Trillingmamma och sjubarnsmor

Direktlänk till inlägg 20 februari 2011

Nej det är inte hurra...

Av Trillingmamman - 20 februari 2011 09:53

Ja man skulle inte ha ropat hurra, varför kunde jag inte ha hållt tyst för. I morse började Lucas med att må dåligt och kort därefter kom Julie. Underbart... och utdraget kräkkalas.

Men jag står i alla fall på benen, det är mer än vad man kan säga att jag gjorde igår. Inte för att jag kräktes men nåt skit hade jag för jag frös och svettades om vartannat. Huvudet kändes som ett bowlingklot. Och tog jag ett steg framåt så kändes det mer som tio bakåt. Jag som aldrig brukar vila sov middag, i över en timme. Efter det vaknade jag mycket piggare och tog två alvedon för att lindra den värk som jag hade kvar. Sen var jag färdig för att dansa på borden igen.

Idag är jag pigg som en mört och tur är väl det när man har två små som är väldigt ynkliga och sjuka. Det blir att sköta om dom små så gott det går.


  


Isac sover så fint. Kortet är från i torsdags kväll. Han somnade så gott i soffan efter att ha fått duscha av sig.


  


Lucas vit som ett lakan. Nu saknar man verkligen solen, värmen och bad.


  


Lilla Julie somnade också. Hon är genomförkyld hon med. Alla verkar gå med en elva under näsan.


  


Bara Alexander och Gabriel som är pigga, men dock förkylda. Och jag tänker inte säga något mer utan förväntar mig att dom också förmodligen kommer att "drabbas" av skiten. Det är en bonus om dom inte gör det.


Ja eftersom nästan alla princip har varit sjuka mer eller mindre denna helg så har vi inte gjort några större ansträngningar eller lånväga utflykter. Thomas tog dock de större killarna så de fick vara med nere i garaget en stund och hamra, spika och måla. Själv byggde Thomas en arbetsbänk som han kan stå vid när han vill jobba där med sina projekt.


Och jag känner mig fruktansvärt lat även om jag har kommit igång med träningen. Allt annat har dock stått på paus denna helg. Bara det som behövts göras har blivit gjort.

Som det ser ut nu så blir det heller ingen öppna förskola för oss i morgon. Tänker inte riskera att smitta ner alla barn och föräldrar som går dit. Och jag tror att mina inte är helt bra heller för den delen. Siktar på torsdag igen.


Blir ensam med barnen i eftermiddag då Thomas skall åka tur och retur till Stockholm med sin son. Så jag blir ensam om att ta hand om de magsjuka. Och jag tänker inte sätta ribban så högt idag som ni förstår. Låter det lata fortsätta lite till. När barnen somnar sen ikväll så ska jag jobba lite på boken. Sakta men säkert framåt, även om det tar tid.



Tack för att ni läser! Vid tangenterna/Eva


 
 
Zebbes mamma

Zebbes mamma

20 februari 2011 10:36

Hoppas de kryar på sej... inge kul med magsjuka...

Kram kram

http://www.zebbeskamp.bloggplatsen.se

Trillingmamman

20 februari 2011 11:13

Goa Mia, de kryar säkert på sig :-)). TACK!

Ha en underbar söndag min vän!


Kramar Eva med hela klanen

 
Bettan

Bettan

20 februari 2011 11:23

Men va tråkigt.....stackars er....hoppas dom andra klarar sig......hua tycker INTE om magsjukan!! Ha en så bra dag ni kan & krya på er /Bettan

http://www.metrobloggen.se/Mamma10

Trillingmamman

20 februari 2011 12:17

Tack Bettan!

Även den tredje insjuknade nu vid lunch. Tror att det är kort och intensivt. Vilket jag hoppas på :-). Bara att kavla upp ärmarna ;-).

Ha en underbar söndag!!

Kramar Eva

 
Ingen bild

Eva N

20 februari 2011 19:25

Fy då för magsjuka... Krya på er!
Kram

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Trillingmamman - 29 augusti 2016 08:29


Sitter och njuter på balkongen. Det är över 20 grader. Ska verkligen njuta nu av sista dagen. Sola lite till, handla lite och bara vara. Det är så fridfullt. Saknar de små barnen och på ett sätt ska det bli skönt och komma hem till det normala ...

Av Trillingmamman - 26 augusti 2016 19:32

Ja det blev semester i år, kanske inte flera veckor men ack så skönt. Det bar i alla fall mot varmare breddgrader. Hej igen Zakynthos. Tredje gången jag är här. Älskar detta ställe, så fridfullt. Tog med mig min äldsta dotter denna gång. Har bestämt...

Av Trillingmamman - 22 augusti 2016 15:54


Så kom den här dagen man sett fram mot på mycket länge. En liten minisemester med min äldsta dotter. Nu sitter vi och tar en gofika på stationen. Vi ska snart bege oss till Göteborg och Landvetter. I morgon bitti tidigt bär det av mot varmare br...

Av Trillingmamman - 12 augusti 2016 20:34

Det är nästan så jag har glömt hur det är att blogga, har inte haft tid eller lust. Det har varit många nya intryck. Kan tala om att jag klarade mig. Fick mitt legitimation och är nu sjuksköterska. Är också anställd på kliniskt basår som man nu m...

Av Trillingmamman - 22 januari 2016 21:34

Hoppsan, nu har det gått ett tag igen sen jag skrev. Inte meningen, har haft fullt upp bara. Allt flyter på kan man säga. Känner mig stark. Och glad. Det var länge sen jag kände så här faktiskt. Nu finns det många orsaker till varför men en stor a...

Mamman i FamiljenXL


Trillingmamma och sjubarnsmor. Studerande. Välkommen hit!

/Eva S

Datum och månad

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5
6
7 8 9 10 11
12
13
14 15 16 17 18
19
20
21
22
23
24 25 26 27
28
<<< Februari 2011 >>>

Vill du söka?

Är du nyfiken på mer?

169 besvarade frågor

Tidigare år

Och klockan är nu...

På gång eller bara skrivklåda

Twitter

Träningsresultat

Senast skrivet av mig

Bloggar som jag följer

Andra sidor jag besöker

Äldre bloggar

RSS

FamiljenXL via Facebook

Översättning till annat språk

Besökare från andra länder

Free counters!

Statistik över besökare här

Blogg


Ovido - Quiz & Flashcards