Trillingmamma och sjubarnsmor

Alla inlägg under juli 2012

Av Trillingmamman - 9 juli 2012 23:19

Fy vad mosig man har varit hela dagen, men det är självförvållat. Så idag har vi bara varit. Mest ute förstås då vädret har varit underbart större delen av dagen. Det kom en skur fram mot kvällen till slut vilket inte är oväntat nu för tiden. 


Tyvärr har jag inte kunnat sammanställa bilderna idag från Power Meet. Det kom en hel del i vägen som jag prioriterade före allt annat. Nytt försök i morgon. Vi har gäster här också på långväga besök så det blir ett kort inlägg ikväll. Inget större har hänt idag eller som vi gjort mer än bara tagit det lugnt och varit med barnen.



Tack för att ni läser! Vid tangenterna/Eva


Av Trillingmamman - 8 juli 2012 22:04

Nu så är vi åter hemma i Skövde efter ett par underbara dagar i Västerås. Har tagit en massa bilder som jag lägger upp i morgon. Kvällen till ära går till att njuta i soffan, är helt slut efter en resa i bilen hela dagen. Mobilblogga gick inte tydligen men jag ser att appen har kommit till Android. Och snart även till iPhone så problemen kommer att lösa sig framöver med det.


Vi åkte en sväng förbi Mirka och Peter också, underbart att se dem igen. Tiden gick fort bara och sen bar det iväg för att hämta lite barn innan vi åkte hela vägen hem. Och den resan bestod mest av kissnödig, stopp, kissnödig, stopp, bajsnödig, stopp, kissnödig och ett stopp till. Trodde aldrig att vi skulle komma hem, men det gjorde vi. Och till ett välstädat hem dessutom, TACK mamma och pappa för all hjälp. Ni är underbara!


Nu ska jag krypa ner så jag får lite riktig sömn och inte till en högtalare på hög volym som sjunger Alinas bygger, bygger upp och du river, river ner.... Känns som om man har hört den några gånger nu. Och änglarna vaknar nog tidigt i morgon också, ska pussa på dom lite då.



Tack för att ni läser! Vid tangenterna/Eva


Av Trillingmamman - 4 juli 2012 20:30

Besiktningen av Chevan gick igenom med ett par småfel, skönt. Nu är den tankad och klar inför morgondagen. Det mesta av packningen är också gjort. Min väska med det sista väntas och jag tar nog det i morgon bitti efter att jag gjort mig i ordning. Annars finns det risk för att jag glömmer. Ska ta en dusch ikväll sen efter jag har tränat. Det bär i väg tidigt för vår del.


Mamma och pappa är på väg till oss och jag skall snart bädda åt dem så de kan krypa ner direkt efter de har kommit. Tar nog ett par timmar till skulle jag tro innan de når Skövde. 


Eftermiddagen har bestått av gnäll och släcka lite bränder. Kanske barnen känner av att vi är lite småstressade och ska iväg. Nu vet dom alla att mormor och morfar kommer så de är jätteglada, det är inte det. Ska bli skönt med lite andrum och ladda batterierna lite. Nu är det ett par få dagar som jag och maken kan ägna oss åt varandra och det behövs. En gång om året blir det, och vi är tacksamma för all hjälp vi får med och passa barnen. 


Nu måste jag fortsätta med det jag har kvar så jag kan njuta sen resten av kvällen. Mobilbloggning blir det nu för min del fram till söndagen.



Tack för att ni läser! Vid tangenterna/Eva


Av Trillingmamman - 4 juli 2012 10:01

Testar mobilblogg. En glad Alexander poserar.

 
Av Trillingmamman - 3 juli 2012 21:41

Har shoppat järnet idag med Mia. Det behövdes handlas upp lite mat och annat så att det är gjort innan vi åker iväg. Det gick ett par timmar på eftermiddagen kan man säga och kul var det som alltid med Mia som sällskap.

Tvätten har jag brottas med också och nu återstår bara packningen. Får bli morgondagens uppgift samt att det är besiktning av gamla Subban också. Hoppas, hoppas, hoppas!


Ute har vi varit på förmiddagen och det har varit en kanondag rent ut sagt. Pigga och glada barn vilket var en fröjd och se efter sjukdomar som härjat här, eller ja piggare än vad de har varit de senaste dagarna om man ska komma närmare sanningen. Allt är relativt. En mycket bra dag har det varit ändå trots allt. Har kört mitt träningspass nu och mätt mig för att se lite resultat.


