Trillingmamma och sjubarnsmor

Alla inlägg den 11 mars 2015

Av Trillingmamman - 11 mars 2015 18:49

Påbörjade min hemtenta idag, tänkte att jag skulle skriva hemma för en gång skull. Helt ärligt så gjorde jag allt annat än det jag skulle göra, förvisso skrev jag på tentan och är nästan klar, men det blev också väldigt städat här hemma. Hade behövt hinna mer plugg till tentan på fredag, vilket jag naturligtvis inte hann med.

Koncentrationssvårigheter på hög nivå var det.

Får läsa ikväll helt enkelt, har ju inget annat för mig direkt så det skall nog gå. Har man inte jobb så skaffar man sig. Brukar ha läsandet avklarat på dagtid då hjärnan funkar bäst, är något segare på kvällen. Men det är bara och gilla läget, är det tenta på fredag så är det. Får nog allt pallra mig till skolan i morgon och göra klart det sista på hemtentan samt tentaplugga under dagtid. Hade helst vela slippa det. Jag får mer gjort där i skolan konstigt nog, men det finns inget mer och göra än att plugga så det är inte så konstigt kanske. Dessutom ska jag iväg på kvällen så jag behöver verkligen koncentrera mig 100% med det jag skall göra.

Sista kvällen med barnen, sen kommer en barnledig vecka. Ska njuta lite med dem ikväll tänkte jag, bäst att passa på. Tänkte också klämma in ett styrketräningspass. Seg i huvudet men jag har överskottsenergi för ett hel kompani, vilken kombination. Duracell duracell. Nä nu ska jag dricka upp mitt kaffe.

Tack för att ni läser! Vid tangenterna/Eva

Mamman i FamiljenXL


Trillingmamma och sjubarnsmor. Studerande. Välkommen hit!

/Eva S

Datum och månad

Ti On To Fr
            1
2 3
4
5
6
7 8
9
10 11
12
13
14
15
16
17 18 19
20
21 22
23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2015 >>>

Vill du söka?

Är du nyfiken på mer?

169 besvarade frågor

Tidigare år

Och klockan är nu...

På gång eller bara skrivklåda

Twitter

Träningsresultat

Senast skrivet av mig

Bloggar som jag följer

Andra sidor jag besöker

Äldre bloggar

RSS

FamiljenXL via Facebook

Översättning till annat språk

Besökare från andra länder

Free counters!

Statistik över besökare här

Blogg


Ovido - Quiz & Flashcards