Trillingmamma och sjubarnsmor

Alla inlägg den 19 januari 2012

Av Trillingmamman - 19 januari 2012 19:00

Ja det blev ett himla rännande idag också, med start halv åtta på morgonen. Började då med ett besök på vårdcentralen och laboratoriet för en massa blodprover inför kejsarsnittet nästa vecka. Sen hämtade jag upp Mia och vi begav oss till skolan för upprop i Engelska. Direkt där ifrån åkte jag till sjukhuset för lite påfyllning av järn igen. Gott!




Det hinner bli en femte dos också innan det är dags. Det tog i alla fall sin lilla tid och jag var nog inte hemma förrän vid tolv igen.

Det blev äta lite lunch och sen iväg ytterligare en gång till för att hämta lite paket på posten, både till mig och till maken. Upptäckte då att alla böcker fortfarande inte var med, men kommer troligtvis i morgon. Jag kan åtminstone börja med de andra ämnena. Ingen panik.

Så nu är det bara att läsa, läsa och läsa. Vilket jag gjorde igår också. Fastnade till tio så två timmar betade jag allt i pluggande. Och det blir nog favorit i repris ikväll igen. Men först ska jag ta ett varmt bad.


Min pappa har åkt hem nu och jag är så tacksam över hans hjälp dessa dagar, TACK pappa! Min stress försvann och jag fick allt uträttat som jag skulle med även om det innebar att åka på flera ställen under en och samma dag. Visserligen har jag lite bokat nästa vecka men inget som jag inte kan lösa, eller det måste gå att lösa.


Vi var ute igår med barnen, en ganska lång stund, och jag tog ett foto på Julie som stod så snällt vid vagnen hela tiden. Hon är inte riktigt förtjust i att gå ute än.




Men glad ändå då hon spanade in brorsorna och deras påhitt. Glömde helt bort att fota under tiden pappa var här men jag hade nog mycket annat att tänka på antar jag, inte likt mig som verkligen älskar att fotografera.


I morgon blir det i alla fall en betydligt lugnare dag med.... ingenting. Vill inte ta ut mig helt utan njuta lite inför det som komma skall. Åtta dagar är inte lång tid nu. Vet sen tidigare att det tar lite på krafterna även att göra kejsarsnitt, inte helt smärtfritt. Och krafter är något jag kommer att behöva.


Ja badet kallar på mig nu, även lite skoluppgifter. Ha en underbar kväll!




Tack för att ni läser! Vid tangenterna/Eva


 

Mamman i FamiljenXL


Trillingmamma och sjubarnsmor. Studerande. Välkommen hit!

/Eva S

Datum och månad

Ti On To Fr
            1
2
3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Januari 2012 >>>

Vill du söka?

Är du nyfiken på mer?

169 besvarade frågor

Tidigare år

Och klockan är nu...

På gång eller bara skrivklåda

Twitter

Träningsresultat

Senast skrivet av mig

Bloggar som jag följer

Andra sidor jag besöker

Äldre bloggar

RSS

FamiljenXL via Facebook

Översättning till annat språk

Besökare från andra länder

Free counters!

Statistik över besökare här

Blogg


Ovido - Quiz & Flashcards