Trillingmamma och sjubarnsmor

Alla inlägg den 31 augusti 2011

Av Trillingmamman - 31 augusti 2011 20:07

Jag får ge mig helt enkelt och lägga ut bilden på magen. Lade ju ut bilder när jag väntade trillingarna så varför inte nu. Så här kommer den, magen i vecka 17+0.


 

Suddigt värre men den är tagen i hytten på Mammabloggkryssningen. Ja Mia, du stod i duschen då och Annica sov så gott.


Tack för att ni läser! Vid tangenterna/Eva


Av Trillingmamman - 31 augusti 2011 09:57

... bara dåliga kläder. Och det stämmer ju till en viss del även om jag tycker att regn är "dåligt väder". Inte en ursäkt dock till att inte gå ut. Så vi trotsade regnet allihopa och var ute ändå. Julie skulle till tandläkaren så ut var vi tvungna att gå ut och då kunde vi lika gärna fortsätta turen utomhus.


 

Julie och Alexander leker.

Tandläkarbesöket gick förresten bra, det var bara lite prat och sen fick hon en rosa tandborste av tandläkaren. Hon tittade dock skeptiskt på henne till en början då hon trodde att något mer hemskare skulle hända. Det släppte ganska fort i och med att tandborsten var ganska god och tugga på.


 

Gabriel skulle bara cykla i regnet.


 

Isac och Lucas körde Bobby car tävling.


Idag skiner solen och då tänkte jag måla det sista på lådbilen när Thomas kommer hem så de kan använda den innan hösten kommer på allvar. Ut ska vi också gå efter lunchen nu tänkte jag, har lite att ta itu med bara. Försöker också ladda batterierna efter en något hektisk morgon som blev lugnare tack och lov. Trots gånger tre, behöver jag säga mer? Mina brandlarm går ungefär 200 gånger om dagen nu mitt i den härliga åldern. Bara att släcka så gott det går.


Nu är det inte många dagar kvar till rutin ultraljudet. På tisdag nästa vecka så har jag tid. Igår gick jag in i vecka 17+0 (vecka 18) så det går verkligen fort fram nu. Magen växer också i och med att jag är flerföderska.

Har en magbild tagen (på Mirkas begäran   ) men känner mig något feg för att lägga ut den. Övertyga mig, ha ha ha. Herregud vad löjlig jag känner mig, men magbilder har inte riktigt varit min bekväma grej. Konstigt att jag gjorde det med trillingarna. Kanske var det en annan sak då. Har ju ett helt galleri på familjeliv med bilder från den tiden. Ska samla mig till att ladda upp.


Nu ska jag i alla fall ta itu med lite saker så vi kommer ut snart.



Tack för att ni läser! Vid tangenterna/Eva


Mamman i FamiljenXL


Trillingmamma och sjubarnsmor. Studerande. Välkommen hit!

/Eva S

Datum och månad

Ti On To Fr
1 2
3
4
5
6
7
8 9
10
11 12
13
14
15
16 17 18 19 20
21
22 23
24
25 26 27
28
29 30 31
<<< Augusti 2011 >>>

Vill du söka?

Är du nyfiken på mer?

169 besvarade frågor

Tidigare år

Och klockan är nu...

På gång eller bara skrivklåda

Twitter

Träningsresultat

Senast skrivet av mig

Bloggar som jag följer

Andra sidor jag besöker

Äldre bloggar

RSS

FamiljenXL via Facebook

Översättning till annat språk

Besökare från andra länder

Free counters!

Statistik över besökare här

Blogg


Ovido - Quiz & Flashcards