Trillingmamma och sjubarnsmor

Alla inlägg den 27 maj 2011

Av Trillingmamman - 27 maj 2011 20:17

Det blev lite fel och lite omvänt idag. Får skylla på vädret helt enkelt. Hela dagen har det vräkt ner till och från så det blev ingen tur på stan. Och när jag väl bestämde mig för att vi skulle ut ändå så hade tre av barnen somnat. Så var det med den rutinen att hoppa över vilan för trillingarna. Idag orkade dom inte hela vägen riktigt. Humöret har i alla fall varit på topp. De har lekt med bilar i stort sett hela huset så man fick se upp lite vart man satte fötterna.


Efter middagen så tyckte jag att vi skulle ut i alla fall. Trots att regnet öste ner i omgångar. På med stövlar och regnkläder. Vi åkte först och handlade en snabbis men sen fick de röja en bra stund ute. Och det var lika kul det tyckte dom. Tills de blev dyngsura.

I och med att de sov så är de inte riktigt trötta än. Så nu är det fullt ös kan jag tala om. Men före nio har jag bestämt att de ska få sova. Behöver bara ta en liten paus här först känner jag.


I morgon kommer det att bli en utedag oavsett. Linn ska spela Klassfotbollen 2011. Och eftersom Thomas är borta så tar jag med barnen dit för att kolla på när hon spelar. Packar en matsäck och kaffetermos. Kan bli trevligt.

Kommer att komma med en överraskning till Linn också. Hennes pappa kommer för att kolla på henne, men det vet hon inte om. Schhhh, en hemlis!


Nu bröt nog tredje världskriget ut här och det innebär att jag måste avsluta. Pojkarna börjar bli trötta. Nu kommer min tid!



Tack för att ni läser! Vid tangenterna/Eva


Mamman i FamiljenXL


Trillingmamma och sjubarnsmor. Studerande. Välkommen hit!

/Eva S

Datum och månad

Ti On To Fr
            1
2
3 4 5 6
7
8
9
10
11 12 13 14 15
16
17 18 19
20
21 22
23
24
25 26 27 28 29
30 31
<<< Maj 2011 >>>

Vill du söka?

Är du nyfiken på mer?

169 besvarade frågor

Tidigare år

Och klockan är nu...

På gång eller bara skrivklåda

Twitter

Träningsresultat

Senast skrivet av mig

Bloggar som jag följer

Andra sidor jag besöker

Äldre bloggar

RSS

FamiljenXL via Facebook

Översättning till annat språk

Besökare från andra länder

Free counters!

Statistik över besökare här

Blogg


Ovido - Quiz & Flashcards