Trillingmamma och sjubarnsmor

Alla inlägg den 16 januari 2011

Av Trillingmamman - 16 januari 2011 18:55

Ja det var en lycklig Gabriel som klev upp i morse. -Idag fyller jag år och då får man äta tårta sa han. Ja det får man.... Och han beställde som bekant en blå tårta tidigare i veckan vilket satte mig på prov. Jag är inte en tårtbakerska direkt men tänkte att jag måste ju börja min karriär någon gång i livet. Tidigare har jag beställt tårta eller köpt, fusk jag vet. Men med så många barn så är det bättre att göra egen tårta, så får de önska sin egen design på den också. Gabriel valde färgen blå.


Så tidigt i morse började jag att göra tårtbottnar. Frågade givetvis vännen Mirka om hjälp. Hon är en mästare på att baka så jag fick både tips på fyllning och hur jag skulle gå till väga. Tack Mirka, smarrigt blev det ( även om resultatet utseendemässigt är långt ifrån dina mästerverk )!


  


Ja blå smet till tårtbotten blev det också. Allt skulle gå i blått.


  


Och blå tårta blev det till slut. Den ser inte mycket ut för världen men den var faktiskt saftig och god. Och för att vara min första tårta jag bakar så var det inte ett ras heller.


  


Gabriel blev alldeles till sig över att få öppna paket på sin födelsedag. Här är en lycklig kille på bild.


  


Ja den här lät som bara den, for omkring och blinkade i alla möjliga färger. Inget ovanligt i vårat hem nu mera. Vet vad man kommer att vakna till i morgon.


  


En borg med massa gubbar och hästar. Alla tyckte om att leka med den. Thomas arbetskamrat Tobbe hjälpte till att bygga ihop den och det tog inte lång tid innan den var tillbaka till ursprungsläget om man säger så ( i delar som den kom i ).


  


Thomas med Isac och Alexander. Pojkarna var mycket trötta fram mot kvällen. Men hade skoj.


  


Julie var egentligen på sitt sämsta humör idag men lyckades hålla humöret uppe när gästerna var här. Och jag lyckades fota henne där hon åtminstone inte grät.


Ja det var ett lyckat kalas och det var också en glad kille som somnade fort idag. Han fick en mycket trevlig födelsedag min lilla treåring. Nu sover dessutom alla andra barn i huset också, trötta som bara den var dom. Även jag och Thomas också. Det har varit en intensiv dag men mycket, mycket trevligt i slutändan.



Tack för att ni läser! Vid tangenterna/Eva


Mamman i FamiljenXL


Trillingmamma och sjubarnsmor. Studerande. Välkommen hit!

/Eva S

Datum och månad

Ti On To Fr
          1 2
3
4
5
6
7 8
9
10
11 12 13
14
15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28
29
30
31
<<< Januari 2011 >>>

Vill du söka?

Är du nyfiken på mer?

169 besvarade frågor

Tidigare år

Och klockan är nu...

På gång eller bara skrivklåda

Twitter

Träningsresultat

Senast skrivet av mig

Bloggar som jag följer

Andra sidor jag besöker

Äldre bloggar

RSS

FamiljenXL via Facebook

Översättning till annat språk

Besökare från andra länder

Free counters!

Statistik över besökare här

Blogg


Ovido - Quiz & Flashcards