Trillingmamma och sjubarnsmor

Alla inlägg den 2 april 2012

Av Trillingmamman - 2 april 2012 22:45

Det har gått i promenadens tecken idag. En tur till bvc med Leon för att konstatera att han mår som en prins, växt till sig en massa (5740g och 59cm lång) och har en stämpel ok i baken. Med mig hade jag Mia och vi fortsatte till centrum för lite shopping och jag hittade en del snyggt till mig själv. Har svurit på att inte handla nya kläder förrän jag nått mitt mål med vikten men i det här fallet så var jag faktiskt tvungen då jag har Bloggminglet 2012 som kommer om en månad. Jag är ursäktad den här gången.


Skrapade ihop ett antal kilometer under dagen med allt rännande i affärerna och tänkte faktiskt avböja kvällens promenad, men nej det gjorde jag inte. Kände mig så hurtig att jag tog den efter sista avsnittet av Familjen annorlunda. Hade sällskap med mig denna gång av Mias man Thomas och en vän till deras familj, Tommy. Tror jag slog rekord med tiden den sträckan för fort gick det, 6,5 km på 1 timme och 11 minuter. Och nu sitter man här och är pigg som bara den.


I morgon ska jag och Mia leka med ny header till bloggen tänkte vi. Tiden har inte riktigt funnits innan så den har glömts bort lite tyvärr. Vet inte riktigt än hur jag vill ha den utseendemässigt men får man skissa lite så kommer idéerna fram. Och är man dessutom två fnittriga fruntimmer så kan det bara bli succé. Ser fram mot det mycket, men nu ska jag lägga mig bekvämt med skolböcker som väntar på mig så....



Tack för att ni läser! Vid tangenterna/Eva


Mamman i FamiljenXL


Trillingmamma och sjubarnsmor. Studerande. Välkommen hit!

/Eva S

Datum och månad

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7 8
9
10
11
12 13
14
15
16 17
18
19 20 21 22
23
24
25 26 27
28
29
30
<<< April 2012 >>>

Vill du söka?

Är du nyfiken på mer?

169 besvarade frågor

Tidigare år

Och klockan är nu...

På gång eller bara skrivklåda

Twitter

Träningsresultat

Senast skrivet av mig

Bloggar som jag följer

Andra sidor jag besöker

Äldre bloggar

RSS

FamiljenXL via Facebook

Översättning till annat språk

Besökare från andra länder

Free counters!

Statistik över besökare här

Blogg


Ovido - Quiz & Flashcards