Trillingmamma och sjubarnsmor

Alla inlägg den 27 februari 2012

Av Trillingmamman - 27 februari 2012 08:46

Jag tror att det sitter. Hoppas det i alla fall. Det var år och dar sedan jag pluggade svensk grammatik. Mycket har man glömt och mycket har tillkommit under alla dessa år. Har verkligen läst på så det borde sitta till eftermiddag. Men man vet aldrig hur det kommer att gå så jag låter det vara osagt tills jag får resultatet som facit.

Sen följer samhällskunskap, historia och engelska som jag ska läsa på inför kommande prov och ganska så snart. Men jag har ingen brådska utan är i fas med schemat där, tycker jag.

Fick förlänga tiden i engelskan dock av andra orsaker och tror inte det skall vara problem med det. Har redan meddelat läraren. Fördelen med distans är att man kan styra upp det själv hur och när man vill göra proven och inlämningarna. Väljer jag att göra allt sista veckan så får jag leva med att ha raketbränsle i baken helt enkelt. Den metoden väljer jag bort.


Just nu njuter jag bara av kaffet. BVC står på schemat här näst. Leon skall vägas och mätas igen. Sen ska jag nog (läs måste) ta tag i tvätten lite. Måsten först och sen kan jag gå ut med ett gäng rastlösa barn. Blir nog lagom efter lunch skulle jag tro. Men har inte bråttom någonstans mer än att vara i tid till provet halv fyra. Och givetvis klockan åtta ikväll är spikat.




Tack för att ni läser! Vid tangenterna/Eva


Mamman i FamiljenXL


Trillingmamma och sjubarnsmor. Studerande. Välkommen hit!

/Eva S

Datum och månad

Ti On To Fr
    1 2
3
4 5
6 7
8
9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29
<<< Februari 2012 >>>

Vill du söka?

Är du nyfiken på mer?

169 besvarade frågor

Tidigare år

Och klockan är nu...

På gång eller bara skrivklåda

Twitter

Träningsresultat

Senast skrivet av mig

Bloggar som jag följer

Andra sidor jag besöker

Äldre bloggar

RSS

FamiljenXL via Facebook

Översättning till annat språk

Besökare från andra länder

Free counters!

Statistik över besökare här

Blogg


Ovido - Quiz & Flashcards