Trillingmamma och sjubarnsmor

Alla inlägg den 1 april 2012

Av Trillingmamman - 1 april 2012 18:13

Igår blev det en heldag i Enköping för en Bloggträff vilket var jättetrevligt. Bilresan startade vi före åtta på morgonen och jag hade sällskap utav Kerra, det var hennes bil vi tog. Tack vännen för all hjälp med barnen också! Tog även med mig Gabriel och Leon dit och de får en guldstjärna av mig för mycket exemplariskt uppförande. Kan vara skönt och slippa skämmas också.




 Vi hade det väldigt trevligt under dagen måste jag säga. God mat och trevligt mingel med dom andra som var där.




Här är Mirka vid utlottningen. Fina priser var det, jag lyckades vinna ett set med hårprodukter. Även barnen fick saker vid fiskdammen. Gabriels ögon lyste av förtjusning när han kom med en Iron-man figur som dessutom fick en hedersplats i hans säng. Leon fick en fin Bamse-nalle.


En riktigt lyckad dag var det och kärt återseende av vännen Mirka. Tack för underbart god middag! Syns om en månad igen och jag ser verkligen fram mot den trippen med, Bloggminglet 2012.


Idag blev det även ett kärt återseende av Mia som jag varit utan i två hela dagar, abstinens på hög nivå. Det blev en lång promenad med Mia, Zacharias, Thomas och hans sons sällskap. Och med mig hade jag Isac och Alexander i vagnen. Tyvärr så upptäckte vi att ena hjulet och lagrena var helt slut. Det som håller fast hjulet är helt skevt. Tyckte det var lite tungstyrt men då fick jag förklaringen. Hoppas det går att fixa annars blir det att kolla på ny vagn.

Mia och jag ska ha en träff på tisdag kväll igen. Får se om det blir ny header gjord eller om vi får annat åstadkommit. Längtar dit!


Sen väntas inlämning och lite läsning ikväll inför kommande två prov. Är lite trött efter resan igår och jag har nog en del sömn att ta igen skulle jag tro. Även om jag fick en underbar sovmorgon, barnen var bytta på och hade ätit frukost. Maken hade gjort en panna kaffe också och den doften var bedårande att vakna till. Riktigt lyxigt, tack min älskade make för det.



Tack för att ni läser! Vid tangenterna/Eva


Mamman i FamiljenXL


Trillingmamma och sjubarnsmor. Studerande. Välkommen hit!

/Eva S

Datum och månad

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7 8
9
10
11
12 13
14
15
16 17
18
19 20 21 22
23
24
25 26 27
28
29
30
<<< April 2012 >>>

Vill du söka?

Är du nyfiken på mer?

169 besvarade frågor

Tidigare år

Och klockan är nu...

På gång eller bara skrivklåda

Twitter

Träningsresultat

Senast skrivet av mig

Bloggar som jag följer

Andra sidor jag besöker

Äldre bloggar

RSS

FamiljenXL via Facebook

Översättning till annat språk

Besökare från andra länder

Free counters!

Statistik över besökare här

Blogg


Ovido - Quiz & Flashcards