Trillingmamma och sjubarnsmor

Alla inlägg under januari 2015

Av Trillingmamman - 9 januari 2015 20:09

Ja vad säger man. Hemma efter att ha tentat i över två timmar, hjärnan är som en urvriden trasa. Vet inte alls hur det gick. Patofysiologin definitivt bättre än omvårdnaden, det trodde jag aldrig att jag skulle säga. Men så är det nog denna gång, jättesvåra tentor. Vill inte tänka på det nu utan jag tar helg. Ska inte göra ett skit på två dagar. Bara koppla bort allt. Nu vilar jag upp mig och tar nya tag.

Strax ska jag natta lite barn och titta på ett par avsnitt av Bones. Det blir min fredag det. Ha det bäst alla.


Tack för att ni läser! Vid tangenterna/Eva

ANNONS
Av Trillingmamman - 8 januari 2015 18:22

Den vanliga turen förföljer mig. Tätt efter tumme i kläm så lyckades jag idag idag tappa mobilen rätt ner i asfalten. Har nu med andra ord en spräckt skärm på telefonen, jippi. Första gången jag lyckas spräcka en skärm i alla dessa år jag haft en mobil. Någon gång måste vara den första. Himla lämpligt... eller inte. Har inte råd och laga den just nu. Suck! iPhone, du har plats 46789324 i kön.

I morgon smäller det. Sista tentorna för den här kursen. Är registrerad för nästa termin som börjar den nittonde. Det innebär inte att jag kan lata mig i en vecka. Just det hade ju två tentor till som släpar (omtentor). Fyrtio timmar plugg till för dom ska sitta nästa gång, så är det bara. Nytt år och nya försök.

Hämtade barnen idag så det är fullt hus igen. Ikväll så får jag plugga det sista inför morgondagen. Håll tummarna nu för att det ska gå vägen.

Nu pockar de små på uppmärksamheten så jag måste avsluta.

Tack för att ni läser! Vid tangenterna/Eva

ANNONS
Av Trillingmamman - 7 januari 2015 06:46

Igår när jag skulle åka bilen så hade jag min kära tumme i vägen när jag stängde bildörren. Gissa om det kom ur mig mindre trevliga ord, aj vad det gjorde ont kan jag säga. Det bultade, svullnade och fingret blev varmt. Inget brutet tack och lov. Lindade den och efter ett par timmar gick svullnaden ner. Idag kan jag röra fingret utan problem. Kommer att se mig för både en och två gånger i fortsättningen, fingrar i kläm är ingen hit. Mitt fel eftersom jag inte var uppmärksam.

Är uppe tidigt idag. Tar en kopp kaffe i lugn och ro. Det blir skolan idag för min del och tentaplugg. Ska kombinera det med lite socialt beteende och träffa en kurskamrat på lunchen. Har tröttnat på hemmets fyra väggar efter allt pluggande. Miljöombyte behövs. Snart drar allt igång igen med vanliga rutiner så jag ska passa på att njuta i min ensamhet ett tag till. Det var mina planer för idag. Man lever inte något roligt liv under tentaperiod, till och med en vandrande pinne framstår som intressant och sällskaplig jämfört med mig. Aja, det är ju inte så många tentatillfällen att man överlever det med.

Tittar ut och ser snö. Är inte den som jublar just nu. Usch, fy och blä. En kopp kaffe till och sen göra i ordning mig. Skolan var det. Aldrig förr har sängen lockat så mycket.

Tack för att ni läser! Vid tangenterna/Eva

Av Trillingmamman - 5 januari 2015 20:39

Min dotter Linn kom hem idag efter långt jullov hos sin pappa och farmor. Riktigt gott och se henne, även farmor var med ett par timmar här i Skövde. Kul och ses där med och gott med sällskap. Sen ett par timmar så har hon åkt och jag har bott med näsan i böcker och Linn har bott i sitt rum. Allt är som det ska med andra ord. Välkommen hem fina.