-9 cm i midjan

-4 cm runt magen

-2 cm runt baken

-1 cm runt låren

-1,5 cm runt vader


Inte helt dött eller att det står still, det händer faktiskt saker med kroppen. Nu ska jag ta mig en efterlängtad dusch och bara njuta resten av kvällen.



Tack för att ni läser! Vid tangenterna/Eva


Av Trillingmamman - 2 juli 2012 21:19

Har just avslutat mitt träningspass och tänkte hinna med och blogga lite innan jag gör mig i ordning. Dagen har gått fort idag och de flesta av barnen låg sänkta av febern i förmiddags. Men fram mot eftermiddagen så piggnade dom till lite. Jag åkte iväg vid ett då jag hade BVC-besök för Leon. Väga, mäta, två sprutor och sen smack iväg till Floby på en gång. Subban behövde en framvagnsinställning och de klena verkstäderna här i Skövde hade ingen lyft för den tunga bilen, där av resan till Floby. Gjorde mig absolut ingenting med en utflykt. Tog en timme för dom att fixa bilen och under tiden satt jag och Leon i vänthallen. Han var på gott humör så tiden gick hyfsat fort. Hemma igen lagom till middagen som maken fixade i ordning. Fick sätta mig till ett färdigdukat bord och ett välstädat hem, vilken lyx. Nu är det bara besiktningen kvar på onsdag för Chevan så håll tummarna nu. 


I morgon blir det lite pulande med allt här hemma samt handling av mat och det vi ska ha med oss. Hoppas barnen är piggare så vi kan gå ut och röja lite med. Och att vädret blir bättre, herregud man kan nästan tro att det är höstrusk.


Fick brev hem idag och jag blev antagen på tre av kurserna till hösten och en kurs står jag som åttonde reserv på. Tänker söka en annan kurs för jag misstänker att jag inte får plats över huvud taget på den, bättre lycka nästa termin kanske? Är glad ändå och ger inte upp hoppet alls. Är fortfarande taggad med skolarbetet och ser verkligen fram mot hösten av den anledningen. Och den kurs jag söker som alternativ är lika intressant den med.


Nu ska jag ta tag i lite skit, det vill säga mig själv. Så kan jag lugnt lägga mig på sofflocket sen och göra ingenting.



Tack för att ni läser! Vid tangenterna/Eva


Av Trillingmamman - 1 juli 2012 14:08

Vad gör man en dag som denna när regnet öser ner och halva styrkan ligger i feber, jo slösurfar lite och drömmer mig bort. I veckan som kommer så är det den årliga Power Big Meet som vi ska åka till jag och Thomas. Vår årliga semester utan barnen och firande av vår tvååriga bröllopsdag vilket vi ser fram mot. Mina föräldrar kommer hit och hjälper till med barnen, ska bli kul och träffa dom också då det var ett tag sen. Hittade lite roliga saker på nätet som händer i höst när jag slösurfade lite, och det här är bara ett måste.


 


Mamma mia, rockkryssning var länge sen man åkte på. Dags igen tycker jag alla gånger. Bevakar och beställer så fort biljetterna kommer ut. Känns som ett "måste" för min del. Sist jag åkte så hade jag superkul. Tänk en hel båt med likasinnade, underbart!


Lugnt i huset är det här för tillfället och klockan har aldrig gått så sakta tycker jag. Kanske passa på och ta itu med tvätt och lite städning så man slipper det sista dagen innan vi åker. Först en kaffe för min del.



Tack för att ni läser! Vid tangenterna/Eva 


Mamman i FamiljenXL


Trillingmamma och sjubarnsmor. Studerande. Välkommen hit!

/Eva S

Datum och månad

Ti On To Fr
            1
2 3 4
5
6
7
8
9 10 11 12
13
14
15
16 17 18 19 20
21
22
23
24
25 26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2012 >>>

Vill du söka?

Är du nyfiken på mer?

169 besvarade frågor

Tidigare år

Och klockan är nu...

På gång eller bara skrivklåda

Twitter

Träningsresultat

Senast skrivet av mig

Bloggar som jag följer

Andra sidor jag besöker

Äldre bloggar

RSS

FamiljenXL via Facebook

Översättning till annat språk

Besökare från andra länder

Free counters!

Statistik över besökare här

Blogg


Ovido - Quiz & Flashcards