Trillingmamma och sjubarnsmor

Alla inlägg den 26 april 2011

Av Trillingmamman - 26 april 2011 20:19

En kombination av trötthet och att man ätit för mycket i ett par dagar gör att man känner sig ganska så mosig. Men jag är nog inte ensam. Har inte känt mig som världens piggaste idag kan jag säga, även om dagen gick fort.

Pojkarna ville inte sova middag alls och det är nog gränsfall till att göra det också för dom. Så det blev hoppa över vilan helt, försökte ett par gånger men det blev att ta upp dem igen. Men något positivt för det med sig och det är att dagen inte går bort helt genom att vänta ut tills de ska vakna. Då har jag hellre pojkarna uppe så vi kan röja fritt under dagen och ifall de blir trötta så gör det inget ifall de somnar tidigare. Men det hände ju inte idag precis. De var allt annat än trötta. Och inte så glada stundtals heller.


Det var mycket trix för att få dem på avvägar och på humör idag. Passade perfekt när man var så trött ( och lite ironisk är jag nu ). Men en sak tyckte de var kul och det var när pappa snickrade i garaget på sitt nya projekt. Speciellt Alexander tyckte om det.


 


Han ser så nöjd ut när han står på högtalaren. Och han synade varenda stund som Thomas höll på med den också. Skulle inte bli förvånad om han en dag tar skruvdragaren och monterar isär allt.


Gabriel roade sig med studsmattan. Vad annars...


 


Han tröttnar aldrig på att hoppa den lilla mannen. Och idag fick han också sällskap av Linn som hade sin premiär av studsmattan.


 

Min stora tjej. Hon tyckte mycket om att hoppa hon med. Även Alexander var uppe en sväng och sprang på den.


Det har inte varit lika varmt idag som de andra dagarna men absolut skönt väder. Klagar inte. Tänkte ordna med mina blommor idag men det blev att det hamnade på väntelistan. Dels var jag för trött och dels var barnen stundtals ledsna om vartannat. Tiden rusade iväg och sen var man där med alla kvällssysslorna. Och nu är klockan nio redan. Tiden går så fort.


Ska lägga mig på spikmattan och slappna av en stund. Sen en varm dusch innan jag lägger mig. Känner mig trots allt väldigt förtjänt av det.



Tack för att ni läser! Vid tangenterna/Eva




Mamman i FamiljenXL


Trillingmamma och sjubarnsmor. Studerande. Välkommen hit!

/Eva S

Datum och månad

Ti On To Fr
        1
2
3
4 5 6 7
8
9 10
11
12
13 14 15
16
17
18 19 20
21
22 23 24
25
26
27
28 29
30
<<< April 2011 >>>

Vill du söka?

Är du nyfiken på mer?

169 besvarade frågor

Tidigare år

Och klockan är nu...

På gång eller bara skrivklåda

Twitter

Träningsresultat

Senast skrivet av mig

Bloggar som jag följer

Andra sidor jag besöker

Äldre bloggar

RSS

FamiljenXL via Facebook

Översättning till annat språk

Besökare från andra länder

Free counters!

Statistik över besökare här

Blogg


Ovido - Quiz & Flashcards