Trillingmamma och sjubarnsmor

Alla inlägg den 19 september 2011

Av Trillingmamman - 19 september 2011 18:59

Ännu en natt där John Blund inte skötte sitt jobb ordentligt. Avskyr när man inte kan sova och att det egentligen inte beror på något speciellt, bara pigg som en mört. Trött som bara den är jag idag men det har ändå gått hur smidigt som helst med barnen och att hålla allt flytande. Vi kom ut lite sent bara men det gjorde ingenting det heller. Hade ingen tid att passa direkt så vi tog en promenad till en lekpark lite längre bort. Och de lagom pigga grabbarna hade kul kan jag säga. Jag behövde också den friska luften för att åtminstone hålla ögonen på halv stång.


På förmiddagen så hade vi en ritstund och jag måste säga att jag blir så fascinerad av barns teckningar. Speciellt den berömda huvudfotingen och dess detaljer.


 

Enligt Gabriel så är det pappa. Snygg kille!


Väl hemma sen efter parkbesöket var det bara att skrapa ihop en middag fort, Thomas duschade grusiga barn och sen vänta in läggdags. De är ganska så trötta efter nästan 1½ timme i parken, så somna kommer de definitivt att göra, utan tvekan. Jag med om John Blund sköter sitt. Annars ska jag börja räkna får eller nåt.


Idag har det också gått halva tiden av graviditeten, 140 dagar. Eller egentligen mer än halva eftersom jag inte går tiden ut. Vad fort det går. Tyckte det var igår man stod med plus på stickan. Behöver väl bara blinka lite till så är man snart där vid förlossningen också. Har ju lite som sysselsätter mig om dagarna att tiden bara rinner iväg.


Kraven har jag lämnat bort ikväll. En film skall hyras med lite gott tillbehör till att äta (skyller på den inneboende för mina godisbegär just nu). Och alla måsten får vila precis som jag tills i morgon.




Tack för att ni läser! Vid tangenterna/Eva




Mamman i FamiljenXL


Trillingmamma och sjubarnsmor. Studerande. Välkommen hit!

/Eva S

Datum och månad

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5 6 7 8 9
10
11
12 13 14 15
16
17 18
19 20 21 22
23
24 25
26
27
28 29
30
<<< September 2011 >>>

Vill du söka?

Är du nyfiken på mer?

169 besvarade frågor

Tidigare år

Och klockan är nu...

På gång eller bara skrivklåda

Twitter

Träningsresultat

Senast skrivet av mig

Bloggar som jag följer

Andra sidor jag besöker

Äldre bloggar

RSS

FamiljenXL via Facebook

Översättning till annat språk

Besökare från andra länder

Free counters!

Statistik över besökare här

Blogg


Ovido - Quiz & Flashcards