Trillingmamma och sjubarnsmor

Direktlänk till inlägg 8 januari 2012

Söndag och ångest

Av Trillingmamman - 8 januari 2012 10:53

Orken och lusten är lite som bortblåst idag. Men dels beror det nog på vädret och att det snart är dags.


 


Vintern är inte min favorittid direkt då jag inte är något stort fan av snö. Men barnen jublar. Och med tanke på det vita möglet som ligger på taken och marken så blir det ut idag efter lunch. Och jag behöver städa bort julen också ser jag. Frisk luft kan nog göra en gott.


Var inne och läste hos Mirka. Vad goa ni är som vill se oss i programmet Familjen Annorlunda. Men precis som Mirka skriver så kommer vi inte att vara med. Och vi har blivit tillfrågade två gånger också. Första gången så blev vi hindrade av en viss person som skrek i högan sky utan anledning. Men tv backade nog ganska rejält för att slippa anmälningar på sig.

Andra gången så sökte vi men ingen hörde av sig. Konkurransen är hård och vi är ju trots allt inte den enda familjen med många barn så det är svårt att komma med då det finns många intressanta personligheter där ute. Men det gör absolut ingenting. Vi kommer att sitta klistrade ändå framför programmet för att se både Mirkas familj och de nya som vi väntar med spänning på vilka de nu är.


Nu ska jag förbereda lite mat och sen blir det ut i möglet en stund.


 


En liten glad tjej i det tråkiga vintermörkret och snön. Det underlättar. Sen är det bara nitton dagar kvar tills nästa solstråle kommer.



Tack för att ni läser! Vid tangenterna/Eva




 
 
Ingen bild

Madde

8 januari 2012 12:23

Åhhhhh Vilken härlig bild!!!
Blir så GLAD....
Väntar med SPÄNNING på NYA familjemedlemen....
Njut av snön.... Tänk vad mörkt det blir utan den.....
Ha en UNDERBAR söndag....

STORA KRAMEN!!!

Trillingmamman

8 januari 2012 14:48

Åååh jag med :-). Snart så....

Kan njuta av snö i lagom doser. Och självklart så går jag ut, det är inte det. Men vinterhalvåret är verkligen inte min tid.

Hoppas ni får en fortsatt trevlig söndag!!

Kramar Eva

 
Ingen bild

Eva N

8 januari 2012 12:47

Så synd att ni inte ska vara med...... Det hade jag hoppats på hela tiden :-)
Jag är inte jätteförtjust i vintern, men jag har då gärna snö i lagom mängd när det är vinter. Det blir mycket ljusare då iallafall :-)
Vilken underbar bild på Julie :-)
Ha det gott!
Kram

Trillingmamman

8 januari 2012 14:55

Ja lite synd, men så är det. Hänger absolut inte läpp för det. Vår vardag går ju trots allt vidare ändå om inte annat här på bloggen ;-).

Ja snö i lagom doser, lite runt jul och nyår men sen kan det mer än gärna försvinna. Visst blir det ljusare men ändå... Inget slår värmen och solen :-))). Man blir glad av det!

Ha en underbar kväll!


Kramar Eva

 
Kerra

Kerra

8 januari 2012 12:50

Ja vad härligt, nu vill ja gå framåt och se våren, är så mycket man väntar på, o idag fick jag reda på att jag ska bli faster i augusti :)

måste ses snart, kram

http://www.kerras.blogg.se

Trillingmamman

8 januari 2012 14:56

Ååååh grattis!!! Vad kul och bli faster.. :-).

Ja nu vill jag också ha vår, vår och vår. Börjar bli less på vintern nu. Eller regnet kanske man ska säga. Det har ju inte varit allt för mycket snö (gråter inte över det heller).

Fika snart när du har tid? Ha en underbar kväll!!

Kramar Eva

 
Ingen bild

Helen

8 januari 2012 13:00

Åh så fin hon är...underbar bild <3 Ser med spänning fram emot er nästa familjemedlem, Skickar lite energi till dig från småland<3 /Helen

Trillingmamman

8 januari 2012 14:58

Hej!

Ja vi är också väldigt spända. Och nyfikna! Tack för energin, den kom tillbaka lite nu efter en stunds frisk luft trots allt.

Hoppas ni får en fin söndagkväll!


Kramar eva

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Trillingmamman - 29 augusti 2016 08:29


Sitter och njuter på balkongen. Det är över 20 grader. Ska verkligen njuta nu av sista dagen. Sola lite till, handla lite och bara vara. Det är så fridfullt. Saknar de små barnen och på ett sätt ska det bli skönt och komma hem till det normala ...

Av Trillingmamman - 26 augusti 2016 19:32

Ja det blev semester i år, kanske inte flera veckor men ack så skönt. Det bar i alla fall mot varmare breddgrader. Hej igen Zakynthos. Tredje gången jag är här. Älskar detta ställe, så fridfullt. Tog med mig min äldsta dotter denna gång. Har bestämt...

Av Trillingmamman - 22 augusti 2016 15:54


Så kom den här dagen man sett fram mot på mycket länge. En liten minisemester med min äldsta dotter. Nu sitter vi och tar en gofika på stationen. Vi ska snart bege oss till Göteborg och Landvetter. I morgon bitti tidigt bär det av mot varmare br...

Av Trillingmamman - 12 augusti 2016 20:34

Det är nästan så jag har glömt hur det är att blogga, har inte haft tid eller lust. Det har varit många nya intryck. Kan tala om att jag klarade mig. Fick mitt legitimation och är nu sjuksköterska. Är också anställd på kliniskt basår som man nu m...

Av Trillingmamman - 22 januari 2016 21:34

Hoppsan, nu har det gått ett tag igen sen jag skrev. Inte meningen, har haft fullt upp bara. Allt flyter på kan man säga. Känner mig stark. Och glad. Det var länge sen jag kände så här faktiskt. Nu finns det många orsaker till varför men en stor a...

Mamman i FamiljenXL


Trillingmamma och sjubarnsmor. Studerande. Välkommen hit!

/Eva S

Datum och månad

Ti On To Fr
            1
2
3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Januari 2012 >>>

Vill du söka?

Är du nyfiken på mer?

169 besvarade frågor

Tidigare år

Och klockan är nu...

På gång eller bara skrivklåda

Twitter

Träningsresultat

Senast skrivet av mig

Bloggar som jag följer

Andra sidor jag besöker

Äldre bloggar

RSS

FamiljenXL via Facebook

Översättning till annat språk

Besökare från andra länder

Free counters!

Statistik över besökare här

Blogg


Ovido - Quiz & Flashcards