Trillingmamma och sjubarnsmor

Alla inlägg den 7 april 2011

Av Trillingmamman - 7 april 2011 11:14

Just nu har jag ont i magen, känner en väldigt olustig känsla. Min magkänsla vill säga mig något. Men vad?


Vi har ett larm nere vid ytterdörren som plingar om någon går in eller ut genom dörren. Man måste gå ganska nära för att det ska låta. Jag stod här på övervåningen och helt plötsligt så hör jag det och jag fick kalla kårar längs ryggraden. Är ganska vidskeplig av mig. Lyckades ta mig ner, hör larmet fortfarande och jag står i hallen ca tre meter ifrån då det plötsligt slutar. Ingen är där. Dörren är låst, det ser jag. Ingen finns på nedre våningen. Kollar garaget och förrådet för säkerhets skull. Men ingen är där och det finns inget som kan ha satt igång det. Lampan på sensorlarmet indikerar inte att batteriet är slut, dessutom är det nytt. Det är nu min magkänsla kommer.


Jag går upp igen eftersom det tystnade. Tog en dusch, fortsatte att chatta med en kompis. Men sen hör jag larmet igen. Barnen sover på övervåningen så de är inte dom. Gabriel tittar på Mora Träsk. Julie sitter i sin babysitter.

Går ner igen, ingen där. Sensorn larmar något. Tar ett steg framåt och den tystnar. Jag står fortfarande ett par meter ifrån. Omöjligt att den känner av mig. Magskänslan kommer igen. Jag vet inte vad jag ska tro.


Tar med mig larmet. Den tjuter i min hand eftersom jag har sensorn riktad mot mig. Lägger den på hyllan i hallen, den tystnar. Och låter inget mer....


Jag var tvungen att ringa mamma och pappa för att kolla att allt var okej. Och det var det. Skickade ett meddelande till min make också men han har inte svarat än, vilket är förståeligt i och med att han är på övning. Magkänslan är bättre men inte helt borta.


Vem eller vad försöker säga mig något? Detta hände strax före 11.00




Tack för att ni läser! Vid tangenterna/Eva


Mamman i FamiljenXL


Trillingmamma och sjubarnsmor. Studerande. Välkommen hit!

/Eva S

Datum och månad

Ti On To Fr
        1
2
3
4 5 6 7
8
9 10
11
12
13 14 15
16
17
18 19 20
21
22 23 24
25
26
27
28 29
30
<<< April 2011 >>>

Vill du söka?

Är du nyfiken på mer?

169 besvarade frågor

Tidigare år

Och klockan är nu...

På gång eller bara skrivklåda

Twitter

Träningsresultat

Senast skrivet av mig

Bloggar som jag följer

Andra sidor jag besöker

Äldre bloggar

RSS

FamiljenXL via Facebook

Översättning till annat språk

Besökare från andra länder

Free counters!

Statistik över besökare här

Blogg


Ovido - Quiz & Flashcards