Nu tänkte jag inte anstränga mig mer idag, hjärnan går redan på högvarv. Ska lägga mig i sängen och kolla ett par avsnitt av Bones. Sovmorgon tänkte jag ta i morgon för att sedan åter igen ge mig på tentaplugg. Visst är man rolig dessa tider då det närmar sig tenta, NOT.

Hoppas på bra resultat på dessa tentor. Riktigt genomtänkt att ha två tentor på samma gång. Man får ligga i ordentligt, inte konstigt att man missar på den ena. Aja, bara läsa på mer och göra om. Har ju ingen fritid ändå.

Tack för att ni läser! Vid tangenterna, Eva.

Av Trillingmamman - 3 januari 2015 19:23

Det har varit barmark ett par dagar med plusgrader vilket har varit skönt för min del som inte gillar snö. Tyvärr har det åter igen blivit kallare med minusgrader.

Ja jag fryser. Tycker inte om att klä mig i tjocka kläder, lager på lager. Men man måste i det här vädret. Har till och med köpt en mössa. Jag som sällan använder mössa över huvud taget känner nu att det är dags för det. Löpningen har gjort att jag tappat mitt hull, fryser mer nu än förr (kanske åldern också).

Självklart blev det en rockig variant på den också, mössa med nitar på.

Den korta sträckan jag gått idag från jobb och hem har gjort mig frusen. Värmer mig med kaffe medans bakpotatisen är i ugnen. Till det blir det Skagenröra och sallad. Inte helt fel. Kvällen till ära kommer jag att tillbringa med näsan i tentaplugg. Det är min lördag det. Hoppas på en tidig sömn för jag känner mig helt slut. Ha det gott alla.


Tack för att ni läser! Vid tangenterna/Eva

Av Trillingmamman - 1 januari 2015 16:26

Det var riktigt skönt med en löptur på förmiddagen. Inte en kotte ute. En annars så vaken stad när det gäller träning de övriga 364 dagarna. Aja, det är bara nyår en gång om året så det är tillåtet. Hur sim helst så var det ett nöje och springa över huvudtaget. Regnet och blåsten bekom mig inte. Hittade dessutom en app där jag kan föra in statistik på träning av olika former, än så länge nöjd. Vill inte betala för den app jag använder som visar turerna. För att få tillgång till statistik så får man pröjsa varje månad, nä det tänker jag inte göra.

Vi kom precis hem och jag håller på att tvätta lite och bara tar det lugnt. I morgon skall jag lämna barnen. Kommer att fylla mina dagar med träning och maratonplugg. Inte ett dugg sysslolös här inte. Jobb väntas med så en vecka kommer att swisha förbi.

Har googlat lite på lopp och springa under året. Hittade massor. Det börjar redan nu i februari så det känns ännu roligare att springa nu bara för det.

Kvällen kom fort, dags att fundera på mat igen. Det blev lammgryta till lunch så det känns inte aktuellt med kött. Kycklingwok i morgon blir det så det återstår fisk av något slag. Hmm, får fundera ut något.


Tack för att ni läser! Vid tangenterna/Eva

Mamman i FamiljenXL


Trillingmamma och sjubarnsmor. Studerande. Välkommen hit!

/Eva S

Datum och månad

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5
6
7 8 9 10 11
12
13 14
15
16 17 18
19 20
21
22
23
24 25
26
27 28
29
30 31
<<< Januari 2015 >>>

Vill du söka?

Är du nyfiken på mer?

169 besvarade frågor

Tidigare år

Och klockan är nu...

På gång eller bara skrivklåda

Twitter

Träningsresultat

Senast skrivet av mig

Bloggar som jag följer

Andra sidor jag besöker

Äldre bloggar

RSS

Följ bloggen

Följ Trillingmamma och sjubarnsmor med Blogkeen
Följ Trillingmamma och sjubarnsmor med Bloglovin'

FamiljenXL via Facebook

Översättning till annat språk

Besökare från andra länder

Free counters!

Statistik över besökare här

Blogg


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se