Trillingmamma och sjubarnsmor

Alla inlägg den 29 augusti 2012

Av Trillingmamman - 29 augusti 2012 22:38

Vad trött jag blir, här har man ägnat sig timmar åt studier i stort sett varje kväll och så upptäcker jag att jag läser fel kapitel både i svenskan och i engelskan. Grattis Eva! Dessutom så visade det sig att det var en si så där 40 sidor plus jag ska skriva en argumenterande uppsats om i Svenskan. Blir säkert inga problem alls men grymt irriterande. Tur att jag upptäckte det nu och inte på söndag, för då hade det blivit eld i baken kan jag säga. Ja, vad säger man? Gör om, gör rätt. Kommer att släppa studierna för ikväll då jag har både Svenska och Engelska lektion i morgon, kan ta ikapp det jag inte gjort om man säger så. De sista böckerna har kommit, Naturkunskap och Religion, och jag började att läsa dom så jag är inte helt lat idag. En klapp på axeln och välförtjänt vila utan att skämmas.


Har brottats med tvätten och bara tagit det lugnt på förmiddagen. Njutit med Julie och Leon faktiskt medan Thomas tog inskolningen. I morgon är det jag som skall följa med pojkarna. Lite trist är det och bara sitta där eftersom barnen helst leker på annat håll än att sitta fast vid mig (vilket är ganska så skönt i och för sig), men det är bara i morgon kvar sen är inskolningen klar.


Håller på att jaga gummistövlar vilket inte är helt lätt. Urplockat och fel storlek på de flesta ställena. Men så ska jag också ha fyra par var av tre i samma storlek, vilket krånglar till det i vanlig ordning. Kommer säkert lösa det inom en ganska snar framtid. Litar dock på vädergudarna att morgondagen bjuder på icke regn för en "snar framtid" innebar att jag inte handlade idag. Hoppas att jag slipper äta upp det bara.


Nej nu ska jag lägga mig i soffan för att pausa helt. Annars kan det bli lätt så att man sitter här till långt efter midnatt.



Tack för att ni läser! Vid tangenterna/Eva


Mamman i FamiljenXL


Trillingmamma och sjubarnsmor. Studerande. Välkommen hit!

/Eva S

Datum och månad

Ti On To Fr
    1 2 3
4
5
6 7
8
9 10 11
12
13 14 15
16
17 18 19
20
21
22
23
24
25
26
27 28 29 30 31
<<< Augusti 2012 >>>

Vill du söka?

Är du nyfiken på mer?

169 besvarade frågor

Tidigare år

Och klockan är nu...

På gång eller bara skrivklåda

Twitter

Träningsresultat

Senast skrivet av mig

Bloggar som jag följer

Andra sidor jag besöker

Äldre bloggar

RSS

FamiljenXL via Facebook

Översättning till annat språk

Besökare från andra länder

Free counters!

Statistik över besökare här

Blogg


Ovido - Quiz & Flashcards