Trillingmamma och sjubarnsmor

Alla inlägg den 16 april 2012

Av Trillingmamman - 16 april 2012 18:38

... dinosaurier?




Nej, men nog kan köksgolvet se ut så här när man lagar maten. Invaderad av gröna små dinosaurier som man får sick-sacka mellan. Den här gången menar jag något helt annat.




Ingen annan än Gabriel, min lilla Picasso. Just när man pratar om att han vuxit ifrån sina små påhitt och blivit så duktig. Men nej då, nu har han varit i farten igen den lilla busen. Inte nog med att han sprejade sig själv så där halvsnyggt....




.. han fick utöva sina kunskaper på Lucas också.




Isac fick också falla offer för Gabriel och hans hyss med en klutt i håret.




Även Julie fick sig en touch av grönt. Snyggt va? Kan tillägga att det är färg för just håret, den som vi brukade spraya mohikanerna med. Och flaskan stod inte långt ner utan väldigt högt och säkert.. trodde jag. Nu har jag visst fått små klängande apor i huset med.

Nåja, bara in i duschen med alla som blev utsatta. Tyvärr är ju färgen väldigt svår att få bort även om man tar tvål och vatten. Men dom är nu mera mindre gröna i alla fall ett par veckor till. Vad kan jag säga? Gabriel du kommer att få igen när du tar studenten med plakat i alla dess former (och färger) som man kan bevisa din kreativitet som ung.


Solen har annars lyst riktigt ordentligt här mitt på dagen i Skövde. En promenad blev det ner till Commerce med Mia och Thomas. Riktigt skönt var det och med mig hade jag Isac och Lucas som sov så sött i stort sett hela vägen. Hem igen för att vända då det var dags att bege sig ner till skolan för att skriva prov i samhällskunskap, promenad igen. Har nu fått ihop över milen och det känns i mina ben. Hur provet gick, det är en annan fråga. Hoppas godkänt även den här gången. Resultat kommer senare.


Nu ska jag snart lägga mina små gröna och själv låta fötterna få ta igen sig. Med mig tar jag engelskaboken. Här förenar vi nytta med nöje så gott det går.



Tack för at ni läser! Vid tangenterna/Eva 


   

Mamman i FamiljenXL


Trillingmamma och sjubarnsmor. Studerande. Välkommen hit!

/Eva S

Datum och månad

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7 8
9
10
11
12 13
14
15
16 17
18
19 20 21 22
23
24
25 26 27
28
29
30
<<< April 2012 >>>

Vill du söka?

Är du nyfiken på mer?

169 besvarade frågor

Tidigare år

Och klockan är nu...

På gång eller bara skrivklåda

Twitter

Träningsresultat

Senast skrivet av mig

Bloggar som jag följer

Andra sidor jag besöker

Äldre bloggar

RSS

FamiljenXL via Facebook

Översättning till annat språk

Besökare från andra länder

Free counters!

Statistik över besökare här

Blogg


Ovido - Quiz & Flashcards