Trillingmamma och sjubarnsmor

Direktlänk till inlägg 31 januari 2015

Jaaaa vilken dag

Av Trillingmamman - 31 januari 2015 06:03

En underbar fredag var det med ett riktigt trevligt avslut dessutom med min syster Anna som har kommit på besök. Vi var ute en sväng och dansade lite. Riktigt trevligt! Tack bästa för en rolig och minnesvärd afton.

En perfekt dag var det på alla sätt och vis.

Skrev tentan i läkemedelsräkning och den kändes bra. Nervpirrande, men det är bara att vänta på resultat och förhoppningsvis inom de arton dagar de har på sig. Fick dessutom veta resultatet på sista tentan i Patofysiologin och jag blev godkänd. Det kändes riktigt skönt kan jag säga.

Fredagen bjöd på lite överraskningar. Fick av min goa klasskamrat en kaffemugg.

Åh vad glad jag blev. Av min älskade syster när hon kom fick jag dessutom ett eget designad halsband.

Jättefint och jag blev glad. Tack!

Jobb väntas nu, sitter och dricker mitt morgonkaffe och njuter. Det är tyst i huset. Ikväll blir det garanterat också trevligt, ett par goa underbara människor kommer över och vi ska ha det trevligt även idag. Sitta och snacka lite, umgås och bara vara. Inte helt fel.

Känner mig så glad inombords fast jag inte är normal. Suger på den karamellen ett tag, det var länge sen sist den känslan fanns hos mig. Mest upp och ner går det och visst mår jag bra vissa dagar. Igår och idag är känslan riktigt bra vilket jag kommer leva på länge.

Dags och göra i ordning sig, dansa iväg på jobb och en kul kväll väntar mig.


Tack för att ni läser! Vid tangenterna/Eva

 
 
Bintan

Bintan

31 januari 2015 07:27

Du verkar ha haft en toppen dag :-) Härligt att känner dig på gott humör. Det finns inget som säger att "normal" är det roligaste eller bästa. Jag tror nog ändå att vi är lite onormala allihopa på ett eller annat sätt.
Trevlig helg!

http://bintan.se

Trillingmamman

1 februari 2015 10:24

Hej. Sant som det är sagt :-).

Hoppas ni får en fin dag. Kramar i massor

 
Ingen bild

Sess

31 januari 2015 15:18

Härligt med feelgoodkänsla. Vem kan räkna sig som normal egentligen. Alltid finns det nåt som inte är normalt, säger jag som har sju barn, det gör ju oss normala när jag skriver hos dig:)
Ha en fin helg :)

Trillingmamman

1 februari 2015 10:22

Hej. Sant det du skriver. Det finns ingen mall.

Däremot finns samhället, normer, regler och hur de dömer och bemöter en. Det får en att känna sig onormal fast man inte vill ;-).

Önskar dig en fin dag.

Kramar i massor

 
Ingen bild

H

1 februari 2015 00:59

Inte normal? Är du sjuk på ngt vis?

Trillingmamman

1 februari 2015 10:20

Att inte vara normal och sjuk är inte samma sak, det hänger inte ihop. Utanförskap är ingen smittsam åkomma. Inte heller att känna sig onormal. Vi har alla olika sätt att se på det :-).

 
Ingen bild

H

1 februari 2015 15:14

Du är frisk, har sju friska barn, pluggar till ssk och jobbar extra. Utanförskapet sitter antagligen i ditt inre då..,själv tycker jag du verkar vara hur frisk, stark och "normal" som helst!

Trillingmamman

1 februari 2015 17:36

Det är din bedömning vilket jag tackar för. Ha en fin kväll. Mvh Eva

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Trillingmamman - 29 augusti 2016 08:29


Sitter och njuter på balkongen. Det är över 20 grader. Ska verkligen njuta nu av sista dagen. Sola lite till, handla lite och bara vara. Det är så fridfullt. Saknar de små barnen och på ett sätt ska det bli skönt och komma hem till det normala ...

Av Trillingmamman - 26 augusti 2016 19:32

Ja det blev semester i år, kanske inte flera veckor men ack så skönt. Det bar i alla fall mot varmare breddgrader. Hej igen Zakynthos. Tredje gången jag är här. Älskar detta ställe, så fridfullt. Tog med mig min äldsta dotter denna gång. Har bestämt...

Av Trillingmamman - 22 augusti 2016 15:54


Så kom den här dagen man sett fram mot på mycket länge. En liten minisemester med min äldsta dotter. Nu sitter vi och tar en gofika på stationen. Vi ska snart bege oss till Göteborg och Landvetter. I morgon bitti tidigt bär det av mot varmare br...

Av Trillingmamman - 12 augusti 2016 20:34

Det är nästan så jag har glömt hur det är att blogga, har inte haft tid eller lust. Det har varit många nya intryck. Kan tala om att jag klarade mig. Fick mitt legitimation och är nu sjuksköterska. Är också anställd på kliniskt basår som man nu m...

Av Trillingmamman - 22 januari 2016 21:34

Hoppsan, nu har det gått ett tag igen sen jag skrev. Inte meningen, har haft fullt upp bara. Allt flyter på kan man säga. Känner mig stark. Och glad. Det var länge sen jag kände så här faktiskt. Nu finns det många orsaker till varför men en stor a...

Mamman i FamiljenXL


Trillingmamma och sjubarnsmor. Studerande. Välkommen hit!

/Eva S

Datum och månad

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5
6
7 8 9 10 11
12
13 14
15
16 17 18
19 20
21
22
23
24 25
26
27 28
29
30 31
<<< Januari 2015 >>>

Vill du söka?

Är du nyfiken på mer?

169 besvarade frågor

Tidigare år

Och klockan är nu...

På gång eller bara skrivklåda

Twitter

Träningsresultat

Senast skrivet av mig

Bloggar som jag följer

Andra sidor jag besöker

Äldre bloggar

RSS

FamiljenXL via Facebook

Översättning till annat språk

Besökare från andra länder

Free counters!

Statistik över besökare här

Blogg


Ovido - Quiz & Flashcards