Trillingmamma och sjubarnsmor

Alla inlägg den 6 september 2010

Av Trillingmamman - 6 september 2010 08:52

I går var det de större barnens dag. Linn var inte med på dagskryssningen eftersom hon var hos sin pappa. Så det passade bra att göra något med henne, hennes bästa kompis Felicia och Zebbe på söndagen i stället. De små flickorna var också med samt Gabriel.


Hittade en annons i tidningen och det visade sig att flickidolen Darin skulle komma till Haninge Centrum för uppträdande och skivsignering. Gissa om det lös i Linns ögon. Hon var eld och lågor över detta. Så det blev dagens utflykt. Åter igen med Mia vilket var supertrevligt igen ( denna gång sov vi inte ). Thomas var hemma med trillingarna då det inte är det lättaste att stå och trängas bland hundratals skrikande flickor. Linns farmor var med också.


Kameran i högsta hugg även om den börjar strula. Objektivet vill inte vara med och jag är lite oroad över om den snart skall gå sönder. Kameran är ju en kär ägodel i detta hem. Använder den nästan dagligen. Men den svek mig inte igår. Har mina knep för glapp mellan kameran och objektivet.

Här kommer lite bilder från gårdagens utflykt i Haninge Centrum.


                         

Jag tror att Linn och de andra var nöjda över dagen. Även om det var lite pirrigt att möta honom så nära för de små fansen. Kön var lång till signeringen men alla väntade så snällt, även Gabriel. Småtjejerna låg i vagnen och sa knappt halv sju under tiden. Så de måste ha tyckt om musiken de med.

Ännu en trevlig dag med Mia och hennes familj. Nu väntar jag snart fikabesök av min syster samt träning. Åter till vardagen.



Tack för att ni läser! Vid tangenterna/Eva


Mamman i FamiljenXL


Trillingmamma och sjubarnsmor. Studerande. Välkommen hit!

/Eva S

Datum och månad

Ti On To Fr
    1 2 3
4
5
6 7 8
9
10 11
12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
<<< September 2010 >>>

Vill du söka?

Är du nyfiken på mer?

169 besvarade frågor

Tidigare år

Och klockan är nu...

På gång eller bara skrivklåda

Twitter

Träningsresultat

Senast skrivet av mig

Bloggar som jag följer

Andra sidor jag besöker

Äldre bloggar

RSS

FamiljenXL via Facebook

Översättning till annat språk

Besökare från andra länder

Free counters!

Statistik över besökare här

Blogg


Ovido - Quiz & Flashcards