Trillingmamma och sjubarnsmor

Alla inlägg den 23 januari 2012

Av Trillingmamman - 23 januari 2012 18:20

Sista mödravårdsbesöket var idag. Hade inte min ordinarie så det gick faktiskt bättre än vad jag trodde. Inga större problem mer än att det går att hantera på rätt sätt. Nu pratar vi bara dagar så inget kommer att sättas in i alla fall då jag är hänvisad till förlossningen nu mera. Det som var den glädjande nyheten i det hela var att mitt hb låg på 105. Hon trodde nog inte jag var klok och hon frågade att det var ju inte alls så bra det heller. Men när jag förklarade vad det hade legat på så förstod hon mer. 105 för mig är ju fantastiskt. Så det kommer nog gå bra på fredag.


Ja måndagen gick ovanligt fort. Kan det bero på att jag först hade besöket på mödravården i morse, sen åkte jag till däckfirman för lite byte och andra ärenden, sen blev det storhandla också och vips så var klockan halv två. Sleva i sig lunchen och städa av överallt. Efter det var det bara att påbörja med maten och nu är det som sagt redan kväll. Behöver jag säga att jag är helt slut? Men det känns oerhört skönt ändå att ha gjort massor så man slapp tänka på annat. Dagen går mycket fortare på det sättet. I morgon är det nog en lite slappare dag. Sen är onsdag lika fullbokad och innan man vet ordet av så är det både torsdag och fredag. Snacka om att det susar dagar i huvudet och nedräkning på allvar.


Ett hett bad vore på sin plats inom en snar framtid denna kväll. Sen ska jag bara ta det lugnt. Disk och tvätt är gjord. Bara barnen som ska fixas i ordning.



Tack för att ni läser! Vid tangenterna/Eva


Mamman i FamiljenXL


Trillingmamma och sjubarnsmor. Studerande. Välkommen hit!

/Eva S

Datum och månad

Ti On To Fr
            1
2
3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Januari 2012 >>>

Vill du söka?

Är du nyfiken på mer?

169 besvarade frågor

Tidigare år

Och klockan är nu...

På gång eller bara skrivklåda

Twitter

Träningsresultat

Senast skrivet av mig

Bloggar som jag följer

Andra sidor jag besöker

Äldre bloggar

RSS

FamiljenXL via Facebook

Översättning till annat språk

Besökare från andra länder

Free counters!

Statistik över besökare här

Blogg


Ovido - Quiz & Flashcards