jag besöker

Äldre bloggar

RSS

Följ bloggen

Följ Trillingmamma och sjubarnsmor med Blogkeen
Följ Trillingmamma och sjubarnsmor med Bloglovin'

FamiljenXL via Facebook

Översättning till annat språk

Besökare från andra länder

Free counters!

Statistik över besökare här

Blogg


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se