Trillingmamma och sjubarnsmor

Alla inlägg under mars 2015

Av Trillingmamman - 5 mars 2015 08:26

Burr vad kallt det var i morse. Fick till och med skrapa rutorna på bilen. Men det går mot rätt håll, helgen ser lovande ut.

Nu är det inte den mest pålitligaste appen när det gäller väder men på ett ungefär. Kanske dags för ett vårskrik snart, eller vad säger ni?

Har precis anlänt till skolan. Kämpar på med mina omtentor och tre kommande tentor i den nya kursen. Helt otroligt att jag fortfarande är kvar. Tur att man är seg och envis.

Har inte kunnat springa på ett tag, förkylningen hänger kvar även om den är avsevärt mycket bättre. Har duktigt med abstinens, vill bara komma ut och springa. Skulle vara balsam för min själ. Har inte mycket medvind just nu. Inget som sänker mig direkt utan jag känner mig mest bara irriterad. Fattar inte att det ska vara så svårt och säga vad man vill rätt ut.

Nä nu måste jag sätta igång med studierna, pisk pisk. Ha en fin solig dag!

Tack för att ni läser! Vid tangenterna/Eva

Av Trillingmamman - 3 mars 2015 09:50

Tiden går så himla fort. Idag är det sex år sedan trillingarna föddes. Till höst börjar dom i skolan. Firas ska det göras i alla fall med tårta och presenter.

En härlig sommarbild drar vi till med. Från vänster: Gabriel, Lucas, Alexander och Isac. Mycket har hänt med grabbarna.

Innan det blir tårta så har jag skolan. Pluggar till tentan som jag har på lördag. Här kör vi på som vanligt.

Stort grattis i alla fall mina små pojkar.


Tack för att ni läser! Vid tangenterna/Eva

Av Trillingmamman - 2 mars 2015 22:09

En bra förmiddag hade jag, gjorde klart min uppgift från praktiken. Belev nöjd och har nu en sak till att bocka av i to-do-listan. Skönt! Sen kan man diskutera humöret på eftermiddagen. Det var ju kontrollbesiktning på bilen.

Vilket betyder att lysena som jag bytte gav nedslag eftersom Bettan är vindögd. Ett lyse pekar uppåt och ett pekar nedåt. Bra jobbat Eva, gör om gör rätt (känns som den frasen är välanvänd nu mera). Hur fasiken ställer man in skiten utan att bli rånad av Volvo- verkstans fantasipriser på jobb? Gaaahhh. Har en månad på mig. Just nu vill jag bara skrika rätt ut.

Sen var det stora inhandlingsdagen med, trillingarna fyller sex år i morgon. Blir en hel del att slå in och jag fick deja vu upplevelse av paketinslagning a la julafton. Tycker det är skittråkigt att slå in paket. Tre på en gång generar mycket så det är bara att gilla läget. Nu är det i alla fall klart.

Bara firandet kvar som vi väntar på. Grabbarna är i alla fall sjukt nyfikna. De ringde och ville säga godnatt ikväll.

Min stora kille har fått sig ett jack i huvudet, mer vild än tam.

Det ser fint ut och det kommer att läka. Såret är tejpat och skolsyster ska titta på det i morgon. Gabriel är som vanligt.

Har pluggat till tentan på lördag och känner mig rätt så mosig i hela huvudet. Det har varit mycket idag känner jag. Nu ska jag krypa ner och kolla på film.

Tack för att ni läser! Vid tangenterna/Eva

Av Trillingmamman - 1 mars 2015 21:40

Är helt sänkt av min förkylning (läs jag tycker synd om mig själv rätt så rejält just nu). Har trots det jobbat och varit barnvakt i helgen och det har varit väldigt mysigt. Det ska också bli skönt med vila ikväll. Ny vecka väntas med en hel del att göra i vanlig ordning.

Kom på mig själv idag att jag måste besiktiga bilen. Lite sent ute men jag fick en tid i morgon eftermiddag redan, här gick det smidigt. Inga Stockholmsköer här inte. Känner mig grymt bortskämd för min del då jag totalt glömt bort att boka tid. Det löste sig tack och lov. Så håll tummarna nu att lilla Bettan går igenom.

Har vilat lite så jag är dessvärre inte trött, men det behövdes dock. Tänkte slå på en film som jag kan skingra tankarna med. Nu har jag mycket som snurrar igen. Vill bara sudda, radera och ta bort. Inte fullt så enkelt.

Inte fullt så enkelt....

Film var det. Bäst att sätta på en innan mina gråa hår spränger fram. Ha en fin söndag!


Tack för att ni läser! Vid tangenterna/Eva

Mamman i FamiljenXL


Trillingmamma och sjubarnsmor. Studerande. Välkommen hit!

/Eva S

Datum och månad

Ti On To Fr
            1
2 3
4
5
6
7 8
9
10 11
12
13
14
15
16
17 18 19
20
21 22
23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2015 >>>

Vill du söka?

Är du nyfiken på mer?

169 besvarade frågor

Tidigare år

Och klockan är nu...

På gång eller bara skrivklåda

Twitter

Träningsresultat

Senast skrivet av mig

Bloggar som jag följer

Andra sidor jag besöker

Äldre bloggar

RSS

FamiljenXL via Facebook

Översättning till annat språk

Besökare från andra länder

Free counters!

Statistik över besökare här

Blogg


Skapa flashcards