Trillingmamma och sjubarnsmor

Alla inlägg den 10 april 2012

VG

Av Trillingmamman - 10 april 2012 12:39

Gjorde en muntlig recension av en bok på engelska idag. Det gick riktigt bra, väl godkänd. Läste klart sista kapitlet på morgonen dessutom, snacka om att ligga i in i det sista. Nu kan jag ge mig på samhällskunskapen och svenskan. Behöver några dagar extra för det vilket jag fick också. Känner ingen panik och det kommer att gå bra där med.


Regnet öser ner här i Skövde och vädret är väldigt trist. Inga utomhusaktiviteter har vi gjort än. Vill att barnen skall bli friska först. Linn kom hem igår från sin pappa och farmor. Med sig hade hon en fin present till mig, nymalet kaffe. Det är kärlek det! Tyvärr har min tjej också insjuknat här i magsjuka och ligger ner, stackarn. Hoppas hon slipper febern och hostan åtminstone.


April rusar på med stormsteg känner jag och snart närmar sig Bloggminglet 2012. Ser fram mot detta mycket då jag får träffa lite nya ansikten och även vänner. Har helgarderat mig nu och hyrt bil till denna helg. Rätt vad det är så är vi snart där.


Headern på bloggen är bytt tillfälligt då jag lekt lite i Picasa och Picnik. Är inte helt nöjd med layouten och kommer att ändra den igen så småningom. Vill helst ha Photoshop elements till det. Har också döpt om bloggen till Trillingmamma och sjubarnsmor. Har inte haft tiden riktigt att sitta och leka med foton som jag velat, men kommer att göra det också så småningom. Barnen och skolan går före just nu.


Rasten är slut för min del och lite plikter kallar. Men kommer att ta en efterlängtad promenad senare idag som jag ser fram mot. I och med denna flitighet så börjar jag se resultat på kroppen, även om det tar sin lilla tid. Viktmässigt bara ytterligare ett kilo ner men omvandlingen desto mer. Gamla kläder börjar jag komma i nu, speciellt tröjorna. En liten bit kvar tills byxorna också passar. Känns riktigt bra där med. Jag ger mig själv väl godkänd!



Tack för att ni läser! Vid tangenterna/Eva


Mamman i FamiljenXL


Trillingmamma och sjubarnsmor. Studerande. Välkommen hit!

/Eva S

Datum och månad

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7 8
9
10
11
12 13
14
15
16 17
18
19 20 21 22
23
24
25 26 27
28
29
30
<<< April 2012 >>>

Vill du söka?

Är du nyfiken på mer?

169 besvarade frågor

Tidigare år

Och klockan är nu...

På gång eller bara skrivklåda

Twitter

Träningsresultat

Senast skrivet av mig

Bloggar som jag följer

Andra sidor jag besöker

Äldre bloggar

RSS

FamiljenXL via Facebook

Översättning till annat språk

Besökare från andra länder

Free counters!

Statistik över besökare här

Blogg


Ovido - Quiz & Flashcards